Kocsis Máté közösségi oldalán vágta oda véleményét a baloldalnak az őket érintő ÁSZ-büntetésről.

Kocsis Máté kemény gyomrost adott az ellenzéknek: “nyafog a baloldal”

Fotó: MTI/Katona Tibor

Felháborodott az ellenzék, mert az Állami Számvevőszék (ÁSZ) példátlan bírságot szabott ki első olvasatban a ‘22-es parlamenti választáson Márki-Zay Péter miniszter-jelöltet támogató, közös listán, szövetségben indult ellenzéki pártokra a külföldi pénzek miatt. Az Állami Számvevőszék kedden délután postázta ki a 2022-es választáson együtt induló hat ellenzéki pártnak a külföldi támogatásainak ügyében indított vizsgálatának előzetes jelentését

- számol be az Atv.hu.

Az ellenzék igazságtalannak tartja a büntetést, mert alaposan megtépázza a jövő évi EP-, és önkormányzati választások előtti kampányfinanszírozást.

Bár a 43,5 milliós összeg nem túl ijesztő első hallásra pártonként, ám ha a vizsgálat végén a teljes, 3,4 milliárdos összeget megpróbálják kifizettetni a pártokkal büntetésként, akkor az hat részre osztva már durván félmilliárdos összeg lenne. Ráadásul a Kincstár még egyszer 43,5 milliót vissza fog tartani az érintett pártoktól

- teszi hozzá az Atv.hu.

Erre csapott oda Kocsis Máté a közösségi oldalán.

Forrás: Atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Mármost, ha ez a logika érvényesülne és megállna, akkor a kormánymédiának a százmilliárdos költései, a Megafonnak és a CÖF-nek a több tízmilliárdos költései miatt a Fidesz vezetőit börtönbe kellett volna csukni, és a kormánypártot eltiltani minden választáson való részvételtől, de azt kizárhatjuk hogy ez bármikor is aggasztotta volna az Állami Számvevőszéket"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Vajon a lopkovici máték fognak-e nyafogni, ha nem ízlik a börtönkoszt?
Qqberci
Mártuska, a Fityeszt mikor vizsgálja az ÁSZ?...
Aki Én
,,Mármost, ha ez a logika érvényesülne és megállna, akkor a kormánymédiának a százmilliárdos költései, a Megafonnak és a CÖF-nek a több tízmilliárdos költései miatt a Fidesz vezetőit börtönbe kellett volna csukni, és a kormánypártot eltiltani minden választáson való részvételtől, de azt kizárhatjuk hogy ez bármikor is aggasztotta volna az Állami Számvevőszéket"
NKF
Nem kell az úgymond ellenzékkel foglalkozni! Szar az egész! Azt sem tudom hány ellenzéki párt
van. Azt tudom,hogy minden bukott faszkalap új pártot alapít!
Clavigo
Mártika... Milyen volt a buli Krétán,,asszonyok nélkül ?
simmering73
Mit nyafogsz Cicus. Fonnyadt répát kaptál a zöldségesnél?
Eladott Ország
„Diktatúrában az ellenzék vagy az utcán vagy a börtönben van, de nem a parlamentben.” ( Winston Churchill)
twitter.com/janos_hary/status/1729883203979378764/photo/1
Ugyan ez az ÁSZ közben valamiért nem találja meg a fidesz és a Megafon közötti kapcsolatot. Mekkora gyáva Orbán és a fidesz - annak ellenére, hogy 13 éve minden az ő kezükben van (az állami kassza, a sajtó kb. 90%-a, a titkosszolgálat, szinte az összes plakáthely, rájuk van szabva a választási törvény stb.) még ez sem elég, teljesen ki akarják csinálni az ellenzéket, hogy még az a kicsi esély sem legyen a leváltásukra. Nem tartom kizártnak, hogy eljön majd az az idő is, amikor az összes ellenzéki pártot betiltják, és a vezetőiket börtönbe zárják, mint ahogy a banánköztársaságokban szokták.
Úgy tűnik Orbánnak Észak Korea nagyon bejön. „A kormány meztelenre vetkőzteti ellenfeleit, hogy kormányváltás véletlenül se következhessen be.”
api.hvg.hu/Img/1100-620/910361cb-e52b-46a3-9147-8c161aa02c44.jpg
Cherry
Szerencsétlen fenéknaló, sirsz te még ahol senki nem látja !!
Nessy
Néha elgondolkozom azon, hogy a fidesz esetében van e lejjebb, aztán rájövök, hogy van! Logikus, hogy a kinevezett pártkatonák, ÁSZ,NAV,Ügyészség, adatvédelem, csak is ott vizsgálódik, és talál hibát, amit parancsba kap! Jól fizetett szervilis színtársulat! Úgy, hogy Kocsi Máté jobb lenn, ha befogná a pampuláját!
Béla333
Melegmálé menj inkább kanbulira a Bayer haveroddal Krétára...!
Mocskos szemét hazaáruló maffiózó!
izéke
Ratyimatyi mi van az aranyhalaiddal? Kiváltottad őket a zaciból?
Másol
minden egyes nap elteltével ök is közelebb lesznek a nyafogáshoz és ök fognak igazán a hatalomért vinnyogni öröm lesz hallgatni az idö nem áll meg
Yoda69
Az egesz arra megy ki, hogy ellehetetlenitsek az ellenzeket a valasztasok elott. Tipikus naci modszer. De Budapesten akkor is szopni fog a fideSS, es remelem a nagyobb varosokban is. Sajnos videken tobb ido kell mig leesik a tantusz, foleg a cigany lakta falvakban.
balos
@Yoda69: "Megnyugtatlak az úgy nevezett dísz magyarok sokkal rosszabbak!ök elvből kultúrhányok,a sorstársai a "széljárástól"!
Havanagi
@Aki Én: Miért nem tapad rá az ellenzék erre a vonalra?Hagynak mindent elúszni,aztán majd csodálkozhatnak,ha megint a fidesz győz.Ezek is lusta korrupt tetvek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.