A Fidesz fővárosi szervezete szerint csak Budapest és agglomerációjának lakosainál fordul elő, hogy hiába fizetik meg a vízdíjat, mégsem kapnak normális szolgáltatást.

Fidesz: Ebből elég!
Fotó: Facebook / Fidesz Budapest

A Facebook-oldalukon szerdán azt írták: a Fővárosi Vízművek azóta "képtelen normális ellátást biztosítani, mióta Karácsony Gergely és Gyurcsány emberei vezetik a fővárost".

Úgy fogalmaztak:

Karácsony Gergely nem a megoldás, hanem maga a probléma.

Azt kérdezték, "miért van az, hogy a Fővárosi Vízműveknél eltűnik a pénz, és színvonalas ellátás helyett a fülük botját sem mozdítják?"

Ebből elég!

- áll a bejegyzésben.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ti vagytok a probléma már 13 éve, hogy rohadjatok meg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ti vagytok a probléma már 13 éve, hogy rohadjatok meg.
lvegh78
@simmering73: rohadj meg te! Óbánfóbiás! :)
Ezodabasz
A fideSS-ből elég volt. Ez már túl sokk!
Péter2
Sajnos a kormány által a fővárostól elvont pénzek hiányoznak az elmúlt 3 évben 220 milliárd forintot rabolt el a fidesz , ebből a pénzből ez is bőven megoldható lett volna !
Cherry
@lvegh78: Te meg takarodj retkes elmebeteg,,,,
balos
Mert minden rosszat a fideSSes szabott-áras szabótőrők tesznek keresztbe!Először lepusztítanak aztán államosítanak,hogy nyomott áron adhassák a "családjuknak"!
jáger laszló
A kérdés
Kit kell akasztani,mert nincs víz
Karácsonyt vagy Gyurcsányt!!??
Lehet választani!
csak ennyi
barátilag
J,L
rücsü41
Szerintem az tehet szemrehányást Karácsonynak a nem megfelelő vízszolgáltatás miatt aki a víz árát megfizetti!Aki csak a felét fizeti annak amit elfogyaszt , az szerintem nem panaszkodhat arra, hogy milyen szolgáltatást kap.Gondoljanak csak bele , hogy ha vállalkozók lennének akkor nem tartanának igény azokra a költségek megfizetésére meg egy kis haszonra, amibe a szolgáltatás kerül?Saját költségükre végeznének szolgáltatást, közbe meg a költségeket , munkabér, energia és más költségeket megfizetnék saját vagyonukból.Nem az lenne a kormány feladata hogy ha valaki közszolgáltatást végez akkor olyan szabályokat hozna hogy a szolgáltató megkapja legalább azt a pénzt amibe a szolgáltatása kerül?Most megkapják ezt az összeget, mert ha nem akkor nincs mit a szolgáltató sezmére vetni.
Csizmás Kond
Karácsony két tűz közé került. Egyik felől a Fidesz, másikon a Gyurcsány- Dobrev klán. Amúgy is Kari csak kényszerből lett főpolgi és most már ismét Klárikáék szeretnének polcra lépni, ezért neki sipirc...
NKF
Vigyori Geriből is elég! Ő csak egy búbánatos faszkalap! De jól megél belőle mint a többi nyikhaj!
Ezodabasz
@Csizmás Kond: @NKF: Nektek sipirc!! Karácsonynak mi köze a viziközmű társulások saját zsebre való gazdálkodásához? Itt egy kis részlet: atlatszo.hu/orszagszerte/2023/08/30/masodjara-is-lesoporte-a-rendorseg-az-asztalrol-az-erdi-csatorna-projektre-beszedett-lakossagi-penzek-ugyet/

Mi köze van a dugókhoz? Többször annyi jármű van mint volt, de a város ugyanakkora.
Mi köze a kátyukhoz? Menjen kátyút tömni barmok! Kik építik szar anyagokból jó drágán az utakat? A Karácsony?
...stb
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...csak annyi hogy mindez az ő vezetői körzetében történik...ahol nem tus rendet csinálni.
nejlontacskó
@Csizmás Kond: le tudnád vezetni, hogy milyen felügyeleti jogot gyakorol Karácsony Gergely, a fővárosi vízművek felett?
Csizmás Kond
@nejlontacskó: ő mint főpolgármester mindenért felel...ez olyan mint amikor egy autóbaleset miatt le akarják mondatni a közlekedési minisztert...ő a góré ővé a felelősség.
nejlontacskó
@Csizmás Kond: nem tartozi alá a vízmű, hogyan lesz mégis felelős?
Csizmás Kond
@nejlontacskó: ..ne süketeljetek...semmi nem tartozik a saját felelőssége alá tehát akkor fölöslegesen van ott ? Az ő felelőssége a térség adópolitikája, működési rendszere, és fejlődési előrehaladása...ezért van oda téve nem azért hogy sírjon.
nejlontacskó
@Csizmás Kond: B+, a FŐVÁROSI VÍZMŰVEK ZRT.
11. § (1)7 A községnek, a városnak, a járásszékhely városnak, a megyei jogú városnak, a fővárosnak és kerületeinek, valamint a vármegyei önkormányzatnak egymástól eltérő
feladat- és hatáskörei lehetnek,

21. víziközmű-szolgáltatás, amennyiben a víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény
rendelkezései szerint a helyi önkormányzat ellátásért felelősnek minősül.
Ezodabasz
@Csizmás Kond: ma, 08:51 Mellébeszélsz ismét. Ellehetetlenítik, minden támogatást elvesznek "mert" nem fideSS-es a budapesti főpolgi!?! Akkor felteszem újra csak neked a kérdést: Mi köze van a dugókhoz? Többször annyi jármű van mint volt, de a város ugyanakkora.
Mi köze a kátyukhoz? Menjen kátyút tömni! Kik építik szar anyagokból jó drágán az utakat? A Karácsony?
...stb
balos
@Csizmás Koton-d: Juj!Most hasamat fogom a röhögéstől!A 40ezer megvédett halottnál hány magyar miniszter követett el szeppukut?Tényleg a hülyék között már a világbajnokságon is sikerrel vennéd az akadályt felköpésből és az alá-állás pontosságából!
Qqberci
@Csizmás Kond: Akkor vikkancs monnyon le!!!...
balos
@Qqberci: Minden nem a nemzethy oldalas sorstársamnak,nemzethy oldal Mentes Szebb és Árok Mentes Jövőt Kívánok!SZERETETTEL!
SÖRÖS
John D. Rockefeller:
"Rövid ideig fogjuk őket életben tartani, az elméjüket meggyengítjük, miközben megjátszuk az ellenkezőjét. Finom módon fogjuk felhasználni a tudomány és a technológia ismereteit, hogy soha ne lássák, mi történik. Lágyfémeket, öregedésgyorsítókat és nyugtatókat fogunk használni az élelmiszerekben és a vízben, valamint a levegőben. Bárhová fordulnak, mérgek fogják borítani őket. A lágyfémektől elveszítik az eszüket. Megígérjük, hogy gyógyszert találunk számos alapunkból, de közben még több mérget adunk nekik. A kémiai mérgek felszívódnak az idióták bőrén keresztül, akik azt hiszik, hogy bizonyos nagyszerű színészek és zenészek által bemutatott higiéniai és szépségápolási termékek örök fiatalságot hoznak az arcuk és a testük számára,a szomjas és éhes szájukon keresztül tönkretesszük az elméjüket és a belső szerveik rendszerét, a reprodukciót.
Ti továbbra is boldogulni fogtok a háborúikból és halálukból. Ezt addig ismételjük, amíg végső célunkat el nem érjük. Továbbra is félelemben és haragban fogjuk tartani őket, képeket és hangokat adunk majd nekik. Minden eszközt fel fogunk használni ennek eléréséhez. Az eszközöket a munkájukon keresztül biztosítjuk. El fogjuk érni, hogy megutálják magukat és szomszédaikat. Mindig el fogjuk titkolni előlük az isteni igazságot, hogy mindannyian egyek vagyunk. Ezt sohasem szabad megtudniuk! Soha nem tudhatják meg, hogy a színek csak illúziók, mindig el kell hinniük, hogy nem egyenlőek. Cseppről, cseppre fogjuk elérni a célunkat. El fogjuk venni a földjeiket, erőforrásaikat és vagyonukat, hogy teljes irányítást gyakorolhassunk felettük. Becsapjuk őket olyan törvények elfogadására, amelyek ellopják azt a kevés szabadságot is, amellyel rendelkeznek. Felállítunk egy pénzrendszert, amely örökre tönkreteszi őket, adósságban tartva őket és gyermekeiket. Amikor együttesen letiltjuk őket, gyilkossággal fogjuk megvádolni őket, és egy másik történetet mutatunk be a világnak, mert az összes média tulajdonosai leszünk. A médiát...
Csizmás Kond
@Ezodabasz: ...dugó...adót vetni ki, akinek több autója van többszörösét fizesse és a befolyt pénzt ne a pártja vagy a támogatója fényezésére költse hanem a kátyuk kipofozására.
Kellemes Karácsonyt !
Csizmás Kond
@Őrnagy: Azt gondolják, hogy őket csak azért rakták oda hogy megkapják a milliós fizetésüket de helyettük mindent más intéz...
Boldog Karácsonyt !
vitriol
A fővárosi fideszesek FOGJÁK BE! Ha bármi problémájuk van vonuljanak orbán elé, és tiltakozzanak az ellen, ahogy a kormány lerabolja és kisemmizi a főváros lakosait, mint másodrendű állampolgárokat!!!
Másol
kukaholding miatti elvonás 2020-2022 10 milliárd
iparüzési adó csökkentése 2020-2022 81 milliárd
szolidaritási ado emelése 2019-2023 136 milliárd
fövárosi fidesz ezt az elvonást is emlitsék meg már amit elvettek fövárostol hamár mocskolodnak bazdmeg
vitriol
@Őrnagy: Téged az első megszólalásod óta LEFOKOZTALAK, nem vagy vitapartner!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.