Egy fideszes képviselő jelentette fel Varga Zoltánt, még 2021-ben.

Magyar Nemzet: Házkutatást tartott, bizonyítékokat foglalt le a NAV a 24.hu tulajdonosának ügyében

Varga Zoltán. Kép: Central Médiacsoport / Facebook

Több helyszínen is házkutatást tartott, majd bizonyítékokat foglalt le az adóhatóság a 24.hu portált is működtető Central Médiacsoport tulajdonosát, Varga Zoltánt is érintő büntetőügyben – írja saját értesülésre hivatkozva a Magyar Nemzet.

Vargát és két társát a lap szerint költségvetési csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítja a NAV. A nyomozást felügyelő Fővárosi Főügyészségre hivatkozva azt is írják:

Tárgyi bizonyítékokat – okiratokat és elektronikus adatokat – foglalt le.

A Magyar Nemzet által „baloldali médiamogulként” aposztrofált Vargát Budai Gyula fideszes képviselő 2021-ben jelentette fel az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF), majd a NAV-nál is.

A feljelentés lényege, hogy a Vargához köthető Central Fund Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. áron alul adta el a Nógrád Vegyipari Zrt.-t 2020 áprilisában.

Varga a Forbes-nak 2022-ben azt nyilatkozta, hogy semmilyen bűntettet nem követett el. Akkor azt feltételezte, a lejáratásával „azt próbálják felmutatni, nem csak fideszes korrupció létezik”. Az interjúban szóba került, hogy a feljelentés mellett „indirekt módon” vételi ajánlatot is kapott cégére a NER felől.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Remélem hogy a Mátrai Hőerőmű áron aluli eladóját is hasonlóképen vegzáják majd...
csak úgy....
flóri meg a boldog nagyon boldogok, hogy az ö gyesznóságaikat védi a tolvajokkal dúsított pártjuk!
Péter2
Helyes , hogyha elkövették a bűncselekményt feleljenek érte , viszont ami nagy baj , hogy ez az igazságszolgáltatás olyan mint az átkosban, szelektíven működik , csak az ellenzéki emberek ellen működik , pedig kormányoldalról sokkal több ,sokkal súlyosabb és lényegesen nagyobb vagyoni hátrányt okozó bűncselekmények miatt még csak nyomozás sem indult ! " majd a rendszer váltás után az ügyész megteszi ! Ami meg egyenesen vicces , hogy ez a buta cigány budai feljelentést tett az Európai Csalás Elleni Hivatalnál (OLAF)-nál , mivel nem vagyunk tajai így nem is foglalkoznak vele ! Ez az az OLAF minek a rendszerétől úgy fél a fidesz , mint ördög a tömjéntől .
Nessy
Egy év alatt sikerült idáig jutni! Nem baj Budainak jó karácsonya lesz! Miközben volt fideszes képviselők, polgármesterek röhögnek a markukba!!
csak úgy....
@Maccska: de az bizonyított tény ,hogy a fideszes korrupció magasan túlszárnyal mindent és mindenkit!
Dr. Proktor
Remélem hogy a Mátrai Hőerőmű áron aluli eladóját is hasonlóképen vegzáják majd...
Nessy
@Dr. Proktor: Aztat nem lehet! Ő nagggggyon védett személy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.