Fenyegető hangvételű cikket írt a Magyar Nemzetbe Szentesi Zöld László korábbi köztévés kormánypropagandista.

Ez a különbség Bayer és Dobrev felmenőinek tettei között – elmagyarázta a kormány propagandistája

Szentesi a Bayer Zsolt nagyapjáról cikket író, állításait levéltári dokumentumokkal alátámasztó Ungváry Krisztiánnak címezte üzenetét, miszerint 

Bayer Zsoltnak semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem felel mások tetteiért.

A fideszes publicista személykesdik egy sort (Ungváry "összeférhetetlen, kényszeres hazudozó" stb.), majd arról ír, hogy Bayer Zsolt már réges-régen beszélt nagyapja viselt dolgairól.

A sajtóperek tucatjait veszítő, a kormány számára kicsit is fenyegetés jelentő máshogy gondolkodókra médiabirodalmat és kopaszokat uszító Fidesz embere Ungváry Krisztiánnal kapcsolatban leírja a REVOLVEREZÉS szót is...

Majd megmagyarázza, hogy miért lehet szerinte Dobrev Klárát cseszegetni a nagyapjával, Apró Antallal, és Bayer miért nem:

Dobrev ugyanis politikus, bejelentkezett ennek az országnak a vezetésére. Alkotmányos felelőssége van, részt követel a közhatalomból, felelősséggel tartozik a tetteiért, szavaiért, még a családi előéletéért is. Bayer Zsolt azonban publicista. Semmiféle politikai vagy erkölcsi kötelezettsége nincs, nem kér részt a közhatalomból, ahogyan politikai felelőssége sem létezik. Ha csúnya szavakat használ (szokott!), azért megróhatja az olvasó. Ha megsérti valaki méltóságát, akkor bíróságra kell mennie. De Bayer Zsolt – és ezt meg kellene már értenie a gyűlöletben tobzódó baloldalnak – nem kormánypárti politikus, és amennyire tudom, nem is óhajt az lenni. Éppen ezért, amit Ungváry most tesz, pusztán aljas vádaskodás, semmi több

- fröcsögi Szentesi-Zöld László, aki azzal fenyegetőzik, hogy majd jól utánanéznek Ungváry felmenőinek.

Forrás: mno.hu

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Zsóti, Zsóti, te is rászolgátál már egy testüregi motozásra hátulról...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Zsóti, Zsóti, te is rászolgátál már egy testüregi motozásra hátulról...
Józsipapa
ez a szentesi is ugyan olyan tróger, szar
alak mint ez a szarházi zsótika...
zsótika...akkor pofádat befogni...
fideszes gyökér
A Bayernek azért felelnie, amiért diáklányokat erőszakolt meg.
balos
Minden vesztes háborúba a geci nemzethy "büszkeségüek" vitték bele az országot,és még ök kárognak,hogy ha köpnek rájuk!
Yeromos
Az ötös számù tagköny tulajdonosa, nem politikus. Most már ezt is tudjuk.
vacsi
Azért senki nem felelős, amit valaha az ősei tettek, pl. a nagyapja. Viszont az, hogy milyen családban nő fel, nevelkedik, meghatározza a viszonyulását a világ dolgaihoz...
Pusztai
@Yeromos: de közszereplő, aki jelenlétével és megnyilvánulásaival befolyásolja a politikai életet választásokat.
Aljas gyűlölködő, mocskos megnyilvánulásai pedig zülleszti a magyar közéletet.
Pusztai
Ungvári felmenője, Rudolf édesapa nyilatkozott elmondta a 56 utáni balhéját amire inkább büszke lehet. o)
Ismerjük a fideszt, ennek ellenkezőjét is hazudhatják, mint szinte minden választáskor, 98 óta megtették, karaktergyilkoltak erős hazugsággal, amit ép a fidesz követett el.
Régi trükk, vádold meg az ellent azzal amit elkövettél vagy el fogsz követni!
Menőmanó
Fideszesnél nem számit a komcsi náci nagypapi, ellenzéknél viszont tűrhetetlen.
Na ez a lényeg, ezt akarta mondani ez a zöld takony.
kereső
Oké, értem szentesi-és az itt nyirvákoló többi bayer hasonszőrút- mindenképpen képbe kell hozni Dobrev Klárát, mert volt mersze bejelentkezni orbán helyére, meg egyébként Dobrev "felmenői" az elrettentő példa. Na, de ha már ilyen +mafasságokba" eljut szentesi, és a propaganda siserehad- akkor nézzünk már magasabbra, és azonos fajsúlyú emberekkel kezdjük az összehasonsiltást. Kövér László-és Dobrev Klára felmenői között mi a különbség- ha ezt taglalnátok???, talán még hitelesek is lennétek.A másik dolog meg- ha jól belegondolok, köpköditek Dobrevet- akibe csakis a felmenői okán tudtok belekötni(ja és mert anno hozzá mert menni szerelemből a mumusotokhoz), de nyilas utód mivel érdemelte ki a lovagkeresztet? A mocskos szájával, amivel többek között Dobrevet is gyalázza- a felmenői okán?

És honnan tudja bayer, hogy ő nem egy olyan házban lakik- amelyet a magyar állam államositott a vh. után- és azt megelőzően egy a holokausztot elszenvedett zsidó családé volt. Amit nem Dobrev felmenői vettek el a zsidóktól, hanem bayer felmenője. És hány ilyen ház, lakás, üzlet, gyár van ma Magyarországon? Lehet, hogy ha valaki megpiszkálná a ház dolgot, kiderülhetnének , hogy hányan és kik laknak ilyen lakásokban- egy biztos, kövér egy ilyen házban nőtt fel, és szülei ma is egy ilyen házban laknak.
Vagy ha már tányleg ilyen "magasra emeljük szemünket", akkor emlékezzünk meg pokorni felmenőiról is- aki nem átallotta a nyilas nagypapa nevét felvésetni egy áldozatok emlékére állitott emlékműre.
Szelektiv az emlékezet, és szelektiv a "sárdobálás"- miközben megállapitjátok, hogy bayer testmotozós nyilas nagyapja bűneiről nem tehet bayer. Kövérről egy szó nem esik, miközben Dobrev Klára teljes felelősségel tartozik a "magyar nemzetnek" a nagyapja "bűneiért".
Itt tartunk most, és várom a kövér lászlót felmentő indokokat.
Pusztai
@kereső:Apró Antalnak 1 évig üresen álló villát utaltak ki abban az időben szokás szerint a tulajok külföldre mentek és elhagyták a villát. A villát 2 család kapta 1957ben és továbbra is maradt állami tulajdonban
Az 1990s években került +vásárlásra, mint akkor vagy 1 milla ingatlan.
A romos villát AA saját kezűleg hozta és tartotta rendbe lévén szobafestő mázoló volt az eredeti szakmája.
..
Kövér család zsidó tulajtól elrekvirált házba költöztek.
Pusztai
@Pusztai: Juszt László nem finomkodott a mai posztjában. Kövér László családjáról ír, és a pápai főtéri házba való költözésükről.

„Minden régi épületnek megvan a maga története. Ezért tartom értelmetlennek a Fidesznek az Apró-villáról szóló folyamatos dumáját. Miszerint “a háború előtt egy zsidó család otthona volt”.

Nos, ha erről oly sokszor szól a Fidesz-híradó, akkor beszéljünk egy másik hasonló sorsú épületről is. Ez Pápán van. A Fő tér 18. Az eredeti tulajdonos Kohn József, cementáru gyáros volt. A családot Auschwitzba deportálták, de volt köztük, aki életben maradt és visszajött. Az államosítás során aztán 1952-ben a hátramaradottak végleg elveszítették a házukat, melybe egy 19-es vöröskatona és családja költözött be.

Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének családja. „Egy zsidó család elkobzott” házába. Itt nőtt fel a kis Kövér Lacika.

De ha már a régi házakról beszélünk. Essen szó a Fidesz Lendvay utcai székházáról is. A zsidó vallású Grodelek Ármin Máramaros szigetről érkezett Pestre. Erdélyi erdők kitermeléséből lett a család dúsgazdag és építette meg ezt a gyönyörű villát. De hogy még színesebb legyen a történet: 1938-ban eladták egy iráni-örmény bőrkereskedőnek, Palandszian Nisan-nak.

Vagy ott van az Andrássy út 60. Bizony az sem a Terror házának épült. Perlmutter Izsák festőművész tulajdona volt, a festő 1932-ben bekövetkezett halála után pedig a Pesti Izraelita Hitközség örökölte.

És egészen biztosan találnék még hasonló sorsú épületeket. Ilyen a magyar történelem…”
kereső
@Maccska: Miért is nem kövér lászló "szintje". Kövér lászló, mint az országgyúlés elnöke, a második "közjogi méltóság" a magyar állam törvényei szerint, aki ebben a minőségében még ideiglenes államelnöki posztot betöltött. Megáll az eszem, hogy mennyire lementek a mariana árok mélyre, ha a saját kutyátokról van szó.
kereső
@Maccska: Ne gyere itt semmiféle Kisz vagyon eltüntetésével, sem semmi egyébbal- két ember felmeőiról szól a disputa: Kövér- Dobrev. Na erről nyervákolj macska.
Pusztai
@kereső: ismétlés:
"@kereső:Apró Antalnak 1 évig üresen álló villát utaltak ki abban az időben szokás szerint a tulajok külföldre mentek és elhagyták a villát. A villát 2 család kapta 1957ben és továbbra is maradt állami tulajdonban
Az 1990s években került +vásárlásra, mint akkor vagy 1 milla ingatlan.
A romos villát AA saját kezűleg hozta és tartotta rendbe lévén szobafestő mázoló volt az eredeti szakmája.
..
Kövér család zsidó tulajtól elrekvirált házba költöztek."
kereső
@Maccska: És a szoc.hazás kitüntetéssel rendelkező apja? Mármint kövéré. Amely kitüntetést 1956-os ténykedéséért kapta.
Nem mellesleg az oroszokat nem kellett "behivni", hiszen itt voltak- már csak a varsói szerződés okán is. Legújabbkori magyar történelem ismerete nulla, na de ezt már megszokhattuk.A szovjet nagykövet- Andropov, aki később az szszk főtitkári székében is ült- valamint a szovjet hadsereg vezetői végig ott voltak a magyar kormány ülésein, az ország házában. kiket kellett akkor behivni? Ez is csak egy legenda-
kereső
Radnóti Sándor:
"Bayer Zsolt kiemelte egy pillanatra a fejét "jéghideg elhatározásainak" "érzelemmentes" világából, s megrendült, meghatott, érzelemgazdag, jól megírt, töprengő cikket tett közzé fölmenőiről, s azok világáról, köztük inkriminált anyai nagyapjáról.
Egy tökéletesen alaptalan, Ungváry Krisztiánra vonatkoztatott "aljas" jelzőtől, s a rettenetes befejezéstől eltekintve emlékeztet arra a jóképességű újságíróra, aki egykor lehetett. Kézenfekvő a kérdés, amit az olvasó föltesz.
Miért akar szörnyeteget formálni magából, aki megértést kérő önreflexióra képes?
Miért tekint halálos ellenségnek - a szó szoros értelmében - mindenkit, aki nem osztja világnézetét?
Miért próbál száz meg száz embert megfosztani emberi mivoltától, kifogyhatatlan leleményességgel nevezve őket állatnak, végterméknek, s hasonlóknak?
Miért nincs percnyi kételye az iránt a hajmeresztő negyed-műveltség iránt (Istenem, még Le Bont is olvasott múlt század-eleji magyar fordításban), amellyel fölszerelte magát?
Miért nem jut eszébe, hogy annak a harcos típusnak, akit létrehozott magából, az archetípusai mégis csak a bolsevizmusban és a nácizmusban találhatók, véres paródiája pedig a magyar nyilaskeresztes mozgalomban?
Egy megjegyzés azokhoz, akik esetleg kommentárt írnak majd ide. Semmiképpen se fordítsák Bayer retorikáját vele szembe! Súlyos indulatkezelési problémákkal megvert, rosszjellemű, silány fráter. Nem újságíró, nem vitapartner, csak gazember."
Toller Béla
Ha már bayerrel nem foglalkozunk, akkor ezzel a szentesivel miért tennénk ? És egyáltalán nem a nagyapjuk miatt !
jancsipapa
Ilyen felmenőket nagyon sok politikusnál ,újságírónál, gazdasági vezetőnél ,stb. lehet találni . Néha kiragadnak egyet és megy a rugózás rajta egy ideig , aztán kifárad és elcsitul a dolog...
kereső
@Maccska: Hanem? 56-os ténykedésért. Meddig akarod még alázni magadat ?
sokanvagyunk
Szóval az ötös számú párttagkönyv tulajdonosának semmiféle erkölcsi kötelezettsége nincs... - persze ha nincs is nekije az, nem is lehet.
Sámannus
ZSolti, akkó te is büdös szarfaszú komcsi proli vagy? A te dumáddal egy fasiszta elmebeteg vagy csak.
Pusztai
Mé van az, hogy a négylábú géncsonkolt sejthalmazbó ömlik a szar minden fideszt negatívan érintő témában?
Nem lehet hogy csak hülye, de annyira hülye, nem fogja fel hogy hülye, mert annyira hülye, és csak nyomja magából ki a szart ami a fidesz egészen kedveltté teszi, hogy ilyen kretének járatják le a fideszt.
kereső
Na, ide vezet a társadalom számára a "feldolgazatlan" múlt- és a szembenézés hiánya a történelmi búnökkel szemben.
Mert nem a német nácik terelték a vagonokhoz zsidó honfitársainka, hanem nyilas keretlegények- akik magyarok voltak. Nem a német nácik hadkötelékében lelték halálukat a munkaszolgálatosok tizezrei hanem magyar királyi honvédség kötelékében. Nem a német nácik hajtották a Duna partjára a zsidó honfitársainak, hanem a magyar kormány nyilas pribékjei. Hiába sugall!! mást az a gyalázatos "szabadság téri" emlékmű, amelyet az orbán kormány emeltetett napjainkban.
És akik most 56-ot emlegetik azoknak meg üzenem: az orbán kormánya távolitatta el Nagy Imre szobrát a parlament elől, ezért aztán minden hitelét veszti a fideSS/mihazánk részéről bármiféle "örökség" emlegetése a részükről.
Pusztai
@kereső: a geczi és bandája nem NAGY iMRE SZOBOR ELTÁVOLÍTÁSA MIATT VESZtette el hitelét, megbecsülését, hanem aljas, gyűlölködő, hazugságra épülő hatalma, országot szétlopó, tízezrek halálát előidéző, kb 3 millió mélyszegénységben tartott magyar miatt.
Naponta 100x hazudja másokra azt amit ők ezerrel elkövetnek.
Magyar történelem legaljasabb országellenes MO-t tönkre tevő kormánya, élén a legnagyobb klepto és cezaromániás pszihopata gazemberével.
kereső
@Pusztai: 08:26 Na, de ezek a bayer félék, és a macskák, azt sugallják, hogy Dobrev Klára nagyapja rekvirálta el az "apró" villát a zsidóktól, és ebbe költözött be gyurcsány. És ez rögzül a fejekben- mert, a magyarok nem ismerik saját történelmüket sem, igy aztán könnyú velük a sugalmazott hazugságok garmadáját elhitetni. És amikor a civilizáció azt mondja, hogy "soha többé"- azt éppen ezekre a nyilasokra mondja . És ezt a társadalmi veszélyességet nem ismerik fel az emberek, hiszen a mai magyar történet irás sem erre törekszik, hanem annak a rendszernek a rehabitilációjára, amelynek következménye lett mindez. Történelmi bűnt követtek el a rendszerváltás utáni időszak politikusai, irástudói, hogy elhallgatásukkal, és immár nyilt szimpátijáukkal elaltatták, elnyomták a társadalom immunrendszerét, védekező képességét az ordas, sátáni eszmékkel szemben.
Sakk Matt
Nem nagyon érdekel bayerzsótány mosdatása - mint szokásuk a NER-ben, másokra mutogatva -, mert őt évtizedek óta tartom szardarabnak.
Ungvári csak megerősítette ezt.
Sakk Matt
@kereső: Érdemes lenne megnézni, kik lakták bayerzsótány budai lakásait korábban!
Csak Norisz és senki más
No! Egyezzünk meg, végre! NINCS KÖLÖNBSÉG!
kereső
@Sakk Matt: Engem nem érdekel őszintén szólva, ahogy az "apró" villa sem. Engem az a "mentalitás" érdekel, amely azt mondja, hogy az én "nyilasom" az jónyilas, az én "kommunistám" az jókommunista(holott a kommunisták Marosán György péklegénnyel kihaltak Magyarországon), mig a másik oldal "kommunistái", azok a sötét oldal. És orbán már odáig megy, hogy ehhez a "sötét oldalhoz" sorol mindenkit- aki nem ért vele egyet, azaz a fél / 2/3 /országot.Nem lehetett volna/és nem lehetne orbán, ha múködik a társadalom egészséges immunrendszere- de mert senki nem vette a fáradtságot, hogy tanitsa a "demokráciát" annak a társadalomnak, amely történelme során 1989-ig mindig szolgaságban, jobbágyi sorban, és idegen hatalmak árnyékában kiszolgáltatva élt- ez ki sem tudott alakulni.
simmering73
"Összegezzük a dolgokat! A politikusok – kezdve mindjárt Orbán Viktorral és a kedves papával – nem felelősek a szüleik, nagyszüleik tetteiért, kivéve Dobrev Klárát, aki viszont igen. A nemzeti oldal ezek szerint immunitást élvez, ők adták saját maguknak. Továbbá egy, emberek millióinak gondolkodását és – tegyük hozzá – szavazatát befolyásolni képes publicista sem felelős az elődei bűneiért, ellentétben egy történésszel (aki soha nem jelentkezett be az ország vezetésére, és legjobb tudásom szerint nem is politikus), aki lakolni fog, mert kiássák – ha nem lelik, akkor legyártják – az ő elődeinek múltját. Bosszúból. Mert bántotta Zsoltot. Mindezt pedig a közpénzből finanszírozott, kifejezetten pártszolgálatra kiképzett és fenntartott lakájmédia fogja kivitelezni. Egyértelmű, világos, még csak nem is meglepő. Eddig is egészen pontosan így működött a NER. Már csak azt lenne jó tudni, hogy egy országnyi ember hogyan képes ezt a bandát elfogadni, eltűrni. Azt nem kérdem, hogy hogyan képes támogatni, mert aki támogatja őket, az pontosan ugyanolyan romlott, torz gondolkodású. Ők megérdemlik egymást, de azért nekünk járna valami, ami jobb ennél. Nem?"
kolozsvaros.com/2024/01/30/mar-csak-azt-lenne-jo-tudni-hogy-egy-orszagnyi-ember-hogyan-kepes-ezt-a-bandat-elfogadni-elturni/
Pusztai
@kereső: Sőt Nacsa az egyik élhazudozó gusztustalan hájnyáltömeg azt hazudta a 56 gyilkosságok miatt kapta a villát.
Ami kamu, 56 után több 10 ezer üresen álló villát-lakást adtak új tulajnak, mert elhagyták, nyugatra mentek.
Ahol laktam ott csak 3 ilyen esetről tudok.
Ezeket a mocsadékokat nem érdekli hazudnak, sőt 100x nagyobb hasonló gazemberséget követ el egy fideszes, akkor is nyomják a hazugságot, sőt ha bírósági ítélet van hogy hazugság, nem igaz, akkor is nyomják.
ez megy 25-30 éve és ezt nem tudja az ellenzék kezelni sem hatalmon, sem ellenzékben. Miért?
Mert kommuniációs segghülyék ékes bizonyíték Karácsony, akinek szakmája és még őt is ezerrel lebirkózzák, képtelen hatékonyan reagáln, MEGELŐZŐ CSAPÁSRÓL NE IS ÁLMODJUNK!
eZEK MINDEN KRITIKÁN TÚLI SEGGHÜLYÉK PEDIGA VÁLASZTÁS EREDMÉNYE A FIDESZ BUKÁSA CSAK KOMMUNIKÁCIÓVAL GYŐZHETŐ LE.
vAGY HA ÖSSZEOMLIK.
Pusztai
@simmering73: " A nemzeti oldal ezek szerint immunitást élvez"
kIK A NEMZETI OLDAL TAGJA?
A fidesz szereti magára hazudni, és kizárni más magyart, de pont az van, hogy ők a NEMZETELLENESEK, MERT ÁRTANAK MO-NAK!!
Hazaáruló csürhe, semmi nemzeti!!
Maffiózó bűnözők!!
kereső
"Egyvalami biztos: rettenetes világ volt. Az undorító, embertelen eszméknek és azok kiszolgálóinak köszönhetően. Ez az ország, annak lakói pedig többször bizonyították már a történelem során, hogy mennyire szolgalelkűek és irigyek, hogy a szélsőséges nacionalista, akár fasiszta eszméket milyen mélyen sikerült elültetni a társdalomban, és azok a mai napig hogyan köszönnek vissza ránk. Most éppen a Fiatal Demokraták Szövetségének (a Mi Hazánkat említeni sem kell talán) baljós árnyaiban. Sokan nem merik nevén nevezni ezt a pártot és annak kiszolgálóit, akik igen hasonló retorika mentén politizálnak és fanatizálnak embereket, mint ahogy annak idején ezt a nácik és a fasiszták tették. Lehet engem mindenféle jelzővel illeti, nekem ez a véleményem. Senkinek nem tűnik már fel a hétköznapi fasizmus, pedig nem csak a holokauszt emléknapja lenne kiváló alkalom felhívni a tisztelt populáció figyelmét ezekre a gaztettekre, ezeknek a veszélyére. Mert ugye a zsidók tömeges elpusztítása sem a gázkamrákkal kezdődött, hanem vitriolos, mérgező szavakkal és gyűlöletpropagandával. Ahonnan nem sok lépés vezetett a tettlegességig. Ki tudja garantálni ma, hogy ez az ország és annak felkent vezetője nem öles léptekkel halad valami sokkal durvább felé? Ki tudja kijelenteni, hogy ha marad ez a sötét, gonosz tolvajtempó, akkor idő előtt nem fogunk megérkezni oda, ahova nem kellene? Persze, lehet azt mondani, hogy ez legfeljebb puha fasizmus, némi revizionista hőbörgéssel, de a házmestertempó, a másik ember degradálása, megbélyegzése, az idegenek ellen irányuló rasszizmus, a kommunistázás, a homofób szólamok, a Soros-bérencezésbe csavart zsidózás mind-mind ennek a szörnyűségnek az előszobája. És akkor nem beszéltünk a már évekkel ezelőtt matricákkal megbélyegzett civilekről, a nem a NER ideológiáját felböfögő, a birodalmi állampártot és annak ügyködését elutasító állampolgárok semmibevételéről, a magyar alkotmány átíróiról, a saját maguk képére formált alaptörvény diszkriminatív előírásairól."
Sakk Matt
@Csak Norisz és senki más: Már hogyne lenne? Dobrev nem tagadta le a felmenői múltját, míg bayerzsótány igen, sőt! Heroizálta a nyilas-ávós nagyfaterját!
kereső
@Maccska: Akkor bayer, meg kövér, meg pokorni, meg szita károly, meg varga judit, miért is?
Szita a saját multját is, ahogyan bayer, gajdics és a többi "békemenetes"- miért?? Jellemtelen, ostoba és erkölcs nélküliek vagytok.
Sakk Matt
@Maccska: Bayerzsótány apja ÖNKÉNT lett besúgó! Kiskőrösön a nyilaspárt ALAPÍTÓJA!
levarosbukta
@Qqberci: Tartok tőle nem ártatának vele azon a lukon sokat neki. Célravezetőbb lenne elölről megpróbálni, garantáltan fájdalmasabb :)
levarosbukta
@Maccska: Szerencsétlen kis ember?? Szerintem nem egyről beszélünk!
Sámannus
Valaki szólhatna neki, hogy putyin is csak brahizik vele, ez a paraszt pedig mindent komolyan vesz. Ahogyan a kecskepásztor gúnyával teszi, vagy a törökök Szulejmán, és Zrínyi szobraival tették. Vagy mostan Vucsics, vagy Melóne Bizony egy nagy csődtőmeg ez a gumifejű.
Aki Én
@Philip Marlowe: Csak a te figyelmed nem sikerült felhívni Bayer felmenőinek aljasságaira.
Az végképp érthetetlen, hogy az egyik legaljasabb bolsi korcs keszármazottja komcsizik.
Hiszen ők a bűnösök.
Nyilván nem érted, mert seggbuta vagy.
rücsü41
Ez a Zöldi egy bukó!, mert egyetlen leszármazott sem felelős a szülője , nagyszülője által elkövetett bűnökért.Ha ezt a szabályt BZS esetében megértette, akkor nem kellene sok ész ahhoz DK esetében is megértse.Büntető jogi szempontból a bűncselekmények és az unokák tettei között nincs összefüggés, és amint helyesen írta Zöldi, minden ember csak a maga által elkövetett bűncselekményért tehető felelőssé.Ha a bíróságnak nincs joga az el nem követett bűncselekményért felelőssé tenni valakit, akkor egy embernek vagy egy újságnak hogy lehetne ilyen joga?Lehetetlen hogy Zöldi nem látta az Angi Vera című filmet.Abban volt gyakorlat , hogy az ifjú kommunisták hetente gyakoroltak a szervezetben önkritikát, de már akkor is kritika alá esett ez a módszer.Zöldikém!Nem kellene a régen meghaladott kommunista tempóhoz ragaszkodnod DK esetében sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.