Szebeni István a Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt.

Fideszes polgármesterjelölt lett a TV2 egykori műsorvezetőjébőlSzebeni a közösségi oldalán jelentette be péntek délután, hogy polgármester-jelölt lett. Azt írja:

Hölgyeim és Uraim! Eljött a pillanat, végre bejelenthetem. Hivatalosan is a kormánypárt polgármester-jelöltje vagyok a június 9-ei önkormányzati és EP választáson, a festői szépségű Ráckeve városában.

Az egykori tévés azt is büszkén kiemelni, hogy mindenki támogatta őt a Fidesz helyi szervezetéből:

A hétfői napon, teljes támogatás mellett szavazott meg a Fidesz helyi szervezete, tartózkodás nélkül, Pánczél Károly országgyűlési képviselő, választókerületi elnök támogatásával.

Mindez nem nagy meglepetés, Szebeni régóta forog Fideszes politikusok körében. Nemrég a kegyelmi botrányba belebukott Varga Judit volt igazságügyi miniszterrel posztolt közös fotót, de van közös képe Szijjártó Péterrel, akit a barátjának nevezett – mutat rá a 24.hu.

Kiderült az is, hogy a Fidesz-KDNP egyik szombathelyi képviselőjelöltje Pars Krisztián korábbi olimpiai bajnok kalapácsvető lesz. Ezt a szombathelyi Fidesz Facebook-oldalán közölték. Pars 2018-ban egy tiltólistán található, teljesítményfokozásra nem alkalmas szerrel megbukott a doppingvizsgálaton, amiért másfél évre eltiltották.

De eldőlt az is, hogy Újbudán Király Nórát támogatja a Fidesz. A XI. kerületben polgármester-jelöltként támogatják a politikust.

Az ellenzék oldaláról is bemutattak egy polgármester-jelöltet. Dobrev Klára mutatta be Jeszenszki Andrást, a DK, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös polgármesterjelöltjét Nyíregyházán,

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Pars 2018-ban egy tiltólistán található, teljesítményfokozásra nem alkalmas szerrel megbukott a doppingvizsgálaton, "...csodálkozik valaki hogy ő a fidesz jelöltje..?...vajon kaleta melyik körzetben fog indulni narancs színekben...?..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" Pars 2018-ban egy tiltólistán található, teljesítményfokozásra nem alkalmas szerrel megbukott a doppingvizsgálaton, "...csodálkozik valaki hogy ő a fidesz jelöltje..?...vajon kaleta melyik körzetben fog indulni narancs színekben...?..
namihami
Hát hogyne lenne alkalmas polgármesternek, hiszen fideszes és még olvasni is tud! A Lölő tv-ben milyen szépen tudta felolvasni a ""híreket"", amit elétettek! Azt ezentúl is el fogja olvasni és végrehajtani, amit elétesznek!
Eladott Ország
A szint már meg van: Szebeni István: „utálom, amikor ez a kibaszott Híradó átcsúszik éjfél utánra." Ennek is már csak a ministráns fiú hiányzik.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: Pityu, nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az ízeket.
simmering73
Még egy két ilyen remek jelölt és Karácsony nyugodtan kávézhat.
vitriol
Őrületes újság, agyon izgulom magamat!
jáger laszló
Ez még nem bűn!!
Majd a választók büntetnek!!???
csak ennyi barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.