Megjelent még a szomszédos Tárnok fideszes alapszervezetének vezetője is.

Akkubontó Sóskúton: Zsúfolt lakossági fórumon mondták ki, hogy nem kérnek az üzemből, a polgármester el sem ment

Illusztráció: Pixabay.com

Alternatív közmeghallgatást tartottak szerdán este Sóskúton, ahová múlt héten jelentették be az Alsózsolcáról elüldözött szlovén Andrada-csoport akkufeldolgozóját – írja a hvg.hu. A közmeghallgatásra annyira sokan voltak kíváncsiak a lap szerint, hogy egy több száz fős terembe be sem fértek el mind. A cikk a alapján egyértelmű:

A sóskútiak nem kérnek az akkufeldolgozóból.

Az akkubontó a beruházó tervei szerint már februárban megkezdené működését, így alig pár hetük maradt a helyieknek. Az ellenálláshoz most úgy fest, hogy a szerdai fórumot szervező LMP adja a legnagyobb segítséget, a párt egy helyi népszavazási kezdeményezést is beadott az akkubontóval kapcsolatban.

A szerdai fórumra Kőnig Ferenc polgármester nem ment el. Ő, és az Andrada képviselői terveik szerint csak jövő kedden fognak a lakosság elé állni.

Megjelentek viszont a környékbeli Tárnok és Érd polgármesterei és felszólalt Tárnok fideszes alapszervezetének vezetője is, aki a környék talajvizének minőségéért aggódik.

Forrás: hvg.hu
Fotó: Pixabay.com

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
belülről kezd majd rothadni a narancs...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@jesz: Hát igen. Föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk a mi pénzünkből milliárdokkalmetámogatja ezeket a beruházásokat és a szolgáltató ugyi meg nem adja ki az engedélyt. Itt, kis hazánkban ilyen és hasonló cégek vígan és dalolva működnek ilyen-olyan engwedély hiányában.
percsi
Több mint 20 nagy aksi gyár ebben az energia és víz szegény kicsike országban?
Normális? Mi magyarok hamarosan megdög-lünk! :(((
lusta
@percsi: Dejszen a nemzethy matyar gyapjasok erre szavaztak és a legújabb felmérések szerint továbbra is ezt akarják
percsi
@lusta: Azért akarják, mert megetetik őket. Közben az ingyen krumplit már 5x visszafizették nekik adóban (Áfa).
Nincsenek olyan sokan, mint ahogy azt a kormimédia reklámozza, a felmérések is kamuk. Az ellenzékiek java elhajtja őket.
Szavazásnál kellene nagyon odafigyelni-ellenőrizni, ami iszonyatos nagy munka lenne.
lusta
@percsi: Előszöris el kell odáig jutni, hogy elmenjenek a fotelforradalmárok szavazni, azután valóban a számlálás a lényeg. Ne feledjük, a mindenkori inzultációs levelek feldolgozása gyakorlatilag egy ilyen tréning a föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak.
balos
@lusta: Megnyugtatlak?Ezek már előre lepapirozzák az eredményt,mert ismerik az összes szavazót így tudják,hogy ki nem szavazott rájuk,ők már elve a kukában végzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.