Gyurcsány Ferenc úgy véli, Magyarország miniszterelnöke megszégyenült Brüsszelben, ezért jobban tenné, ha azonnal lemondana.

Gyurcsány Ferenc a vécéző Orbán Viktor sliccéről elmélkedett
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

"Elköszönt az utcai harcos a méltóságtól, az erőtől, szavahihetőségtől" – idézi fel Facebook-posztjában a DK elnöke Orbán kislisszolását az Ukrajna EU-tagságáról szóló szavazásról.

Amikor arról vitatkozik a nemzetközi sajtó, hogy a “Magyar-ember-bírja-a-nyomást” nagyarc Viktor kávézni, vagy egyenesen a férfi mosdóba ment ki, miközben a többiek Európa jövőjéről tárgyaltak, az nagyon blama.

Amit egy nappal korábban, ereje teljében Budapesten sorskérdésnek nevezett, abból Brüsszelben annyi maradt, hogy “ne felejtsük el felhúzni a slicc cipzárját, mielőtt kilépünk a mosdóból!”

- fogalmaz Gyurcsány.

Az ellenzéki "vezér" szerint egyes verziók szerint egyenesen megzsarolták a kormányfőt, hogy ha tovább fenyegetőzik a vétóval, akkor ott helyben döntenek, hogy elindítják Magyarország ellen az úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárást, ami ugye szavazati jogunk felfüggesztéséhez, mi több, az Unióból történő kizárásunkhoz vezethet.

Gyurcsány úgy véli, hogy ez az egész folyosó-gate azt is jelenti, hogy Orbán nem teljesítette az Országgyűlés megbízását, sőt, egyenesen szembehelyezkedett vele, ebben az elképesztően kínos helyzetben a legkevesebb.

"Biztos vagyok benne, hogy akit emberi, politikusi méltóságában ennyire megaláznak, aki nemzetének sorskérdésében ilyen drámai vereséget szenved, az gyorsan lemond és eltűnik a nyilvánosság elől. Mert ég az arca az elviselhetetlen szégyentől"

- írta Gyurcsány Ferenc.

Forrás: Facebook

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ezt benézte Fletó. A felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár soha, de soha nem fogja beismerni a hibáját. Ha mégis hibázik, akkor Anikó állkpcsa megy majd megint Kecskemétre egy kis reperációra.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Te nyilván tudod hogy működik az unio, a nemzetközi diplomácia...Ennek ellenére akkora baromságokat írsz mint egy buta kapa! Tehát napifilipke egy hülye!
Ennyi:))))
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke... Siralmas vagy.,,mint a csüngőhasú Gazdaállatod..
lusta
Ezt benézte Fletó. A felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár soha, de soha nem fogja beismerni a hibáját. Ha mégis hibázik, akkor Anikó állkpcsa megy majd megint Kecskemétre egy kis reperációra.
Nyírfa
Igen, ez oltári blama, nincsen mit szépíteni a történteken. Nagyarc soha nem fog lemondani, őt csak az élet tudja lemondatni.
Másol
orbán soha nem fog lemondani annál hatalommániásabb baszodj meg geci ner mindenestül
Másol
@Philip Marlowe: látom a sértegetés már megy amit én nem tettem azért nem állok szoba ilyen emberrel hahaha érted
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 20:23 A Feri tudja, volt már abban a helyzetben. Betűzzed okostojás! Érvelés az nem a te erősséged úgy látom. Hi...hi...hi :DDD az elég sovány érv te idióta.
Másol
@Philip Marlowe: én bizony másképp gondolom az egészet és itt befejeztem
Másol
@Philip Marlowe: ne irogas nekem szarom le
Namely
"Gyurcsány Ferenc a vécéző Orbán Viktor sliccéről elmélkedett"
Hiába no, kúrcsánynak mindig komoly mondanivalója volt a választók felé.

"Az ellenzéki "vezér" szerint egyes verziók szerint egyenesen megzsarolták a kormányfőt, hogy ha tovább fenyegetőzik a vétóval, akkor ott helyben döntenek, hogy elindítják Magyarország ellen az úgynevezett hetes cikkely szerinti eljárást, ami ugye szavazati jogunk felfüggesztéséhez, mi több, az Unióból történő kizárásunkhoz vezethet."
Az eljárás maga már tart egy ideje, nem tudta? Sajna kúrcsány nem józanodott ki évek óta...
@lusta: "Anikó állkpcsa megy majd megint Kecskemétre egy kis reperációra"
Erről valami konkrétumot. Ja, kitalálom: most éppen nem tudsz semmit linkelni, csak 2 bulvárblog szemetet. Így megy ez: ha észérvek nincsenek, akkor marad az, hogy "csúnya, pocakos, öreg, veri a feleségét, diliházban kezelik, buzi a fia, a lánya az út szélére szórja a pelenkát, stb".
Az észérvekhez át kellene látni a gazdaságot, de az nem elvárható: láthatjuk, kúrcsány mesternek sem megy...
Aki Én
@Namely: ...nem inkább orbánnak volt komoly mondanivalója a bizottság meg a szektája felé?
,,Ha már kimenetem, hugyoztam is."

És megint, mint mindig, konkrétumot követelsz másoktól.
Mintha te bármilyen buta állításod mellé oda tetted volna bármikor.
Te tényleg nem érzed mekkora lúzer vagy?
NKF
Fletó! Neked illene már kussolni! Több mint tíz éve rúgózol feleslegesen!
Ennyi idő alatt nem jöttél rá,hogy sehol se vagy?
fergeteg
Egy lib-bolsinak ennyire telik még ma is. Ugyanolyan mint Öszödnél.
Mikor jön már a mentelmi jog...
vacsi
Hát, Gyurcsány legalább most olyasmivel foglalkozott, amihez ért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.