Dömötör Csaba szerint sok kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogy mikortól lehet online is kitölteni a nemzeti konzultációs kérdőívet.

"Sokan kérdezik.." – Nagy bejelentést tett a kormány a nemzeti konzultációról
Fotó: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a nemzeti konzultációt és a szuverenitásvédelmet érintő, fiataloknak szervezett zalaegerszegi fórum sajtótájékoztatóján 2023. november 25-én. MTI/Katona Tibor

A válasz az, hogy mostantól.

Dömötör Csaba szerint a korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy a legtöbben postán küldik vissza a kérdőívet, de nagyon magas volt az internetes kitöltések száma is, ezért mindkét lehetőséget biztosítják.

A konzultációban nagyon sok aktuális kérdés van, de a legnagyobb vita ezekben a napokban kétségkívül az ukrán csatlakozásról zajlik. Brüsszelben arról döntöttek, hogy megkezdik a csatlakozási tárgyalásokat. Szerintünk ez rossz döntés. Úgy gyorsítanák fel ezt az eljárást, hogy semmiféle hivatalos kalkulációt nem hoztak nyilvánosságra a tagság hatásairól. Arról például, hogy nekünk mennyit kellene ezért pluszban fizetni. Ők nem kérdezték meg az embereket, de a magyar kormány megteszi.

Dömötör szerint látszik, hogy egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel, amit az is bizonyít, hogy egyetlen nap alatt, tegnap 62 ezer kérdőív érkezett vissza postán.

Forrás: Facebook

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Másol
szarok a konzultáciotokra meg rátok is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Szegény szerencsétlenek, próbálkoznak már mindennel, de minek??? sz@rba a zsiros muzsikus és bandája, túlfeszitette azt a húrt.
Havanagi
Bizony ! Nagyon izgul mindenki,hogy hányan küldik vissza,ez most mindednkinek a legfontosabb.Atyám ! Milyen karácsonyunk lesz,ha még nem tudhatjuk meg,.Elmebeteg!!!Ki a fx-t érdekli a koholt xarotok??!!!Már a hiveitek is csalódtak bennetek,a keresztény ellenes kormányzásotokban.Ez a ki tud nagyobbat hazudni és lopni mentalitás átüt mindenen,gyalázatos az imázsotok.
nemkati
@csagyi: Hát, valószínűleg az aHang-nak kéne postán elküldeni, miután kiderült, hogy a kormány támogatói is hasonló akcióba kezdtek, hogy összegyűjtsenek üres íveket. Többen jelentkeztek, hogy összegyűjtik az íveket, de valójában a Fidesznek gyűjtik.
csagyi
@nemkati: Például amit felvetettél ezt is besorolhatjuk a többi közé. Értem én hogy jó lenne az ellenzéknek is ha biztos számokkal tudna operálni,de ez az egész csak egy halva született propaganda milliárdokért. Az unióval (aminek tagjai vagyunk) nem hadakozni kellene hanem okosan érvelni és vitázni,mert ahány ország annyi érdek. Ehhez viszont kompromisszumokra hajlandó vezetőkre van szükség,nem bárgyú plakátokra és hasonlókra.
Lepényleső
Ezek mit ki nem találnak a közpénzek elrablására; nemzeti konzultáció,- magánosítás,- közalapítvány,stb.,?
Kazinczy nyomukba nem léphet amit ezek kitalálnak nyelvújítóként,- hogy a szabad rablást véghez vigyék?
evacica
Ez az inzultáció arra amire való kemény! De jó sik pénzt hozott valamelyik maffia tagnak a konyhára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.