A Sztárbox miatt is eljárás indult: ha sportolók bokszolnak, az nem az erőszak ünnepe, de ha hírességek, az már igen.

Fekete Pákó kigúnyolásáért támadja az RTL-t a Médiatanács

Kép: Fekete Pákó Online / Youtube

A Sztárbox és a Reggeli című műsorszámok egy-egy epizódja miatt eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa – közölték az MTI-vel.

A közlemény szerint a Sztárbox erőszakos tartalmat propagál, mivel a bokszoló celebek nem profi sportolók. 12-es korhatárbesorolás alatt csak szerződéses bokszolóknak, profiknak szabad verekednie a képernyőn. A médiatanács döntése szerint megalapozottan feltételezhető, hogy az erőszakos jelenetek bemutatása, valamint időnként obszcén, trágár nyelvezete miatt a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését negatívan befolyásolhatta.

Szintén az RTL műsorán, október 25-én került adásba a Reggeli egy epizódja, mely miatt ugyancsak eljárást indítottak. Ebben Lapite Oludayo, azaz Fekete Pákó a nemrég megszerzett magyar állampolgárságáról pbeszélgetett a műsorvezetőkkel. Azt írják, Pákón gúnyolódtak eközben a műsorvezetők:

Az adásban megszólaltatott vendéget a műsorvezetők olyan helyzetbe hozták, amelyet láthatóan nem tudott megfelelően kezelni. Az így kialakult légkörben választási lehetősége sem volt, csak mechanikusan igyekezett megválaszolni a hozzá intézett kérdéseket, végrehajtani a feladatokat.

A médiatanács az emberi méltóság vélelmezett megsértése miatt eljárást indított a csatorna szolgáltatója ellen – jelezték.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Pákó annyira szellemi nyomoronc, hogy dicséret, ha kigúnyolják :P
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...satnyul a világ...maholnap bármit csak annak szabad csinálni amit valaki nemhozzáértő jóváhagy ...
namihami
Páko és az ""emberi méltóság"" !?!?!
A két tétel bizony tűz és víz! Talán csak a ő és a zene- és előadóművészet lenne még hasonlóan kizárható!
jesz
pákót kigúnyolták? az lehetetlen, hiszen ő maga a gúny.
Sztyepospista
Kiválóan megél hazánkban, már évtizedek óta az " Add ide a didit... " -ből. Lángelme. Rájött, hogy Magyarország a számára legprimábbnak látszó hely, ahol még jól is megélhet a bugyutaságaiból. Lehet, hogy még valamiféle DIJAT is kaphat ?
Pálinkás Pál
" A médiatanács az emberi méltóság vélelmezett megsértése "...ez valami vicc...?...pákónál ?
percsi
Oka: a sztárbox idején nincs nézettségük a gagyicsatornáknak, az RTL ellenség, mert leadja a hazugságaikat, ezzel fidfanokat veszítenek.
Az emberi méltóság megsértése miatt nem indítanak eljárást a végrehajtók és a kilakoltatáskor sorfalat álló, segédkező rendőrség ellen.
Gyermekek ezrei látják az erőszakot, zokognak amikor kihajítják őket az otthonukból, erőszakkal kiemelik a szülőktől. Ilyenkor hol van a gyermekvédelem?
Az emberi méltóság megsértése miatt nem indítanak eljárást a közüzemi szolgáltatók ellen, mert tisztességtelen nyereséget húznak le a magyar emberekről.
Az emberi méltóság megsértése miatt nem indítanak eljárást a kormi ellen, mert az általuk generált magas infláció miatt százezrek éheznek, fáznak.
Az emberi méltóság megsértése miatt nem indítanak eljárást a főni ellen, mert évente milliós béremelést ad magának, ezzel megsértette a magyarok emberi méltóságát. Stb. stb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.