Megkezdődött a földművelésügyi minisztérium bontása, amin teljesen kiborult Hadházy Ákos ellenzéki képviselő.

A fideszes prosztó ostobaság pusztít Budapest szívében – Hadházy feljelentést tesz

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Megkezdődött: ezt a rombolást nem egy orosz rakéta okozta és nem Kijevben, hanem a fideszes prosztó ostobaság pusztít Budapest szívében, az elvileg világörökség részét jelentő Kossuth téren a földművelésügyi minisztérium épületén. Már azt hittem, hogy az összeomló költségvetés eltántorítja Orbánékat attól a bunkóságtól, hogy a kiemelt műemlék épület felét a földig lerombolják csak azért, hogy háromszintes mélygarázs építsenek alá. Az ügyben feljelentést is teszek, de ez már nem fogja visszahozni a ledózerolt épületrészt

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A barbársággal számos jogszabályt sért a Miniszterelnökség, mindemellet nem csupán a jogszabályok tiltják mindazt, amit terveznek, hanem a Btk. is.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény ugyanis ekképp rendelkezik: 357. § (1) Aki a tulajdonában álló műemléket, védett kulturális javak körébe tartozó tárgyat vagy a tulajdonában álló ingatlanon lévő régészeti lelőhelyet megrongálja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
A nemzethy tolvajoknak semmi nem számít , ha megérzik a pénz " szagát " nekimennek mindenek mint a zavart állatok .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
Hát sajnos tényleg igaz amihez Orbánék hozzányúlnak azt vagy ellopják vagy tönkre teszik! Meddig tűrjük ennek a bandának a kártékony jelenlétét! Szörnyű, hogy ez a félművelt banda mi kárt okoz ennek az országnak és a nép csak néz és türi ezt a sok vandálságot és lopást!!!
Pusztai
Az Agrárminisztérium 1887-ben elkészült épülete három éve még kiemelt műemlék volt, most már bontják egyes részeit
444.hu/2024/01/07/az-agrarminiszterium-1887-ben-elkeszult-epulete-harom-eve-meg-kiemelt-muemlek-volt-most-mar-bontjak-egyes-reszeit
Pusztai
Első generációs uborkafáról leesett hagyományt és kultúrát nem tisztelő hatalommániás gazemberek, akik mindent lerombolnak, átépítenek, átneveznek, bűnözőkből hőst faragnak, ... mondhassák: ezt mi alkottuk!
...Eközben amit lehet ellopnak és szétvernek, magyart magyar ill. bárki ellen uszítanak gyűlölködést szítva ezzel szinten tartva az ellenpólust.
Sámannus
Mondom, hogy háborúban állunk, a csüngőhasúnak erre kell a vész hárítót felállítani. A zoroszok aszt basznak szét amit akarnak. A csüngőhasú csak azt fedezi, mint a kaninyúl a az emsét.Vagy amikor a tűzoltók a hamut locsolják.
verőce21
A rosszemlékű épületet ha teljesen elbontanák sem lenne kár érte, de az épület valódi, védendő értékei továbbra is megmaradnak és védelem alatt állnak...!
Semmilyen jogszabályt nem sért a bontás, már megint a biliben kavar vihart Lóf@szházi...!
Lepényleső
A fydes valódi arca;1992 székházuk sorsa,- onnan már lavina,bár akkor a mostaniakhoz képest csak hógolyócska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.