Milyen hatása lehet az ügynek a Fidesz támogatottságára?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ilyen gyorsan változik a világ ? Már az Orbán seggéből kilógó Mráz Samu is tényező ? Befejezett ügyként kezelni azt, amiről még csak részeredmények állnak rendelkezésre. Ez orbánul még csak az első félidő hosszabbítása. A második félidőben el kell dőlnie, hogy az ellenzék akar-e továbbjutni a következő fordulőba a választásokhoz.
rücsü41
M/eg/ráz Ágoston csak szeretné hogy vége legyen ennek az ügynek, mert ugyanis ez még legalább addig tart amíg kinem derül, hogy mi volt az indokolása a kegyelemnek és azt Novák és Varga milyen indíttatásból tette meg.Azt is tisztázni kell hogy Orbán Viktor mennyire érintett az ügyben, mert azt mindenki tudja hogy a miniszterek az Orbán Viktor miniszterei , Ő felel azért mi a kormányban , így az igazságügyben is történik, mert a törvény szerint a miniszterelnöknek van kormánya .Ebből kiderül hogy ami a kormányban történik azért Orbán Viktor a felellős.Most kiderül hogy Orbán mit vállal el, hogy miben felelős hogy ez a szégyen teljes kegyelmezési gyakorlat így működhetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.