Nagyon-nagyon sok kérdést felvet Szijjártó Péter szerint, hogy a colorádói legfelsőbb bíróság kizárta Donald Trumpot az elnöki előválasztásból, ezeket a kérdéseket a miniszter mind fel is tette. Schiffer András tovább ment, ő méltatlankodás helyett cselekedne, el is árulta, mit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tehát gond nélkül avatkoznának más ország belügyeibe, vonnák kétségbe a helyi bírósági ítéletet.
Ha leültetnék Trumpot, még ki is lopnák az USAból, mint ahogy azt szokták.
Nyírfa
Andris csak viccelt, ugye? Mondjátok, hogy yes!
nemkati
"a coloradói legfelsőbb bíróság az amerikai alkotmány felkelési záradéka alapján ismét alkalmatlannak nyilvánította Donald Trumpot arra, hogy később elnöki hivatalát betöltse"

Nagyon érdekes Szíjjártó lázálma arról, mit lépne az európai Parlament, az amerikai külügyminisztérium, az Európai Bizottság "ha valami hasonló történne egy patrióta kormány által vezetett közép-európai országban?". Vajon melyik országra gondolt? Ha ugyanarra, amelyikre én, akkor tuti, hogy a felsoroltak örömujjongásban törnének ki, hogy végre kivonódik a forgalomból egy összeférhetetlen, jogtipró tolvaj hatalommániás diktátor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.