A Hazaváró portál nem több egy, a hazatelepülést népszerűsítő, az ügyintézésről tájékoztató, méregdrága információs honlapnál.

Erre volt elég egymilliárd forint: 60 ezren böngészték a Hazaváró Portált, de az ügyintézésig már csak 250-en jutottak el

Több, mint egymilliárd forintból indította be a kormány a külföldi magyarokat hazacsábító Hazaváró Portált, amelyre az első 6 hétben 60 ezer érdeklődő kattintott – írja a hvg.hu. Azokat az adatokat idézik, melyeket Újhelyi István EP-képviselő kért ki a Miniszterelnökségtől. Ezekből kiderül, hogy

Novemberi indulásától december végéig a Hazaváró portált 55 országból közel 60 ezer érdeklődő kereste fel. 

Mivel a honlap e-ügyintézésre alkalmatlan, a személyes ügyintézéshez pedig már eleve Magyarországon kell lenni, nem meglepő, hogy a 60 ezerből mindössze 300-an regisztráltak az oldalon. A Miniszterelnökség szerint a Hazaváró Pontokra a honlapon regisztráltaknak is csak egy része jutott el, hiszen végül „250 személy vonatkozásában történt ügyintézés”. Ráadásul ez már frissebb, január közepi állapotot tükröz.

Az utóbbi években évente 20-33 ezren vándoroltak ki és a legjobb, 2022-es évben is csak 24 ezren jöttek vissza Magyarországra.

Forrás: hvg.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Pedig ezt a pénzt költhették volna focira is :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@csak úgy...: az nem vitt magával egy fidesz csoportképet, középen a geczivel.
Béla333
Azért 4 millió Forintot elkölteni fejenként, pláne úgy, hogy mondjuk egy 4 fős család esetén ugye ez már 16 millió Forint is lehet...???
Ez a maffia kormány impotens, hozzá nem értő, aljas, hazug, hazaáruló politikájának köszönhető.
Amit csinálnak, az csak a hülyemagyar maffiahívőknek felel meg, de ők meg nem mennek el az országból, így őket ez az egész nem érinti!
Mocskos, szemét, hazaárulók!
csak úgy....
@Pusztai: a honvágy nagy úr, rózsaszínüre pingálja sokaknál még a dagit is!
simmering73
Abból a 24 ezerből vajon mennyi tántorgott vissza a rothadó nyugatra a jobb élet reményében?
balos
@simmering73: 26 ezer ismerve a fideSSes matek--analfabétákat!
csak úgy....
mert tetszik! :) gazsi a (zöld) kalapos király avagy , - Hogyan álcázta magát Orbán Gáspár Afrikában? www.youtube.com/watch?v=0wy86FD0aSA&t=25s

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.