Curtis szerint Orbán Viktor nemcsak beszél, hanem harcosan védi az országot.

Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat

– nyilatkozta a Mandinernek Curtis Orbán Viktor miniszterelnökről. A rapper elmondta, hogy ugyanakkor személyesen még nem találkozott Orbánnal, de bízik benne, hogy ez is eljön egyszer. 

Curtis azt is elárulta, hogy követi az Instagramon Szijjártó Péter oldalát, a külügyminiszter pedig az övét.

A debreceni Campus fesztiválon eljött a koncertemre, jólesett ez a gesztus. Ezért aztán amikor legutóbb New Yorkban volt fellépésem, és láttam az Instáján, hogy ő is ott van, ráírtam.

Szijjártó válaszolt is Curtisnek, meglepően hamar.

Megírta, hogy sajnos már indul is tovább New Yorkból, így nem tud részt venni a koncertemen, több kollégája viszont velem énekelte a dalokat a helyszínen.

Gyurcsány Ferenc és a 2006-os tömegbe lövetés is szóba került az interjúban. Curtis azt mondta,

Rengeteg barátom, ismerősöm volt kint a 2006-os tüntetéseken. Jó néhányan nem úszták meg a „kalandot”, megverték vagy gumilövedékkel sorozták meg őket. Ezt a rémálmot pedig soha nem felejti el az ember.

Curtis úgy benyalt Orbánnak, hogy azt még Győzike is megirigyelné

Curtis (Széki Attila) énekel a Majka & Curtis zenekar koncertjén az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) Sukorón 2021. augusztus 14-én. MTI/Vasvári Tamás

A rapper arról is beszélt, hogy látványosan kikelt, mikor Gáspár Győző zöld nyakkendőben kezdett pózolni a Fradi-meccseken. 

Azt gondolom, hogy őt egyéni érdekek motiválják, ezért lett hirtelen Fradi-drukker. Ez számomra nem hiteles. Nekem, mint sok más szurkoló­társamnak is, a foci szenvedély. De ez persze mindenkinek a maga dolga, egyáltalán nem haragszom rá ezért.

Hozzátette:

Újpest-­szurkolónak valamilyen kötődése van a kerülethez. Én sosem tudnék más csapatnak szurkolni, mint ahogy az elveimen sem változtatok soha. Konzervatív, jobb­oldali ember vagyok, amióta az eszemet tudom. De ez annyira talán nem meglepő, hiszen nem sok LMP-s vagy DK-s van az Újpest ultrái között. Pontosabban egy sincs…

A rapper azt is elmondta, hogy a házán kinn van egy székely zászló.

Nekem alapvetően székely felmenőim vannak, sok barátom él Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában. Nem telik el úgy egyetlen év sem, hogy ne menjek oda koncertezni. Szeretek Erdélybe járni, nem megbántva senkit, úgy érzem, hogy az ott élő honfitársaink magyarabbak a magyarnál. Mindig szeretettel fogadnak, és tudom, hogy ez nem csak Curtisnek szól. Természetes, hogy az asztalra kerüljön egy jófajta pálinka, valami hamarjában elkezdjen sülni, mondjuk egy finom bárányflekken. Úgy gondolom, ezek a gesztusok nem mérhetők pénzben. A lelkükből jön, és a szívünkig ér.

Curtis őszintén mesélt arról is, hogy élete "legnagyobb baromsága volt", hogy belecsúszott a kábítószerbe.

Ma már tudom, a kisfiam mentette meg az életemet. Amikor ő született, akkor mentem elvonóra. A család mindennél fontosabb nekem: a meg­tartóerő, a támasz, a háttérországom.

Hozzátette,

hívő család vagyunk, édesanyám hímzett terítői ma is az újpesti nagy templomot díszítik. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden vasárnap templomba járok, én a magam módján élem meg a hitemet. Annak idején, gyerekként a lakótelepi lakásban ülve arról álmodtam, hogy egyszer az Újpest NB I.-es játékosa leszek. Sikerült. A sérülésem után az volt az álmom, hogy ha focista nem, akkor sikeres énekes leszek. Sikerült. Felhagytam a káros szenvedélyemmel, és új életet kezdtem. Minden szempontból. Ez egyedül biztosan nem ment volna. Ehhez a Jóisten is kellett!

Forrás: Mandiner

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Ez a Curtis 1 igazi keresztény gyerek még a templomba is eljár akár az Orbán!!
És már nem kábítószerezik csak iszik...
Akár még gyónni is szokott és esténként imádkozik is ha van rá ideje..
Szinte szent emberré vált!!!???
Szinte L is hiszem...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Billibácsi
Brávóóóóó curtis! Alakítsatok zenekart a feróval meg győzikével és muzsikáljatok a karmelitában! Lesz lóvé kokóra, piára, szekérnyi!
Dr. Proktor
A nyalás tárgya legalább nem szorul síkosítóra...
Aki Én
,, látványosan kikelt, mikor Gáspár Győző zöld nyakkendőben kezdett pózolni a Fradi-meccseken. "

,,Azt gondolom, hogy őt egyéni érdekek motiválják, ezért lett hirtelen Fradi-drukker. "

Az viszont gusztusos és hitelesen önzetlen, hogy most ő narancs nyakkendőben nyal be csontig.
Biztos megirigyelte, hogy a hatalomhoz mérhetetlen ellenszenves módon dörgölőző celebeknek beindul a szekér.
balos
@Billibácsi: Hát azért ismerek olyan keresztyényt aki nem ezekkel jár templomba!Inkább otthon szereti az Istenét!Valahogy úgy vagyok a hites emberekkel,mint a bankkal!Azok sem a jólétünkért dolgoznak!
Eladott Ország
Elfogyott a pénz a pijára' meg a drogra, oszt' látomása lett.
Aki Én
@Maccska: Ahogy te sosem, igaz? :))
Egyébként senki nem vonja kétségbe a véleményét, hanem véleményezi azt.
Tudtam segíteni?
Menőmanó
Két hónapja még ezt írta Győzikének:
"Tudod Győzike, egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások".

És most ugyanez Curtisra:
Tudod Curtis, egy előre kitervelt, nyereségvágyból elkövetett Orbán-nyalogány vagy, ahogy még sokan mások.

Két hónap alatt hogy megvilágosodott ez a gyökér. Mondjuk elég sokára esett le neki.
namihami
Te szerencsétlen hülye! Annyi eszed sincs, hogy felmérd, te már csak a lekéső lehetsz! Nagyon hosszú a Kossuth díj sor előtted! Mire ezt kivárod, addigra a ""zenéd"" (már ez is inszinuáció arra, amit csinálsz) már rég a süllyesztőben lesz! Előbb kellett volna ébredni!
""Sok az eszkimó..."". ezért próbálsz valamelyik előtted indult vonatra felkapaszkodni! De még azok is csak várnak a sorukra...
Yeromos
@Maccska: 14:13 Azért az is vicces, hogy ti az ilyen seggnyaló drogos dumáját ha dícséri a nagyvezéreteket akkor rögtön benyaljátok. Lehet pedofil, drogos, homokos, komcsi, tolvaj neketk mindegy csak a fidesz szekerét tolja. Ilyen a ti nem libsi értékrendetek.
izéke
Nagyon teper egy díjért,elég csak a tegnapi ebédig felnyalni orbán seggébe :))))
Tunes1106
Sok volt a fű vagy elfogyott? Vagy talán a karácsonyozás miatt nincs lóvé? Túl költekeztél gyökér?
Dr. Proktor
Ha jól csinája akkor kinézhet akár egy Kossuth díj is neki...
simmering73
@Maccska: Furcsák ezek az illibernyák kommentelők. Nehezen viselik a más véleményt. A magyar illibernyák nacionalista, soviniszta, irredenta, antiszemita, rasszista.
túszulejtettország
A tenyészgazda felszopása a "művész úr" részéről esetleg Kossuth-díjat hozhat. Rossz hírem van. Hosszú a sor. Pataki,
Szikora,Tótgagyi, Kisgrofó, Győzike.
Ezodabasz
@Maccska: ma, 14:13 Nem látszik a véleményed cicus! Van?
terlasz
Igaza van ennek a narkósnak, Orbán tényleg harcosan védi az országot...Oroszországot.
A saját hatalmi érdekei mentén mindent elkövet a hazája ellen.
Dr. Proktor
@Maccska: A véleményt jól viselik a "lipsik", csak nem találkoznak véleménnyel, inkább kinyilatkoztatásokkal, amik inkább kinyalatkoztatások...
Aki Én
@Maccska: 14:50 Ahhoz valami értelmeset kellene írnod egyszer az életben. Még meg is lepnél.
telegdilaci
@simmering73:Nem is értem hogy még mindig vannak agymosott szektatagok akik azért támogatják Orbánt mert megvédi az Országot,szerintem azt már nem tudnák megmondani kitől és mitől kell megvédeni bennünket,Normálisan gondolkodó Emberek akik nem hisznek a Hazugság propagandának,azt gondolják hogy a korrupt kártékony Fidesz kormánytól kellene megvédeni az Országot,hogy ne lopják el az EU-támogatásokat,amiből fejleszteni kellett volna Magyarországot,és nem kormány közeli ócska tróger gazemberek,gazdagodjanak,a Magyar Emberek pénzén,azon is el kellene gondolkodni hogy miért kerűl Magyarországon 1km Autópálya több mint 9-milliárd ft-ba amikor a világon nincs még egy Ország ahol ennyiből épülne meg 1km Autópálya,érti ezt valaki mert én nem!
Dr. Proktor
@telegdilaci: Tegyük hozzá azt is, hogy az autópálya építésnél Svájcban, az alagút kilométere sem kerül többe mint a sík terepen...
Amúgy az M76 Fenékpusztáig vezető szakaszán, jó 3-4 méter magas zúzott kő töltésen vezet a pálya, na vajon melyik bányából?
Lepényleső
Talán leváltják az eddigi propaganda minisztert,- vagy menekül mielőtt a tömeg sok mindent megismer?
(Egyébiránt az ezer év már közel harminc esztendeje ezer száz év,- vagy az ortodox matekban az ezer-
százhuszonhét az ezernél kisebb érv?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.