Orbán Viktor szerint a sportnapilap a magyar sport számára olyan, mint az országnak a korona.

Orbán Viktor sportfanatizmusa szintet lépett: A Nemzeti Sport tulajdonképpen az ország koronájával egyenlő a kormányfő szerint

Orbán Viktor kedvenc lapját olvassa a vonaton. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor az év végén a Nemzeti Sportnak is interjút adott. Orbán az interjúban a sportügyi sikerek közé sorolta a 2010 óta létrehozott/átalakított sportsajtót is – szúrta ki a Média 1.

Létrehoztuk a nemzeti sporttelevíziót, amely minden lakásban ott van. Megmentettük a Nemzeti Sport nyomtatott változatát, mert hiába agonizálnak világszerte a hagyományos lapok, magyar sport nincs Nemzeti Sport nélkül, ezt mindenki tudja, aki velem egykorú. A sportnapilap a magyar sport számára olyan, mint az országnak a korona, ha elvész a korona, oda az ország.

Mindent megtettünk azért, hogy az elkötelezettség, ami a magyarokban él a sport iránt, felszínre tudjon törni. Most várjuk az eredményeket. És jönnek is. Az utánpótlássportot is követem, és ott is nagy erők mozdulnak meg. Bizakodó vagyok, de az is fontos, hogy mi, politikusok, gazdaságpolitikáért felelős emberek folyamatosan olyan teljesítményt nyújtsunk, amivel előállítjuk a sport pénzügyi alapjait. Enélkül nem megy, különösen ebben a nyitott világban.

Ha Magyarországon nem tudjuk megbecsülni a sportolókat, akkor nemzetközi vizekre eveznek és szétszélednek. A magyar gazdaságnak zakatolnia kell. Ez nem a sportolók felelőssége, hanem a miénk.

- jelentette ki Orbán Viktor.

A Média 1 hozzáteszi, hogy ezzel tulajdonképpen meg is magyarázta a miniszterelnök, miért kell állami fenntartásba helyezni az ország sportlapját, és miért kell belőle tízezer példányt megvásárolnia a kormánynak minden egyes nap: azért, mert a Nemzeti Sport tulajdonképpen az ország koronájával egyenlő.

Forrás: Media1

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"'"A magyar gazságnak zakatolnia kell. Ez nem a sportolók felelőssége, hanem a miénk."'"

Ars poétika. Már csak a vonás hiányzik.
Sakk Matt
@jáger laszló: Ahogy elnézem, legfeljebb szumóban :)
Dr. Proktor
Rákosi pajtás is szerette a sportot...
Hasonló alkatok ha találkoznak!
csak úgy....
"Ha Magyarországon nem tudjuk megbecsülni a sportolókat, akkor nemzetközi vizekre eveznek és szétszélednek. A magyar gazdaságnak zakatolnia kell. Ez nem a sportolók felelőssége, hanem a miénk."
te otromba miniszterálnok, a több 100ezer ,miattad szétszéledt nem sportoló magyar meg leszarva? te a magyarokat a beteges hobid rabszolgáivá teszed!
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 18:11 ○ Rubelkormány külföldi finanszírozása súlyos nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel!
twitter.com/csorike1520/status/1578811104259497984/photo/1
Egy elmebeteg, tolvaj, szaros gumicsizmás sudribunkó ott szarik a közös asztalra, ahol csak tud. Mindezt az EU gazdaságának kb 0.8% -át adó országgal a háta mögött. Az EU a legrosszabb esetben megoldja máshogy, Magyarország nélkül Ukrajna támogatását. Vajon Magyarország megoldja-e, ha nem jön az a pár milliárd euró? Kétlem.
a.disquscdn.com/get?
url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fva%2Fvarosikurir%2Fimage%2Forban_gif_zoldhirado.gif&key=ESOuScaWMdyjlMAWh4f0_Q&w=800&h=397
Eladott Ország
ma, 10:31 ☻link pótolva: "Egy elmebeteg, tolvaj, szaros gumicsizmás sudribunkó ott szarik a közös asztalra, ahol csak tud..."
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.blog.hu%2Fva%2Fvarosikurir%2Fimage%2Forban_gif_zoldhirado.gif&key=ESOuScaWMdyjlMAWh4f0_Q&w=800&h=397

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.