Az űrügyi biztost is szívesen látná Karácsony Gergely kihívójaként a bukott városvezető.

Tarlós István a köztévének: Vitézy egyértelműen ellenzéki jelöltnek számítana

Kép: Karácsony Gergely / Facebook

Tarlós István volt főpolgármester a közmédiának nyilatkozott az őt díszpolgárrá avató Karácsony Gergelyről – vette észre a Telex. Tarlós szerint „a főváros elbóbiskolt” a Budapest-bérlet ügyében, sőt, állította:

Általában érthetetlen késedelmek jellemzik egyébként a jelenlegi városvezetést.

Szóba kerültek az esetleges főpolgármesteri jelöltek, így az LMP által lebegtetett Vitézy Dávid neve is. A volt fideszes államtitkárról, aki a „pulyka-ügyben” a Fidesszel és az LMP-vel tökéletes összhangban állt bele a főváros vezetésébe, Tarlós azt mondta:

Vitézy egyértelműen ellenzéki jelöltnek számítana.

A Fidesz lehetséges főpolgármester-jelöltjeiről elmélkedve arra is kitért a korábbi városvezető, aki maga is élvezte a kormánypártok támogatását: szimpatikus jelöltnek tartja Ferencz Orsolyát, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosát is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Neked már csak elhisszük, Tahó Pityu. A fideszes már akkor hazudik, ha mozog a szája, te vadbarom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A közjószágos kijelentése miatt akkor Orbán is nyugodtan lemondhat. Walter Katalin (BKK vezérigazgató) jól fogalmazott. Csak Budapesten akarnak belepofázni civilek abba hogy miként működjön a tömegközlekedés, azért mert ott kapnak az államtól pénzt a működésre? Azon ba@zmeg nem akad ki Vitézy Dávid, az LMP és a fidesz hogy más nagy városok esetén az állam egy fillért nem ad a tömegközlekedésbe és bizony csak járat ritkítással tudják megoldani az üzemeltetést, valahogy nem igazán akarunk belepofázni abba hogy a meg nem kapott pénzt miként költsék el. A pulykák nem annyira buta állatok, mint a tolvaj birkák. Ez a Vitézy gyerek nagyon pedálozik. Én értem, hogy szereti a buszokat, meg a villamosokat meg az orrát túrni, fikázni, de ettől még nem hiszem, hogy alkalmas lenne főpolginak. Jah, hogy az Orbán családba tartozik, tudjuk, ők mind egy szinttel az emberiség felett járnak.
vitriol
Egy dologban mindenki egyetérthet: tarlós egy bukott polgármester majd szintén bukott főpolgármester, s ebben a minőségében okosabb, ha nem nyilatkozik. Bármit mond, az rá nézve csak kínos lehet. Például eleresztett egy olyan megjegyzést, hogy Karácsony "elbóbiskolt" gyors ügyintézés helyett! És mondta ezt tarlós, akinek két mondat közt megaludt a szájában a tej. Nem újkeletű nézőpont részéről Vitézit az ellenzékhez sorolni, az ő idejében úgy is bánt vele, mint ellenséggel! A leghülyébb ötlete azonban az űrkutató nagyasszony mint főpolgármester- jelölt. Egyszóval nem volt szerencsés részéről ez a kéretlen ötletelés, csak rontott az amúgy is rossz megítélésén!
nejlontacskó
Éedemes lett volna megkérdezni Tarlós úrtól, hogy vajon most is, szívesen polgármesterkedne, ilyen forráselvonások mellett?
Toller Béla
Hja, persze, ahogyan te magad is, ha vennéd a restségedet és indulnál a saját nevedben. Tarlós, vitézy, ungár, még tán kövér és deutsch is...csupa harcos ellenzéki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.