A fideszes házelnök szerint valakinek utolsónak is kell lennie. Úgy véli, nem sürgeti a parlamentet semmi.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Na, de kérem! 1949-óta egyszer sem merült fel ez a probléma?! Svédországnak eddig nem volt fontos??? 75 éves a szervezet az idén!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Őszintén: ki a fenét érdekel sötét agyú Tuskó Hopkins véleménye a NATO bővítésről?
A hülyemagyar maffiahívőket biztosan, de mást?
kereső
@Béla333: Azért "érdekes" a véleménye, mert ez az állampárt és orbán véleménye is- csak kövér az, aki kimondja.
sokanvagyunk
Ez egy... azért megérdemelt volna rég egy próbaszavazást - ha már állítólag nem szavazógép ez a parlament.
Csak Norisz és senki más
Na, de kérem! 1949-óta egyszer sem merült fel ez a probléma?! Svédországnak eddig nem volt fontos??? 75 éves a szervezet az idén!!!
nemkati
@Csak Norisz és senki más: Most van olyan helyzet, amikor megvan a veszélye egy háborúnak. Konkrétan hogy az oroszok Ukrajna elleni háborúja Európa ellen is fordulhat. Eddig ilyen nem volt.
Csizmás Kond
@nemkati: A háborúsveszély akkor kezdődött amikor amerika karöltve a nagyobb európai hatalmakkal katonailag bekölykezett ukrajnába fenyegetve ezzel az orosz biztonságot.
balos
@Őrnagy: nedveske!A németeket miért nem vetted bele az össze állításodba!Arról nem beszélve,hogy az orosz megszállásunk a felszabadulás után mennyibe került a népnek!Aztán a hortit sem lógatták a fönököd mellé!nyilasgeci!
balos
A kövér szartáros már megint nagyot szart a tányérjába!Gyűjti a nemzethy jó pontokat!Jó lesz a nyugdíja!
Csizmás Kond
@balos:...baloska, te most tulajdonképpen kinek drukkolsz ?
Nessy
A Jaltai egyezmény aláírói: Churchill Roosevelt, Sztálin!, Lehet válogatni, ma éppen ki a bűnös!
qunta
@balos: előbújt belőled a bolsi iq . gratula.
simmering73
@Csak Norisz és senki más: Neked sincs több eszed, mint az itt vergődő többi fidkánynak.
kereső
@Őrnagy: 09:54 "A köztudatban elterjedt az a vélekedés, hogy az Egyesült Államok nem írta alá a trianoni békeszerződést – a történész szerint viszont ez így nem igaz. Az USA – párizsi nagykövete révén – aláírta a békét, de a kongresszus nem ratifikálta, mint ahogy egyetlen más, az első világháborút lezáró békeszerződést sem.

Ennek oka nem valamiféle magyarbarátság volt. Minden szerződés első bekezdése a népszövetség alapokmánya volt, hogy a vesztesekre ily módon “kényszerítsék rá” a szervezet alapelveit. Az Egyesült Államok azonban, ahol a Wilson vezette demokratákkal szemben a republikánusok kerültek többségbe, már nem akart belépni a Nemzetek Szövetségébe, és nem is kívánt ehhez kapcsolódó kötelezettségeket vállalni, márpedig a békék törvénybe iktatása ezzel járt volna.

Így viszont az lett az eredmény, hogy az USA hadiállapotban maradt világháborús ellenfeleivel, és egyenként kellett velük különbékét kötnie.

A Magyarországgal kötött szerződésben ugyanakkor volt egy passzus, amely kimondta: az Egyesült Államok nem áll jót a határváltozásokért, nem vállal velük kapcsolatban semmilyen kötelezettséget, csak a két ország közti hadiállapot megszüntetését és az amerikai-magyar viszony rendezését rögzíti."
Alfa
@Őrnagy: mondja a szarházi kommunista munkásőr
izéke
@Őrnagy: csicska hopp,ugrik a bolha :))))) siess,még maradt nyalnivaló gazdád seggén,orbán után mehetsz kövérhez is
kereső
@Őrnagy: Tudod, nem tudom megállni szó nélkül- amikor egy hülye okoskodik, és történelem legcsekélyebb ismerete nélkül fossa a szót. És ez már csak azért is irritáló, mert itt jajongsz trianon, és a 2.vh-t lezáró tárgyalások miatt, miközben szidod az USA-t, amely kiáll egy putyin által megcsonkitani kivánt ország törekvése ellen. Háááááááát, nem faramuci dolog ez, te obsitos? Mi köze van egyébként a történelem ismeretének bármelyik ideológiához? Nem az "átkos" történelem könyveiből idéztem, hanem korunk történészeitől. A kádár-.rendszer "rémtetteinek" meg semmi köze nincs egyik "békekötéshez"sem, az már csak egy következmény-és nem ok!!, mint azt te méltóztattál itten 12:02 -kor benyögni.
Csak Norisz és senki más
@nemkati: 75 év alatt megtehették volna! Most van olyan helyzet??? Aha! Mindent az utolsó pillanatra hagyni!
Csak Norisz és senki más
@simmering73: Fidkány vagy te! Hisz nagyon okosnak képzeled magad! Tudod, az a gyanús, ami nem gyanús!!!
kereső
@Őrnagy: Igazad van "diplomás kommunista vagyok"- de azért ne feledd, két ember mondta ki, hogy a magyarok előre akarnak menni, és nem hátra.
1946-ban rákosi mátyás:1946 április 18-án a MÁVAG-ban mondott beszédet, ebben hangzott el, hogy: „A magyar nép előre akar menni, és nem hátra.”

És orbán viktor"Magyarország előre megy, és nem hátra".
qunta
@kereső: ezt már 30 évvel ezelőtt én is mondtam . ezt miért felejtetted ki ?
balos
@Csizmás Kond: Hát azért már az óvodában is tudtam,hogy 1 nyilasnemzethy köcsög legfeljebb a fekáliában jeleskedik!Imádja,ha attól várja az okosságát megjönni!
qunta
@Őrnagy: 13.03
kiegészítésképpen amikor az ukik letagadták később a hadvezetés mégis elismert és ezután szólt zselé, hogy ki kell vizsgálni , mert nem lehet tudni ki volt , de biztos az oroszok.
balos
@Őrnagy: Hát eddig is tudtam,hogy a nyakadon a faszod nőtt,de hogy még beszél és ír is ez már csoda!Nálunk a téren,ha vakit pofán vágtak,mert azt hitte,hogy nem ütnek vissza,akkor mit reklamálsz csicska,ha a trianonban pofán vágták az alkeszeid?Veletek 1 baj van,hogy rossz likból jöttetek világra,mert a bába hátul várt!
Csizmás Kond
@balos: ...ott is nagyon okoska lehettél ha már ott a nyilasokról elmélkedtél...gondolom balról ültettek mindig...
Dr. Proktor
Már csak Bulgária van mögöttünk és végre utolsók lehetünk!
Hajrá Magyarország, hajrá magyarok...
balos
@Csizmás Kond: Miután nincs génhibám,mint a nemzethy geciknek bátran ülök a napra,mert a fény az életem!A sötétsegget,meg meghagyom az ilyen gerinctelen felszópoknak,mint kiskegyed és családias pere-puttya!
kereső
"Orbán elszámolta, kezében maradt a Fekete Péter
Nincs igazán jó napjuk a nacionalista-populista kelet-európai maffiózó-politikusoknak. Miközben Orbán teljes arcvesztését élvezhetjük széles vásznú kivetítőn napok óta, és a magyarkodó giccsbe teljesen megvakult magyarországi választókon kívül Európa kiment a hűtőig egy sörért és felciccentette, amikor I. Szulejmán után újra egy oszmán, pontosabban, egy török verte át a magyar jobbágyok királyát, I. Orbánt.
Nincs szebb látvány a nemzetközi diplomáciában, amikor egy tökéletesen jelentéktelen ország felfuvalkodott paprikajancsi-királya, éppen abba a pofonba szalad bele, amiről azt hitte, majd ő adja. A tanulságot egy nagy hatvanpusztai épület, ami a demokratikus rendszerváltás után a környék nyugdíjasotthonaként fog szolgálni, falára is egészen biztosan kiírják: nem elég középhatalomként bohóckodni, középhatalomnak is kell ahhoz lenni.
De hiába élnek a mai napig a maffiózó választói valami egészen különös nacionalista lázálomban, a Keresztapa sakkot és mattot kapott, és már teljes kapitulációját készíti elő a színfalak mögött. Egy forgatókönyv Brüsszelnek, egy forgatókönyv a hazai hülyéknek. Mindeközben a magyar kormány egy név nélkül nyilatkozó képviselője arról beszélt az Európai Unió országianak diplomáciai vezetőinek szerdai tanácskozásán, hogy Magyarország megszüntette kifogásait az EU Kijivnek nyújtott katonai támogatásával szemben.
Fico tegnapi kapitulációja után, Orbánnal jobbról-balról feltörlik a padlót. A magyar választópolgár persze semmit nem ért, pislog, mint az újságpapírba csomagolt tükörponty, és azt hiszi, majd ezt is jól megússza, alámerül, kibekkel, kollaborál, megalkuszik, vagy csak jól megmenti a "nemzeti érzés", jelentsen az bármit,"
Csizmás Kond
@balos: ...a génproblémáidat hadd ne boncolgassuk, viszont az intelligenciád, a modorod, a viselkedésed, tényleg nagyon hajaz a napon tartozkodó de nem a naptól barnult egyedekére...
balos
@Csizmás Kond: Pedig direkt nedveskének írtam a nemzethy csattanó maszlagót hiszen a kultúrha a génjeidben kiteljesedik!A kinézeted alapján,meg a mese hőshöz annyi közöd van,mint a pintérszőkének a normális élethez!
Clavigo
kövér leslie..." valakinek utolsónak is kell lenni.." Az vagy ,bazdmeg..! Egy utolsó szar senki vagy,Kövér..!
Csizmás Kond
@balos: ...maradok annyiban hogy a te csattanó "maszlagós kultúrhád" elég cigányos...
Cherry
És kit érdekel ez a sz@ros pedofil senkiházi,??? azt hiszi ő valaki,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.