Lánczi Tamás, a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnöke Habony Árpád angliai cégében töltött be pozíciót. Ezidáig. Ugyanis muszáj volt távoznia.

Habonynak menesztenie kellett a Szuverenitásvédelmi Hivatal elnökét

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Február 1-jén kezdte meg a működését a Szuverenitásvédelmi Hivatal, vezetője, Lánczi Tamás havonta 5 millió forintot fog keresni. Korábban is jövedelmező közpénzes megbízatása volt, erről azonban le kellett mondania, mivel a hivatal elnökeként más kereső tevékenysége nem lehet. Az állami média csak pereskedés után árulta el, de végül kiderült, hogy Lánczi Tamás bruttó 2 168 500 forintot kapott havonta, ezt kellett maga mögött hagynia

- számol be az Rtl.hu.

Lánczinak más bevételi forrásáról is le kellett mondania, sőt, külföldi megbízatásának is vége.

Valószínűleg Habony Árpád angliai cégében betöltött pozíciója is összeférhetetlen volt. Az elemző 2015 óta volt ügyvezetője a Danube Business Consulting Ltd.-nek. A negatív kampányairól ismert Arthur J. Finkelstein amerikai politikai tanácsadó halála óta a vállalkozás kizárólagosan az addigi társtulajdonos Habony Árpád, Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadójának birtokába került. A friss angol cégadatok szerint Lánczi Tamás február 1-jével már nem vezeti Habony vállalkozását igazgatóként, utódja ettől a naptól Losonci Gergely György

- teszi hozzá az Rtl.hu.

Forrás: Rtl.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Le kellett mondani? Akkor majd eseti megbízással vagy az asszony révén!
Nyugi, meg fogják találni a módját!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Le kellett mondani? Akkor majd eseti megbízással vagy az asszony révén!
Nyugi, meg fogják találni a módját!
Alfa
ez is úgy fog járni, mint 56-ban egykét ávó-s pribék...
Sámannus
Itt is csúcsra jár a fideszes hazugság. Azért hogy a rablók hatalmon maradjonak az országot orosz igába akarják hajtani. Ezek aszuperlatos fügetlenek putyin gecit köpnek nyelnek, a nyomorult gazdagodásukért cserébe. Lónak a fasza ő nem a függetlenségi hivatal elnöke. A függetlenségi hivatal rabszolgatartó társadalmat segít építeni.
Eladott Ország
Rendszerváltás után, a szuverenitásvédelmi hivatal is megy a 3,14csába Lánczi Tamással együtt!
Eladott Ország
Lánczi Tamás szakértelme vetekszik az utcánkban lakó Rózsi néniével, akinek fullfideszes agytekervényeit kizárólag a tévés propaganda vezérli, és Lánczit, a bűnöző román cigány segge és közpénze! Lánczi Tamás az egyik legundorítóbb terméke a NER-nek. Egy gőgös, pökhendi, lekezelő, arrogáns stílusú, ingyenélő propagandista, tenyérbemászó cinikus pofával. Miért nem csodálkozom azon, hogy már csak ilyen hülyék maradtak Orbán körül. Lánczi : szegénység , nyomor ellen drónkereszt. A Kasler javallata rák ellenszerként a " tízparancsolat. " A Pintér pedellus , a haza " főorvosa " a tűzoltóknak béremelés helyet a magas adrenalin szintről , mint juttatás tesz említést. Te hülye Magyarország meddig nyalod be e marhaságokat . A középkori néphülyítők sehol nincsenek ezektől az álkeresztényektől.
Eladott Ország
„Lánczi a Figyelő 2018/15. lapszámában megjelentette a „Soros-zsoldos” listát, amiben név szerint sorolják fel a diktatúra által idegen ügynöknek kikiáltott személyeket, oktatókat és újságírókat, valamint civil szervezeteket. Lánczi ennek a Gestapo-t, az ÁVH-t, és oroszokat idéző tevékenységnek a folytatásához kap felhatalmazást és egy kontroll nélküli hivatalt. A „Soros-zsoldos” lista az antiszemita és náci Soros-kampány részeként jelent meg. Ilyen listázást minden demokratikus jogállam elítélne, minden kormány elhatárolná magát tőle. De Lánczit ez a listázás tette alkalmassá az új államvédelmi hatóság vezetésére. Ő ezzel a listával bizonyította az alkalmasságát. Ne legyen kérdés: a sajtószabadságnak ezzel vége.”
nepszava.us/lanczi-tamas-a-soros-zsoldos-listaval-lett-szvh-fonok/
Erre mondják azt, hogy a megfelelő embert, a megfelelő helyre. Ez a Lánczi nevű jólfésült pribék tökéletesen alkalmas erre a feladatra. Remélem egyszer majd egy jobb időben a történelemkönyvek egy lapon fogják említeni a nevét Péter Gáboréval, aki szovjet mintára megszervezte az ÁVO -t.
lusta
Le kellett mondania? Mindjárt elsírom magam.
Eladott Ország
@Maccska: Lehet itt okoskodni és libernyákozni, de egy biztos, hogy az USA-nak is már elege van a fidesz bandából és meg fogja tiltani a NER oligarchák beutazását, sőt a magyar állampolgárok vízummentességét is megszünteti, mert megbízhatatlan partner a román cigány diktátor és bűnszervezete, ami további kihatással jár az EU-n belül is. Oszt' majd lehet ugatni, hogy hol a pénzünk! Az idióta geci teljesen kiírta magát Európából,illetve szövetségeseitől, holott már most is Európa koldusháza lettünk. A fidesz az egész országot b*sszta szét gazdaságilag és poltikailag, ezért feleni fogtok! Idióta fideszes barom !
Eladott Ország
@Maccska: Az lesz a legjobb, ha eltakarodtok Moszkvába és a türkökhöz, a magyar polgárokat pedig békénhagyjátok seggfej! Vagy mentek a börtönbe idióta barmok!
levarosbukta
@Maccska: és akkor mi van? a te vezéredet is Soros pénzelte.Sőt még most is az ő kottájából játszik. Csak a hülye nem látja!
lusta
@csagyi: Újból és újból el kell morzsolnom néhány könnycseppet.
Maxipocak
@Maccska: A kakadu meg lavrovhoz jár szopni és titkolja. Presmann legalább nyíltan vállalja a másságát és így is tehetségesebb, emberibb mint a pojáca taréjfejű. Remélem megérem hogy a sitten rohad meg a führered a söpredékével együtt. Olyanokkal mint te, te gombért szopó, repedtsarkú, utcasarki nerqrva.
Sámannus
@Maccska: Mindenki tudja kik emelkedtek ki a szarból Soros pénzekből, ne találgass ott van az egész fideszkompánia ők is guruló dollárokból bábozódtak ki. Az akkor még térdre csuhásokkal operáltak és igen bosszankodtak, hogy az igen nagy pofájukkal szart sem érnek, mert semmihez sem értettek. Mivel a kezdeti választásokat sorra elbalfaszkodtak, elkezdtek a maffia államok felé sodródni, addig amíg nem kompromittálódtak valahol. Így jutottak el a magyar feketegazdaságban is működő orosz zsarolóikhoz, akik segítették a fideszkampányait. Orbán szerepe ezek során erősödött meg, és ekkor verte szét a jobboldali pártokat, amik maradékát magáéba olvasztotta agymosottá vált és populista demagógiával árasztotta el az országot elhitette a kegkiszolgátatottabbakkal, hogy az ő igazságukért harcol, pedig csak a hatalom megszerzéseének az eszköze volt ez a vagdalkozás. Sikerült rettegést és bizalmatlanságot ébreszteni a megmaradt értelmiséggel szemben. Hol van már Soros tanítása, pénze, szándéka? Mára levetette mint aki gatyát cserél, és gimnasztyorkát vesz magára és basáskodik az ország adójából, és kitömi azokat az oligarchákat akik hatalomban tartják. Nincs itt semmi csudálni való Soros végzett selejt munkát is az egyik éppen az aki köpködi, de élvezi az ő hatalmának a gyümölcsét. Ja és szarik ő a magyarokra, de márputyin elhagyása sok árvát hagyhat maga után, ezért szoktam mondani, mostani szövetségesei rá a legveszélyesebbek, mert az visszafordíthatatlan eseményekhez vezethet, mert ezek nem a demokrakus váltógazdaságban hisznek.
teuton
@Maccska: Arrol is tudsz beszelni, hogy miert titkoljak a offshor-cegek tulajdonosait, akik milliardokat kerestek az allampolgarsagi kötvenyekkel, az allam meg rafizetett a lkamatokkal? Szoval a kötvenyek bevezetesenek celja az ellophato penz titkolasa volt...
lusta
@teuton: Az államnak úgy, ahogy van, egy vasa sincs. Ezek a pénzek az adófizetők pénzei. Ámbár elnézve és olvasva a mi mis állatkertünk benyügéseit, szerintem ők sem fizetnek egy vas adót sem.
NKF
Mi a manó ! Mik vannak itt? Úgy mondom mint annak idején a laktanya parancsnokom: megáll az ész és parkíroz!
vacsi
Ki az a Habony? Éa mi az a Szuverenitásvédelmi Hivatal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.