A Sopronbánfalván tartott kormányülést biztosító rendbiztos szabálysértésként értelmezte, hogy a Demokratikus Lendület aktivistái a helyszínen forgattak videót a pedofilbotrányról.

„Jól látszik, mennyire fél a kormány” – feljelentették a pedofilbotrányról forgató aktivistákat

Mészáros Dávidékat feljelentették – szerinte a kormányőrök döntése volt. Forrás: Pixabay

A soproni rendőrkapitány emiatt feljelentette az aktivistákat. A videó témája a Novák Katalin köztársasági elnök döntése nyomán botránnyá vált pedofilügy lett volna – tudósított a Blikk.

„Ki tudja, miről lehet szó odabent, a miniszterek között... Talán arról, hogy melyik pedofilt engedjék szabadon legközelebb? Vagy hogyan tussoljanak el egy másik súlyos gyermekbántalmazási ügyet? Nem lepődnénk meg, hiszen a hallgatásukkal éppen olyan bűnpártolóvá váltak, mint Novák 'pedofilsimogató' Katalin”

– fogalmazott Mészáros Dávid, a DK politikusa a videóban, hozzátéve: Novák Katalinnak le kell mondania, nem maradhat tovább köztársasági elnök.

A Demokratikus Koalíció szerint jól látszik, mennyire fél a kormány a magyaroktól: a pedofilbotrány után bezárkóztak vastag falak mögé, és feljelentenek mindenkit, aki a közelükbe merészkedik.

Minket azonban nem tudnak elnémítani, minden lehetséges platformon elmondjuk majd, hogy Novák Katalin kegyelmet adott egy pedofil segédjének, a kormány pedig mélyen hallgatnak erről – hangsúlyozzák a DK-sok.

Forrás: Blikk

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Bezzeg az ákosnevű szartakonyról még fizettek is,hogy doku film készüljön,még a geci seggtartója alatt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sándorbence
magacsendbiztos egybülidegbegyütt nagyember magabiztos akerekluku fölöttgugolva
justhpeter
Nem értem miért kell ezekkel a kormányzati gumikacsákkal foglalkozni ! Ki nem szarja le mit gondol erről az a kormány, akinek a nevében ezt a mocskot felterjesztették. Itt ugyanis a Nemzet Háziszárnyasa 2.0 nem magánemberként terjesztette fel kegyelemre ezt a fideSSbérenc jóembet a szintén nem magánember Gagyi Katyinak.
Havanagi
Addig jár a korsó a kútra,míg el nem törik. Megrepedt !
Lepényleső
...ez ott nem szokatlan,ahol a bűnöző szabadon van,az áldozat viszont a kóter ablakban?
evacica
Gyávák főleg Orbán! Már rég tudja minden normális ember!Ezét fél népszavazástól is, választási törvény inkorrekt, de gyáva igazábol megméretni magát, no meg a pénz és a hatalom megszállottja!Ilyen egy 5 gyerekes apa és akinek 6 unokája van?!
Cherry
Csak tudja meg minden ország mi folyik ebben a balkáni orbániában, ahol a melegek, pedofilok, himringyók,,leszbik , tolvaj cigányok uralkodnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.