2024. november 30-ig nem tudják fogadni a II. kerületi betegeket, akik kardiológiai kezelésre szorulnak.

Már a minimumfeltételek sincsenek meg a János kórház kardiológiáján, nem tudják ellátni a betegeketMTVA/Bizományosi: Róka László

Kunetz Zsombor orvos, a Röntgen blog szerzője azt írja:

Gyorsan még az ünnepek előtt bejelentette az Észak-budai Szent János Centrumkórház Kardiológiai Osztálya, hogy a jövőben nem tudja ellátni a II. kerületi betegeket. Legalábbis 2024. november 30-ig a Kardiológiai Osztály a minimumfeltételek részleges- és átmeneti hiánya miatt nem tudja ellátni a II. kerületi lakosságot, a meglévő 36 fekvőbeteg ágyat 18-ra kénytelen csökkenteni.

A 444.hu szemléje szerint Kunetz azt is megjegyzi, hogy a Szent János egy centrumkórház, ami azt jelenti, hogy olyan irányítói jogkörökkel rendelkezik, mint egy megyei intézmény – ennek ellenére nem tudja ellátni a feladatát.

Azt is hozzáteszi, hogy a jelenlegi egészségügyért felelős államtitkár Takács Péter korábban a Szent János Kórház főigazgatója volt.

Forrás: 444.hu

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De a ""Szent"" feliratokra azért minden kórház homlokzatán jutott a szűkös keretből is!
Nem nagy összeg, de fölöslegesként kidobni mégis sok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Sakk Matt: 21.39

Tehát: visszaolvastam, mert ez volt a lényeg.
És, igen, tisztelem az öreget. De még mennyire.
Csizmás Kond
@namihami: ...vagyis szerinted minden tatarozásnál a fölösleges nem az épület stabilitását és tartósságát szolgáló elemet le kéne vegyék ?...te miért újítod meg a személyidet ?az nem kerül pénzbe ?..név nélkül jobb volna ?
Boldog Karácsonyt !
Másol
a karmelita azt modta pár napja sanya bácsi jol végzi munkáját
ja bazdmeg a 14 napos rendrakással is ados
orbán mentes karácsonyt kivánok akik igy gondolják
namihami
@Csizmás Kond: 09.52: Azok a betűk nem tatarozásnál leszedett, majd visszarakott elemek! Azokat, egy sz#r hazdasági helyzetben, de ""népjóléti (politikai)"" célra és nagytételben kellett legyártatni és az éppen nemfelújítási időszakban felállványozni és felrakatni!
Te (ti) tényleg nem érzitek egy lepukkant ágazat pénzkidobásának ezt a kizárólag a hívek ""lelki egészség"" javítására szolgáló ügyet? Ha csak néhány, egyébként valóban a gyógyítást szolgáló, berendezést vettek volna ebből a pénzből, az talán hasznosabb felhasználása lett volna! (persze, nem lélegeztetőgépre gondolok---azt vett a Hisztipeti bőven-++és haszontalanul, igaz, nagyon olcsón)
Csizmás Kond
@namihami: ...szerintem te belegabalyodtál önmagadba...mégegyszer megkérdezem ha a te neved felét spórolási okokból nem nyomtatnák oda a személyidre ki lennél te ? Neveket nem lehet csak úgy kény és kedv szerint változtatni se szegénységben sem gazdagságban...na Békés Boldog Szent Karácsonyt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.