Ma a Fidesz-kormány által bevezetett rezsicsökkentésnek köszönhetően a magyar családok fizetik Európában a legalacsonyabb áram- és gázárat, Brüsszel és a magyar dollárbaloldal azonban fel akarja számolni a rezsicsökkentést – jelentette ki a Fidesz Európai Parlamenti (EP) képviselője a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalára feltöltött videóban kedden.

Hidvéghi Balázs: "A dollárbaloldal ez esetben is úgy táncol, ahogy Brüsszel és a külföldi megrendelőik fütyülnek"
Fotó: MTI/A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott, a brüsszeli bürokraták már hivatalosan is azt követelik Magyarországtól, hogy fokozatosan számolja fel az energiatámogatási intézkedéseket.

Ha Gyurcsányék lennének hatalmon, akkor ők nemhogy megszüntetnék a rezsicsökkentést, de eleve be sem vezették volna

- hangoztatta a politikus, aki szerint "a dollárbaloldal ez esetben is úgy táncol, ahogy Brüsszel és a külföldi megrendelőik fütyülnek".

Amikor ők voltak kormányon, teljesen kiszolgáltatták a magyar lakosságot a külföldi cégek érdekeinek és folyamatosan emelték a gáz és a villany árát

- mondta.

Ha a kormány most végrehajtaná azt, amit Brüsszel és a baloldal követel, akkor minden magyar háztartás rezsiszámlája átlagosan 181 ezer forinttal növekedne havonta

- tette hozzá.

Hidvéghi Balázs szerint a háborús és szankciós árrobbanás már megmutatta, hogy a dollárbaloldal politikája veszélyes.

A Fidesz-KDNP azonban kiáll a magyar családokért és bármilyen nehéz csatát is kell ehhez megvívni, meg fogja védeni a rezsicsökkentést

- fogalmazott a kormánypárti EP-képviselő.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem táncolhat mindenki orosz, meg kínai nótára! A pártunk és kormányunk privilégiuma!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Balázs!Olyan faszarági vagy!Miért érdekel hogy egy másik párt kinek a nótájára táncol?Hátha nincs is nótájuk, csak úgy magáért a táncért táncolnak.Azt meg már nem is említed, hogy a Te pártod meg azt a mondást igazolja állandóan , hogy aki petyegtet az húzatja a nótát, és aki a nótát rendeli az is arra táncol, amit a cigány húz!Petyegtetni meg csak a kormány tud, és ezért ez a tánc is nagyon egyoldalú!
Nessy
Nem táncolhat mindenki orosz, meg kínai nótára! A pártunk és kormányunk privilégiuma!
jáger laszló
A fidex pedig úgy táncol ahogy a felcsúti majdnem fiskális fújja a nótát!!!??
Csak ennyi a különbség
barátilag
J.L.
Sámannus
Ahogy a csügőhasú táncol, nem táncol úgy senki kecskebaszókám. A kazah kecskepásztorokkal járja a guggolóst baszki! Téged te vadbarom már semmisem zavar?
Sirlomház az egész ország és ti megtojtok az egészre.
tothjani
A Fasiszta állatok pedig úgy táncolnak ahogy Putyin gazda fütyül, ezek a rohadékok már régen eladták az országot az oroszoknak és a Kínai Kommunista Pártnak.
Fenyöfa58
KI EZ A HIDVÉGI BŐZSI ??? A SZÁJER JOSKA UTODJA ?? MADJAR REZSI ? MADJAR JÖVEDELEM! UNIOS SEREGHAJTÓ !!! ERRE BÜSZKE EZ A fideSS BŐSZME !!!
Nyírfa
Olyan a kiállása, a fejtartása, a tekintete mint Rácz Jenőé, aki miatt leszoktam a Konyhafőnökről.
Péter2
Nyilván a baloldal annak a közösségnek a táncát járja ahová tartozik , ahol képviselteti magát , ahonnét a fizetését kapja , de egy közösségbe ez a normális .
Sámannus
@Bástya Béla Elvtárs: Mert ezekre lehet hát a lyukas kotont is lopják az apjuk faszáról, azért bízol ennyire bennük.
Eladott Ország
Úgy táncoljunk, ahogy ők fütyülnek. "Táncoljunk inkább az ő dallamukra!" - Фидес ( Hszi Csin-ping kínai elnök és Putyin)
twitter.com/hun_legion/status/1725647984392556794/photo/1
Fütyül még?!
twitter.com/FallaFella1/status/1725608494324187382/photo/1
Sokakban felmerült, amikor Orbán brüsszelezik, hogy igazából ki vagy mi az a Brüsszel - azon túl, hogy Belgium és Flandria fővárosa. Az igazság meghökkentő: az elmebeteg erkölcsileg moslék aljas hazaáruló magyar elftárSSak’ Brüsszelnek nevezik az Európai Parlament képviselőit.
twitter.com/tamas_tamas/status/1725574501017047409/photo/1
Itt egy rakás gané. Remélem majd a börtönbe is ilyen szép számban jelen lesztek a rácsok mögött. A csíkos ruci amúgy is jobban állna nektek. Tolvaj bagázs. Hazaáruló szarjankok, népnyúzók!
www.facebook.com/FideszHU/photos/a.10150098801139307/10152792262134307/?type=3
Eladott Ország
A ruszkik elárulták a szóvivő úrnak az infót és máris naprakész, friss okosságokat tud böfögni. Csak a pókerarcot kell figyelni. Arról csak az olvasható le, hogy hazudik, és ez a baromarcú képvisel bennünket az EU-ban, bravó! Mint az eresztény, meg Tompika. Az előbbitől származik a tákolmányt is. Csak egy túlbuzgó NER-csicska, szánalmas a képmutató igyekezete.
Eladott Ország
Balika’ inkább nyilas-kommunista viceházmesternek való mint uniós képviselőnek. Hídvéghi Balázstól az ügyben várnék híreket, hogy az EU-támogatásokat mikor kapjuk meg végre és miért nem teljesítik az elvárásokat demokrácia-deficit ügyben. Ezért fizetjük ugyanis. Novák Katalin államfőnővér átadta Hidvéghi Balázsnak a "Kiváló nemzeti feljelentő" kitüntetés arany fokozatának IV. osztálya b) alosztálya kitüntetést a "nagyon nagy magyar csillaggal" hétszer vágott mezőben, családvédelmi o(r)kból. A Magyar Nemzet címlapon közölte, hogy aznap disznóvágás is volt Felcsúton. Biztos, hogy hideg az, aki állandóan a melegre van kihegyezve, és azt keresi lépten-nyomon? Én is ezen filózom. Hogy ezt a témát rendre a fidesz tartja melegen, nem a libsik. Mindig mindenhol homokosokat látnak meg átműtendő ovisokat. Idióták. Le kell mosni az összemocskolt ereszcsatornát. Ezek után nem is lehet kérdés, hogy meg kell venni a repteret majd átengedni 100 évre "Mészárosnak". Hát ha fideszes valaki, akkor kötelező hülyének lenni, nincs mese. Egy büszke vamzer, egyben szaréletű kretén balf*sz. Az érdeklődési köre alapján jobban illene hozzá a Bélvéghi vezetéknév. A parti végén ugya
nis le szokott menni hídba és kardot' nyel. Bazsi, látom tökön ragadtad Magyarország legégetőbb problémáját. Valld be, hogy élvezed!
Sámannus
@Bástya Béla Elvtárs: Ismertem az apádat hogy hínak?
izéke
A hóhér is azt fogja kérdezni a fideszesek kivégzésén,hogy " hány hülye van még? "
izéke
@KisTehen: aztán kimegy a rötyire mert odavaló
namihami
A dollár legalább konvertibilis! Az a rubel, amiért ti annyira kapartok, azzal a jobb társaságban legfeljebb se..et törölnek!
Persze, ahová ti annyira nyaltok és pucolnátok, ha arra kerülne a sor, az ott az érvényes fizetőeszkőz! De hidd el, a felső szint ott is dollárban számol!
csak úgy....
@KisTehen: = 0rbán szerelmetes heréltje! :)
csak úgy....
@KisTehen: anyád,aki pénzért bárkit leszippant!
izéke
@KisTehen: úgy értem,hogy már csak oda engedik be,bár a pottyantósban érzi otthon magát ahol a szél lengeti a tökeit :))) meghívják,mert muszáj,de az ülésterembe nem engedik.
rücsü41
@jáger laszló: Tudod mit fúj ez a kis nehéz súlyú, fuszulyka szárára felkapaszkodott?A passzát szelet hátulról , de az kurva büdös, mert még azok is érzik akik távol állnak ettől az elnöktől.Milyen elnöktől ,milyen elnöktől? Hát a párt elnöktől, vagy minek is hívják ezt a tisztsége?.
Cherry
Ti meg úgy táncoltok fidesz szekta ,ahogy egy román menekült cigány fütyül, na melyik jobb ???
Cherry
@KisTehen: Te proli retek kussolj már a mocskos pofáddal, nem szégyenled magad te alkesz barom?? NEM mert egy alja OV seggnyaló vagy, stilusok a kocsmában hagytad kis retek patkány itt nagy vagy mint egy tehénszar !!!Hahahhahahahahahahhahahahahahhaaahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahaha
Aki Én
Ahogy látom, orbán csicskái továbbra is úgy táncolnak, ahogy a gazdájuk fütyül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.