Francia nyugdíjas klubokban készül kampányolni Varga, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője.

Varga Judit berobbantotta az EP-kampányt: Magyarország irigyelt példa, Németország zuhanórepülésben, „jók az esélyeink!”

Kép: MTI/Lakatos Péter 

Jók az esélyeink! Nincs más dolgunk, mint bátornak és szókimondónak lenni. Mert a többség már mi vagyunk! Európa jövője már mi vagyunk!

– ezt hangoztatta Varga Judit az ATV.hu szerint, amikor a Parlamenti Szalonban bemutatkozott a Fidesz-KDNP EP-listavezetőjeként. Ahogy a cikk fogalmaz, „nagyívű” beszédben hirdetett programot a kevés meghívott előtt.

Minél több helyen mondjuk el, hogy mi emberek Koppenhágától Nápolyig, Miskolctól Rotterdamig ugyanazt akarjuk. Nyugodt, emberhez méltó, önazonos életet, amit nem akarnak kívülről megváltoztatni mindenféle ideológiai divathóbort vagy birodalmi törekvés miatt

– idézik azt, amit legfontosabb feladatként jelölt meg Varga. Az ATV úgy tudja, a volt igazságügyi miniszter konkrétabb tervei között olyan tételeket említett, mint például az EP-kampányban francia nyugdíjas klubokbokat látogatni.

Arról is beszélt, hogy szerinte egyértelmű törekvése a „balliberális fősodornak”, hogy „elnémetesítse” az európai kampányt. Németországot azonban elrettentő példaként írta le Varga:

Németország sem az az ország már, amit egykor megismertünk: politikailag instabil, gazdasága zuhanórepülésben, kormányzata cselekvőképtelen és támogatottsága történelmi mélységekben, társadalma káoszban forrong.

A volt miniszter szerint az európai szélsőjobbnak nincs más dolga, minthogy a következő hónapokban elmondja: „meg tudja védeni az ott élők saját kultúráját és társadalmát mindazzal szemben, amit kívülről rájuk akarnak kényszeríteni”.

Sok helyütt irigyelt példájává váltunk annak, hogy másként is lehet. Hogy nem kell feladnunk magunkat ahhoz, hogy életben maradjunk a Brüsszellel szemben vívott szuverenista harcokban. Sőt!

– hangoztatta Varga, aki végül így adta ki a jelszót: „Menjünk együtt! Építsünk egy új Európát!”.

Forrás: ATV.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A hülyemagyar maffiahívők csillogó szemmel hallgatják a szellemi vezetőjüket...
Azért, hogy Magyarországon le ne csukják a minisztersége alatt elkövetett disznóságokért kimenekül az általa gyalázott Brüsszelbe.
Hogy minket irigyelnek? Szerintem max. a bolgárok, akik még mögöttünk vannak, merthogy mindenki más már előttünk van az Unióban. Bár ahogy látom, nem biztos, hogy a bolgárok is irigyelnének minket, hiszen cca 1 év és már ők is megelőznek minket. És akkor végre Magyarország lesz az első. Hátulról.
De hajrá hülyemagyarok! Szavazzatok megint ezekre a maffiózókra!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Ez a nő(? a zubbonya nem ezt mutatja) is képes magából folyamatosan hülyét csinálni. Csak szeretnétek mindazt amiről vartyogtok, de az nem fog bekövetkezni soha.
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők csillogó szemmel hallgatják a szellemi vezetőjüket...
Azért, hogy Magyarországon le ne csukják a minisztersége alatt elkövetett disznóságokért kimenekül az általa gyalázott Brüsszelbe.
Hogy minket irigyelnek? Szerintem max. a bolgárok, akik még mögöttünk vannak, merthogy mindenki más már előttünk van az Unióban. Bár ahogy látom, nem biztos, hogy a bolgárok is irigyelnének minket, hiszen cca 1 év és már ők is megelőznek minket. És akkor végre Magyarország lesz az első. Hátulról.
De hajrá hülyemagyarok! Szavazzatok megint ezekre a maffiózókra!
Méhes
Ki fasz irigyel minket Afrika esetleg
Eladott Ország
Elmebeteg NERqrva! Nézzél már a tükörbe, idióta 3,14csa! Orbán akarja megmondani a nyugatnak, ahol 6-8 szoros minimál nyugdíjak és bérek vannak, ahol egy vállalati középvezető, be tudná dönteni a magyar gazdaságot egy nyugalmasabb szerda délelőttön!
twitter.com/csorike1520/status/1727621161423343775/photo/1
Nessy
@Eladott Ország: A magyar gazdaság bedöntéséhez, nem kell segítség! Megy az szuverén módon, egyedúl is kormányunknak!
Béla333
Jók az esélyei - hirdeti a dekázó némber, hiszen a hülyemagyar maffiahívőktől annyi szavazat talán összejön, hogy 1 képviselőt kiküldhessen abba a sokat szidott Brüsszelbe.
Hogy miért akar oda jutni, ha ott minden annyira rossz? Idáig a hülyemagyar maffiahívők még nem jutottak el a gondolkodásban...
justhpeter
A Nemzet Háziszárnyasa 2.0 a francia nyugdíjasokat is meg szeretné menteni ? Ha már a magyarokat sikerült...
Horizont
Még egy falusi budit se tudnál újraépíteni te hülye picsa nemhogy Európát!!!
orbán hű kicsi seggfej csicskája.
Clavigo
A pegazusról,,schadl,völner pajtásokról ,,ha hallhatnánk valamit ,,Jocika...
nemkati
"Németország sem az az ország már, amit egykor megismertünk: politikailag instabil, gazdasága zuhanórepülésben, kormányzata cselekvőképtelen és támogatottsága történelmi mélységekben, társadalma káoszban forrong."

Próbálna meg ilyesmit írni Magyarországról egy német (vagy egy svéd) kampányoló, hát alaposan megkapná a magáét a 133 bátoraktól!
Billibácsi
Vargát kimenekítették Brüsszelbe a Schadl–Völner tárgyalás bírósági meghallgatása elől. " Jók az esélyeink" nyilatkozta. Kérdezem: kinek? Neki biztosan mert jó pénzért el üldögél Brüsszelben. Azon kívül, hogy ilyen hülye nyilatkozatokat tesz nem csinál semmit. Berobbantotta az EP kampányt. Remélem a fejükre omlik.
lusta
@Béla333: A nagyobb gond az, hogy a mezei dolgozó is ebbe a lepusztulóban lévő Németországba menekül. Családostól, mert az igaz, hogy egyre kevesebb magyar gyerek születik, de ez csak Magyarországra igaz, a fiatalok a családot is ezeknél a tönkremenő németeknél bővítik és a jövőjüket is ott képzelik el.
Béla333
@lusta: 13.26
A maffiózók úgy gondolják, hogy az nem gond, hogy az értelmes fiatal magyarok elvándorolnak, mer hoznak helyettük távol-keletről munkásokat. Nekik az a lényeg, hogy az összeharácsolt, másoktól kizsarolt vállalataiknál legyen aki dolgozik. Ha nem magyar, hát ázsiai!
Nessy
Tessék mondani Francia ország nem szuverén állam? Varga Judit mehet oda kampányolni?? Ellenkező esetben mekkora ribilliót csapna pártunk és kormányunk!
Nyírfa
Ilyen nyíltan felvállalni a szélsőjobboldaliságot, erre itthon még nem volt példa.
No, kis fasisztáink, jobban tennétek, ha békén hagynátok a francia nyugdíjasokat, egyrészt, hogy ne pofázzatok bele más országok belügyeibe - ugye, ugye, szuverenitásbajnokok! -, másrészt, hogy ne küldjenek el titeket a búsba. Nem mintha nem érdemelnétek meg.
Varga Jucus mentében, igazi hős amazonként, lovon fog beugratni a nyugdíjasklubokba, hogy derüljenek egy jót a kisöregek. Nénik, bácsik, legyetek bátorok!
nemkati
@Béla333: Ugyan! Méghogy lakosságcsere! Libkány hazugság! - mondanám, ha így gondolnám.
Nyírfa
@Billibácsi: 13.25

" Remélem a fejükre omlik. "

Úgy legyen! :)
kereső
Má' az is szégyenteljes-és nem irigylésre méltó dolog-, hogy a fideSS egy köztörvényes, hivatali hatalmáv al visszaélőt nevez meg listavezetőjének Magyarország képviseletében, de mi a lónak a f@xát keres ez a némber a francia nyugdijasklubokban? Megy tanitani az erkölcstelenséget?
lusta
@kereső: Nem és nem. Ezerszer nem. A mi kis kedvelt házi víziszárnyasunk nem csak úgy ukk-mukk-fukk ment a francia nyugdíjasklubba, hanem egyből megmutatta, miért is irigyelnek minket. Egyszerre dekázva, hegedülve nem minden jelölt indít kampánybeszédet.
kereső
@lusta: Nem is zongorázott közben?? Á, akkor már nem is érdekel..., hogy egyébként mit hazudozik össze-vissza.
kereső
Sok helyütt irigyelt példájává váltunk annak, hogy másként is lehet"- ha az emberek irigyelnek minket, az ország kifosztásáért, megalázásáért, az emberi szabadságjogok sárba tiprásáért, egy háborús búnös agresszor barátságért, a politikai latrok, és politikai kalandorok országáért- akkor lelkük rajta. Ha meg nem, akkor tutdtára adják ennek a "szélsőjobbos" fasiszta némbernek, hogy kivül tágasabb.
RonaGyuri
nagyivű??? ez a bugyuta, hazug deliráció??? =))
human
Világ bűnözői! Egyesüljetek!
Pusztai
hülye picha, megnézzük a valós adatokat és kiderül, Mo xarban a németek 34* annyit termelnek mint mi, azsz kb 4* haztékonyabbak.
a németek adnak támogatast mi kapunk.
hogy lehet valaki ekkora idióta!
jahogy az ellenzék nem fogja ráborítani a xaros vödröt és ezt tudja, ezért képes ilyen baromságot hintni.
aLELEPLEZÉS A LEGHATÉKONYABB A FIDESZ ELLEN!
Eladott Ország
Juci bácsi a borsodi túlképzettnek nem mondható exminiszter elindult a hídon a szopás világába. Ezzel a férfias tyúkkal is úgy vagyunk, mint az öreg motorral, gyújtást kell rajta állítani, mert még az ötödik rúgás után sem indul. Nem értem ezt a rifkét. Miközben mi honi magyarok szegényedünk az állítólagos háborús szankciók és Brüsszel miatt addig az uralkodónk és annak családja valamint haveri köre soha nem látott módon gazdagodnak. Mi meg a „köznép” ahogy azt egy KDMP-s politikus rendszerváltás után megtisztelt bennünket, jónagyot szívunk. De kár, hogy bárki más nem kérdez rá, hogy Juditka, mi az a szankciós infláció, amit odahaza emlegetnek és csak magukra hat, másra nem. Hová lett a pénz?
uploads.disquscdn.com/images/c50f8ac8c09dac144cc2650845481b629573115084ac1b2bdf53a25dc665f455.png
.
namihami
Ezeknek már tényleg elmentek otthonról!
És ez volt miniszter! Hááát, ez a kinevezőt is behatárolja!
balos
@namihami: Ez a picsa soha nem volt miniszter legfeljebb a drógos buliban fecs-kendő!Betette a műbránerbe az akksit és ezerrel nyomta a nemzethy celeb-lányokat a pamlagon!Szerintem Amszterdamban jobban teljesítene!
Pusztai
zselé századszor is megbukik!

"Véres puccs készülhet Zelenszkij ellen, közel a bukás
ORIGO2024.01.27. 16:29"
Menőmanó
Méghogy ők Európa jövője.
A bukott gazságügyi miniszter és gazdája, akiktől lassan megvonják a szavazati jogot is. Röhög a vakbelem.
Péter2
Ennyire hülyének nézik a saját szavazótáborukat , hogy ekkora blődséggel etetik őket ! Szánalmas .
Dr. Proktor
... Bécs pedig egy koszos, élhetetlen város és pocsék a közbiztonság is, nem lehet az utcára menni!
Barmok...
simmering73
Francia nyugdíjasklubban fog kampányolni. És nem szégyelli ezt még világgá is kürtölni.
Magyarország irigyelt példa, Németország zuhanórepülésben (hahaha). Kancsalmarcsa-szindróma.
FLETÓ
Bizony! A nyugat majd bevillan a szélsőjobbal!
csak úgy....
"Francia nyugdíjas klubokban készül kampányolni Varga" mi a faßt keres varga franciaországban, rá nem vonatkozik a szuverenitást védö törvény?
Cherry
Buta leszbi, annyi agya nincs mint egy tyúknak, jobb ha egy leszbi klúbban magyarázkodsz 10 IQ nulla... senki nem vesz komolyan bukott s@rki
Cherry
Csak ki irigyel minket te riherongy??? Ha ilyen aljas leszbi mondja a mondókáját nevetséges...mit képzel ez magáról???
teuton
Menni akarsz? Mehetsz Jucus, vigyed magaddal az egesz maffibagazst, Europanak nincs ratok szüksege, putyler talan befogad titeket vagy valamelyik kipcsak despota...
telegdilaci
@Béla333:Agyhalott liba,azt gondolja magáról Ő X@RJA-a cserebogarat,mi van a Szuverenitás védelemmel mi ki kérjük magunknak hogy beleszóljanak a belügyeinkbe,miközben mi bele ugatunk a más Országokéba mi köze ennek a Ribancnak,egy Francia idős otthonhoz semmi keresni valója nincs itthon kellene rendbe rakni azt a mocskot amit hátra hagyott amikor már a feje búbjáig ért a Fos,és kimenekült Brüsszelbe osztani az észt,vállalja előbb a felelősséget a Minisztersége alatt elkövetett korrupciókért,azután sincs joga bele pofázni más Országok belügyeibe,bár melyik demokratikus Országot kritizálni! ennek annyi az esze jogot végzett valakinek amennyi látszik csak a potrohos gazdájának akar megfelelni!
Aki Én
Akinek a hazai helyet értékeléséhez Varga iránymutatására van szüksége, az végtelenül ostoba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.