Pintér Sándor belügyminiszter kórházigazgatókat mentett fel.

Hirtelen, a semmiből egyszerre 24 kórházigazgatót rúgott ki Pintér

Ki lesz a következő? Forrás: Pixabay

A Belügyminisztérium közleménye szerint december 31-i hatállyal két országos intézet és öt vármegyei kórház főigazgatójának magasabb vezetői kinevezését vonta vissza Pintér Sándor, mert betöltötték 65. életévüket – írja a 444.

A belügyminiszter két vármegyei kórház főigazgatójának, a megbízott országos kórház-főigazgató pedig öt városi kórház főigazgatójának felmentéséről is döntött. A megbízott országos kórház-főigazgató ezzel egyidejűleg tíz városi kórház főigazgatójának főigazgatói kinevezését vonta vissza.

Összesen tehát 24 intézményvezetőt váltanak le, ám azt, hogy pontosan melyeket, és melyik kórházak éléről, nem árulta el a Belügyminisztérium.

Az érintettek végzettségüknek megfelelő munkakörben történő továbbfoglalkoztatása biztosított. Az új főigazgatók kinevezéséig az intézmények vezetését a szervezetszerű helyettesek látják el

– szól a közlemény.

Forrás: 444
Fotó: Pixabay

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Pintér Sándor a 75 évével még nem érte el a nyugdíjas kort,? ilyen is van illibsi???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Nem értem
Ettől miért lesz jobb a kórházak gazdálkodása.Miitől javul a fertőzöttségi statisztika??
Mit vár az intézkedéstől Pintér doktor!!??
Csak érdeklődve kérdezem!!!??
barátilag
J.L.
Peller Anikó
@jáger laszló: Miért kérdezel hülyeséget? Túl sok az orvos, nem döglenek elegendő sebességgel a nyuggerek és rövidek a várólisták. Mit nem értesz?

Jönnek nagyszámban a filippínói növendékek, van elég utánpótlás. Ha a helyzet megkívánja ott a sok frissen toborzolt kotonafiak. De a fodrászok is értenek hozzá. Kész.
jesz
@Peller Anikó: nyugger a kurva anyád, te seggluk
verőce21
Az orvosbárók túlhatalma innentől kezdve méginkább érezhező lesz. Magyarul, anarchia van a kórházakban...!

Ehhez az állapothoz a kormány az orvosok átlagfizetését 2.160.000 Ft/hó összegre emelte...! Ezen belül, egy kórházi főorvosé 4.000.000.- Ft/hó, egy rezidensé pl. ~800.000.- Ft/hó...! :-(
Ezodabasz
Az indoklása szerint: Fiatalítás miatt váltotta le a kórház igazgatókat. Ő kb 75 éves, nem kellene leváltani és fiatalítani?
0rbánt is ideje lenne leváltani! Jöjjenek a fiatalok! Pumped Gabó legyen a miniszterelnök:) Előitéleteim miatt azt hittem hogy ez a srác egy bunkó testépítő. Kurwa nagyot tévedtem, mert léleképítő és nagyon jó ember! Ilyenből kellene sok és nem a Mészáros félékből! www.youtube.com/watch?v=zyYikhanov4
Nessy
Ha belegondolok, hogy Pintér Sándor 75 éves, akkor nem tudom, szabad e szegénynek ilyen felelősé teljes posztot betölteni?? Vagy ő a kivétel, aki erősíri a szabályt???
Nessy
@KisTehen: Pintér Sándor a 75 évével még nem érte el a nyugdíjas kort,? ilyen is van illibsi???
Nessy
@verőce21:Ezt azért adott esetben egyetlen kórházi kezelő orvosának se mesélje! Mert még a végén magán keresik a különbözetet a maga által mondott, és a valóság között!
Nessy
@Shikari: Beteg legyen a talpán aki ezeket a "Reformnak" nevezett szakmaiatlan rendeleteket tényleg túléli! Ha pl. a háziorvosokat is 65 évesen elpaterolnák, több, mint a fél ország maradna ellátás nélkül!
verőce21
Majd kíváncsi leszek, ha a pedagógusoknak is bruttó 700.000.- Ft/hó-ra emelik az átlagfizetésüket...! Ott is az iskolaigazgatókat tizedelik meg, ha mégsem mennek jól a dolgok...? :)
Nyírfa
Én tudom, hogy ki lesz helyettük, beeeee. A zorrrrrbán viktor! Már tanulja, hogyan kell kezet mosni. Valahol el kell kezdeni. Aztán két hét alatt rendet csinál, hol itt, hol ott, hol mindenütt, egyik kórházból ül a másikba, lót, fut, ápol, véd és eltakar. Isten ő, a legjobb évjáratból! Egyétek, vegyétek, nem, inkább vigyétek! Ég áldjon, Viktorunk, rossz volt veled, de még jobb lesz nélküled. Ámen.
verőce21
@Nessy: 19:17) A háziorvosok kihalásig munkára vannak ítélve...! Nem kell félni, hogy tömegesen ugrálnának, hogy nyugdíjba mennek.

Mikor anno eldicsekedtek vele, hogy "vállalkozó háziorvosok" lettek (pedig olyan messze álltak a "vállalkozói léttől" mint Makó Jeruzsálemtől, hisz' készen kaptak hozzá minden eszközt), szinte mindegyik minimálbéren jelentette be magát...! Nem lenne elég a nyugdíjuk a megélhetéshez...! 100-150 ezer Ft -ot tenne ki mindegyiknek a havi nyugdíja...! És ez nem olyan vonzó számukra... :)
Nessy
@verőce21: Elnézést, de finanszírozási témában nem nyitok vitát, hosszú és bonyolult!
csak úgy....
@verőce21: a maradék mostani háziorvosok, nektek fideszeseknek mindenre köptetöt írnak föl, - még a rákos szindrómáitokra is,mert nem akarják,hogy egy esetleges mütét során az ágyi poloskák között, valami kórházi fertözés vigyen el benneteket!
utánam a vízözön
Pintér Sándor egy köztörvényes bűnöző, akinek az ittléte az ellenzék megalkuvó lelkén szárad!

Mocskos ellenzék!

A buta magyar, genetikailag alkalmatlan egy ország vezetésére !!!

Én szavaznék, de nincs kire!
utánam a vízözön
Tíz kicsi nigger beszél most belőlem.
Nem vagyok rasszista, m3g antiszemita a világért sem...

www.youtube.com/watch?v=G9VAK3WVeKU
verőce21
@csak úgy...: 20:11) szánalmas a magyargyűlölet ömlengésed, te szerencsétlen...!
csak úgy....
@verőce21: a magyargyülölet csak bennetek fidesznyikekben található, te szerencsétlen buta pötsch...,hiszen ti irtjátok és ti üldözitek a magyarokat és nem én!
csak úgy....
@verőce21: lassan egy kórházi fertözésre több az esélyed,mint egy lottó ötösre,te balga marha..., ti,akiknek állítólag fontosak a magyarok,te nagyon marha!
Sámannus
Nem pintér volt ilyet ő soha nem tenne meg. ő csak egy büdös pofájú retkes csicska. A piszkos néma fegyverek helyett az oroszok kényszerítik a magyar kormányt ilyen lépésekre Habonyék maffia bandája A HÁTTÉRBŐL IRÁNYÍT CSAK IDŐ KÉRDÉSE MIKOR SZÓLÍTJÁK FEL A LAKOSSÁGOT HAZÁNK ELHAGYÁSÁRA. Szaros görény társaság büdösebb mint a dögkút minden borzálmával.
csak úgy....
@verőce21: 0rbán egy magyargyülölö és a támogatói szintén azok!
utánam a vízözön
Ha most azt írnám, hogy Orbánnak meg halnia, ki nem értene egyet velem?

Orbánnak meg kell halnia !!!
Csúnyán a nép által fellógatva véresre verve, meglincselve!
verőce21
@csak úgy...: Te magyargyűlölő schenkihazy
csak úgy....
@verőce21: igen? ez érdekes...,persze te mint örült állítod ezt, - közben a gurud lelkén több 100 ezer magyar lelke szárad! - ti mai nagy magyarkodó magyarok, ti csak köpni ,okádni való tolvaj ,hazug ,becstelen alakok vagytok!
utánam a vízözön
@verőce21: Nekem akartál írni, de elbasztad ezt is, te buta fidkány!

www.youtube.com/watch?v=6FEDrU85FLE
verőce21
@utánam a vízözön: te is schenkihazy vagy?
verőce21
@csak úgy...: tényleg? Hogy jön össze az a "több 100 ezer magyar "? Mesélj még te elmebeteg...! :)
csak úgy....
@verőce21: már matekból is hülye lettél ? nem segítek,használd a maradék csöppnyi eszed ,talán sikerül!
verőce21
@csak úgy...: Hogy jön össze az a "több 100 ezer magyar "? Mesélj még te elmebeteg...!
csak úgy....
@verőce21: segítsek? :) - nem érdemled meg! látod,ha lenne egy csöppnyi eszed akkor nem szorulnál mások segedelmére,te elmebeteg!
verőce21
@csak úgy...: te tulajdonképpen mióta vagy gyengeelméjű...?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@KisTehen: Akkor légyszíves akaszd fel magad.Majd két hét múlva elég büdös leszel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.