A fideszes házelnök szerint valakinek utolsónak is kell lennie. Úgy véli, nem sürgeti a parlamentet semmi.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Na, de kérem! 1949-óta egyszer sem merült fel ez a probléma?! Svédországnak eddig nem volt fontos??? 75 éves a szervezet az idén!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Orbán elszámolta, kezében maradt a Fekete Péter
Nincs igazán jó napjuk a nacionalista-populista kelet-európai maffiózó-politikusoknak. Miközben Orbán teljes arcvesztését élvezhetjük széles vásznú kivetítőn napok óta, és a magyarkodó giccsbe teljesen megvakult magyarországi választókon kívül Európa kiment a hűtőig egy sörért és felciccentette, amikor I. Szulejmán után újra egy oszmán, pontosabban, egy török verte át a magyar jobbágyok királyát, I. Orbánt.
Nincs szebb látvány a nemzetközi diplomáciában, amikor egy tökéletesen jelentéktelen ország felfuvalkodott paprikajancsi-királya, éppen abba a pofonba szalad bele, amiről azt hitte, majd ő adja. A tanulságot egy nagy hatvanpusztai épület, ami a demokratikus rendszerváltás után a környék nyugdíjasotthonaként fog szolgálni, falára is egészen biztosan kiírják: nem elég középhatalomként bohóckodni, középhatalomnak is kell ahhoz lenni.
De hiába élnek a mai napig a maffiózó választói valami egészen különös nacionalista lázálomban, a Keresztapa sakkot és mattot kapott, és már teljes kapitulációját készíti elő a színfalak mögött. Egy forgatókönyv Brüsszelnek, egy forgatókönyv a hazai hülyéknek. Mindeközben a magyar kormány egy név nélkül nyilatkozó képviselője arról beszélt az Európai Unió országianak diplomáciai vezetőinek szerdai tanácskozásán, hogy Magyarország megszüntette kifogásait az EU Kijivnek nyújtott katonai támogatásával szemben.
Fico tegnapi kapitulációja után, Orbánnal jobbról-balról feltörlik a padlót. A magyar választópolgár persze semmit nem ért, pislog, mint az újságpapírba csomagolt tükörponty, és azt hiszi, majd ezt is jól megússza, alámerül, kibekkel, kollaborál, megalkuszik, vagy csak jól megmenti a "nemzeti érzés", jelentsen az bármit,"
Csizmás Kond
@balos: ...a génproblémáidat hadd ne boncolgassuk, viszont az intelligenciád, a modorod, a viselkedésed, tényleg nagyon hajaz a napon tartozkodó de nem a naptól barnult egyedekére...
balos
@Csizmás Kond: Pedig direkt nedveskének írtam a nemzethy csattanó maszlagót hiszen a kultúrha a génjeidben kiteljesedik!A kinézeted alapján,meg a mese hőshöz annyi közöd van,mint a pintérszőkének a normális élethez!
Clavigo
kövér leslie..." valakinek utolsónak is kell lenni.." Az vagy ,bazdmeg..! Egy utolsó szar senki vagy,Kövér..!
Csizmás Kond
@balos: ...maradok annyiban hogy a te csattanó "maszlagós kultúrhád" elég cigányos...
Cherry
És kit érdekel ez a sz@ros pedofil senkiházi,??? azt hiszi ő valaki,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.