Deutsch Tamás: a nemzeti konzultáció egyértelműen megmutatta, hogy a magyarok békepártiak, és nem támogatják Brüsszel és a dollárbaloldal háborúpárti álláspontját

Deutsch Tamás nekiment az EU-nak

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A nemzeti konzultáció egyértelműen megmutatta, hogy a magyarok békepártiak, és nem támogatják Brüsszel és a dollárbaloldal háborúpárti álláspontját

– mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője videóüzenetében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A politikus azt mondta, Brüsszel és a dollárbaloldal az első pillanattól kezdve háborúpárti álláspontot képvisel. A dollárbaloldal közös miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter pedig egészen odáig ment, hogy alig pár héttel a háború kitörése után már egyenesen magyar katonákat is küldött volna a frontra, Brüsszel pedig már lassan két éve irgalmatlan pénzekkel és rengeteg fegyverrel táplálja a háború kiterjedését és elhúzódását

– tette hozzá.

Deutsch Tamás kiemelte, a magyarok egyedüliként Európában a nemzeti konzultációban szabadon elmondhatták véleményüket arról, támogatják-e, hogy Brüsszel tovább pénzelje a szomszédban dúló háborút.

Az akaratnyilvánítás egyértelmű: a magyarok békét akarnak, nem háborút. Nem támogatják, hogy Ukrajna további 50 milliárd eurót kapjon úgy, hogy annak pénzügyi fedezete nem is áll rendelkezésre – fogalmazott.

A nemzeti konzultáció egyértelműen megmutatta, hogy a magyarok békepártiak és elutasítják Brüsszel és a dollárbaloldal háborúpárti álláspontját

– jelentette ki.

A politikus kitért arra, hogy a magyarok az ukrán európai uniós csatlakozás ügyében is határozottan állást foglaltak: az a véleményük, hogy jelenleg nem adottak a feltételek Ukrajna EU-tagságához, hiszen egy háborúban álló országról beszélünk, aminek sem a népessége sem a határai nem ismertek. Ráadásul – tette hozzá – Ukrajna felzárkóztatása teljesen "térdre kényszerítené" az európai nemzetgazdaságokat.

A Fidesz és a KDNP a szomszédban dúló háború ügyében is Magyarország érdekeit képviseli, éppen ezért továbbra is határozottan elutasítják Brüsszel és a dollárbaloldal háborús agitációját és a béke pártján állnak – emelte ki a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Forrás: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Ismételgeti a régi, már lejárt szavatosságú hazugságokat. MZP a frontra küldené a fiatalokat, miközben 200 derék "honvéd" kiment Csádba, és ott pislog, mint a béka a kocsonyában.
Tompikának (vagy a stábjának) annyi esze sincsen, hogy aktualizálnák a paneleket. Handabandázó homeless, beszorult a beléptető kapuk sikertörténetébe.
Azt mondja a cím: Deutsch Tamás nekiment az EU-nak, hát már nem is lát ez a figura, vagy a mozgáskoordinációjával van a probléma?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
A nemzeti konzultáció egyértelműen megmutatta, hogy az emberek szarnak rátok. Ennyike.
justhpeter
@Béla333: Nem az a kérdés hogy mennyit loptak, hanem az, amikor a hátralévő idejükben ők már csak egy senkik lesznek.
kereső
@Philip Marlowe: 14:45 Nem tudja, hogy kanyarban nem előzünk???,,Csakis ez lehet az oka.
Peller Anikó
Szegény tomi, biztos be volt lőve és nem látta meg maga előtt az eut. De aki be van baszva az inkább ne vezessen.
Péter2
Bár mit mondhat az eus parlamentbe , ott demokrácia van , meghallgatták , nem veszik el tőle a szót mint a magyar parlamentbe az ellenzékiektől , de legalább jót virulhattak rajta , minden ilyen nagyobb közösségnek megvannak a bohócai , lásd mint Torgyán volt a magyar parlamentnek . Élvezet volt a felszólalásait hallgatni , mikor nekirontott a másik képviselőtársának , egy kabaréval ért fel ! Tominak már csak egy csörgősipka hiányzik a fejéről , mikor felszólal felvehetné .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.