Fenyegető hangvételű cikket írt a Magyar Nemzetbe Szentesi Zöld László korábbi köztévés kormánypropagandista.

Ez a különbség Bayer és Dobrev felmenőinek tettei között – elmagyarázta a kormány propagandistája

Szentesi a Bayer Zsolt nagyapjáról cikket író, állításait levéltári dokumentumokkal alátámasztó Ungváry Krisztiánnak címezte üzenetét, miszerint 

Bayer Zsoltnak semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem felel mások tetteiért.

A fideszes publicista személykesdik egy sort (Ungváry "összeférhetetlen, kényszeres hazudozó" stb.), majd arról ír, hogy Bayer Zsolt már réges-régen beszélt nagyapja viselt dolgairól.

A sajtóperek tucatjait veszítő, a kormány számára kicsit is fenyegetés jelentő máshogy gondolkodókra médiabirodalmat és kopaszokat uszító Fidesz embere Ungváry Krisztiánnal kapcsolatban leírja a REVOLVEREZÉS szót is...

Majd megmagyarázza, hogy miért lehet szerinte Dobrev Klárát cseszegetni a nagyapjával, Apró Antallal, és Bayer miért nem:

Dobrev ugyanis politikus, bejelentkezett ennek az országnak a vezetésére. Alkotmányos felelőssége van, részt követel a közhatalomból, felelősséggel tartozik a tetteiért, szavaiért, még a családi előéletéért is. Bayer Zsolt azonban publicista. Semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem kér részt a közhatalomból, ahogyan politikai felelőssége sem létezik. Ha csúnya szavakat használ (szokott!), azért megróhatja az olvasó. Ha megsérti valaki méltóságát, akkor bíróságra kell mennie. De Bayer Zsolt – és ezt meg kellene már értenie a gyűlöletben tobzódó baloldalnak – nem kormánypárti politikus, és amennyire tudom, nem is óhajt az lenni. Éppen ezért, amit Ungváry most tesz, pusztán aljas vádaskodás, semmi több

- fröcsögi Szentesi-Zöld László, aki azzal fenyegetőzik, hogy majd jól utánanéznek Ungváry felmenőinek.

Forrás: mno.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Zsóti, Zsóti, te is rászolgátál már egy testüregi motozásra hátulról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Qqberci: Tartok tőle nem ártatának vele azon a lukon sokat neki. Célravezetőbb lenne elölről megpróbálni, garantáltan fájdalmasabb :)
levarosbukta
@Maccska: Szerencsétlen kis ember?? Szerintem nem egyről beszélünk!
Sámannus
Valaki szólhatna neki, hogy putyin is csak brahizik vele, ez a paraszt pedig mindent komolyan vesz. Ahogyan a kecskepásztor gúnyával teszi, vagy a törökök Szulejmán, és Zrínyi szobraival tették. Vagy mostan Vucsics, vagy Melóne Bizony egy nagy csődtőmeg ez a gumifejű.
Aki Én
@Philip Marlowe: Csak a te figyelmed nem sikerült felhívni Bayer felmenőinek aljasságaira.
Az végképp érthetetlen, hogy az egyik legaljasabb bolsi korcs keszármazottja komcsizik.
Hiszen ők a bűnösök.
Nyilván nem érted, mert seggbuta vagy.
rücsü41
Ez a Zöldi egy bukó!, mert egyetlen leszármazott sem felelős a szülője , nagyszülője által elkövetett bűnökért.Ha ezt a szabályt BZS esetében megértette, akkor nem kellene sok ész ahhoz DK esetében is megértse.Büntető jogi szempontból a bűncselekmények és az unokák tettei között nincs összefüggés, és amint helyesen írta Zöldi, minden ember csak a maga által elkövetett bűncselekményért tehető felelőssé.Ha a bíróságnak nincs joga az el nem követett bűncselekményért felelőssé tenni valakit, akkor egy embernek vagy egy újságnak hogy lehetne ilyen joga?Lehetetlen hogy Zöldi nem látta az Angi Vera című filmet.Abban volt gyakorlat , hogy az ifjú kommunisták hetente gyakoroltak a szervezetben önkritikát, de már akkor is kritika alá esett ez a módszer.Zöldikém!Nem kellene a régen meghaladott kommunista tempóhoz ragaszkodnod DK esetében sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.