Így már sosem tudjuk meg, Semjén mit gondol erről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezért van odatéve! Pajzs a fideszrésen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@Nessy: "Édes Istenem! Mivé lett kis hazánkban az egyházad? A politika szolgája lett, jó pénzért!"

Júdás olcsóbb volt...
namihami
@Namely: 13.51: Ez igaz lenne, ha éppen ezek a papok nem bírnának a vallásos réteg legerősebb befolyásolási képességével! Mert (bár a templombajáró, hívő réteg már statisztikailag is számottevően csökkent), azért a vidéki és idősebb, de azért szavazóképes réteg elsődleges irányt mutatója még mindig a helyi pap! Leginkább, tájegységtől függően a katolikus vagy a református! Tehát, nem lehet egyházi belügy az, hogy egy pap feláll a szószékre és a híveinek egy politikai párt népszerűsítésére kortesbeszédet tart/HAT! Miként az a választás előtt való napon többhelyen is megtörtént és akkor a mindenhetes mantráról nem is szóltunk!
Mi a véleményed arról, hogy annak az egyháznak, amelyiknek a vezetője nem hódolt be, (furcsa véletlen) de a megszűnés szélén kell egyensúlyoznia! És, ami méginkább szégyen, hogy ennek az embernek és egyházának érdekében még az az anya és gyerekei se szólalnak meg, akinek a gyerekei általa lettek keresztelve! (a nagy liberális--katolikus templombajáró reformata)
namihami
@Namely: 13.53: Miért, talán válaszol?!?!
A függöny mögül? Vagy a ""kellemes karácsonnyal""?!?! Esetleg egy ""gyurcsány, soros, karácsony, brüsszel"" is válasz?!?!
namihami
@Maccska: 15.30: Nem az egyházakat, csupán a hatalomnak, megfelelő anyagiakért befekvő egyházi személyeket! És mivel ezek az egyházi struktúra legfelsőbb vezetői, ezért csapódik le az általuk irányított egyházon is! Persze én se hiszem, hogy minden pap (főleg a kispapok) fideszfanok lennének, de a tény, sajnos az, hogy a legtöbbjük igenis inkább Mammon, mint a hívek papja! A vezetők szerepe és betagozódása pedig nem is kétséges!
Havanagi
Miért politizálnak a papok? mert le vannak fizetve,KORRUPT szenteskedők a adóforintjainkból.
b1.hvgblog.hu/2023/12/04/masfelmillios-jovedelempotlek-a-papoknak-karacsonyra/
Ingyen ingatlanok, milliárdos juttatások az egyházaknak,mint járvány idején is.Kik kapták a kormánytámogatást?Nem a dolgozók,hanem az egyházak.Romlott itt már minden, nincs egy őszinte szó.
namihami
De tudjuk: ""Csak a Fidesz!""
Kell ennél több a templomban? A nagy pénzük úgysem onnan jön! És cserébe csak beszélni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.