A kormányfő politikai igazgatója szerint Ukrajna uniós csatlakozási folyamatában legalább 75 olyan pont van még, amelyekben egyhangú döntéshozatalra van szükség.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
@Shikari: csak a neres haveroké az a pénz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
madlaci66
@Shikari: Hány ezer ember halt is meg a gazdád intézkedései miatt eddig? Covid vakcinák miatt, amikről bebizonyosodott, hogy semmit se értek? Rossz kórházi ellátás, fertőzés miatt? Mi is van azokkal a drágán beszerzett, használhatatlan lélegeztető gépnek nevezett ipari hulladékokkal? Indult valami eljárás? Már minden cég, minden papír eltünt ebben a "jogállamban".
CsipkeRózsa
Az EU-tagállamok pénzét nekünk oda lehet adni?
madlaci66
@Shikari: oltottak mindenhol, de ott szakemberek engedélyezték az oltóanyagokat, nem pedig a külügyminiszter.
balos
@Shikari: A fideSSes tömeggyilkosainkról még feljelentés sem lehet,mert a folt-os hiéna nem tekinti büntetnek!Az alkalmatlanságot védő bírák pedig jól érzik a nyelvüket a nemzethy seggben!Ahogy nedveske is!
balos
@KisTehen: a kurvamuszkaanyádra vélsz átkot mondani!?Persze hogy véded a gecit,hiszen onnan markolsz fel a júdás pénzt ahol a tömeggyilkosaid kifizetik az eu-s pénzeket!
madlaci66
@Shikari: az orosszal, amiről semmilyen irat nem volt, csak az oroszok "higgyékelhogyhat"-ja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.