Megszakértették a Hír TV Sajtóklub című műsorában Orbán Viktor szombati évértékelőjét és az elmúlt napok fontosabb történéseit – vette észre a Telex.

Fideszes erődemonstráció készül: több százezer embert vinne utcára a Békemenet szervezőbrigádja
Fotó: Azonnali

Bencsik András szerint Orbán nagy ívű programot vázolt fel az évértékelőn, 2024-ben nagy fejlődés várható, de azért felidézte, hogy mit mondott a miniszterelnök: „Hiába vagy Mike Tyson vagy éppen Muhammad Ali, tudnod kell, a politikában mindig csak egy ütésre vagy a padlótól (…) az éberség mellett az is segít, ha egy megelőző keresztbe veréssel kiütik az ellenfelet.”

„Egy buta hiba miatt a padlón találtuk magunkat, az ellenfél rögtön ránk vetette magát”

fogalmazott a Demokrata főszerkesztője.

Néző László egy bibliai idézet után arról beszélt, hogy most okosnak kell lenniük, és jó lenne szelídnek maradni, „amikor nagyot ütnek rajtunk, milyen jó lenne nem ütni vissza, de most a következő hónapok, évek nem arról fognak szólni, hogy szelídek legyünk”. Majd Bencsikre nézve és mutatva azt mondta,

„és például március 15-én megmutatjuk, hogy mi is össze tudunk hozni néhány százezer embert, akkor talán ki tudunk ebből az egészből győztesen kerülni”

- mondta a fideszes újságíró.

Forrás: telex.hu, hirtv.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@division: "A lényeg, hogy a Fidesz ideje lejárt, át kell adniuk a helyüket, csak hát tudják ők is, nem biztos hogy jó helyre kerülnének, lenne mivel elszámolniuk."
A mai ellenzék 3x volt hatalmon, minden esteben volta olyan ismert bűntettei Ocsmány Vigyornak, - vagy 12 éve nem írom le a nevét,- amivel évekre börtönbe küldhették volna, de semmi!! Beszari banda!
A röhej, szinte csak MZP harsogja a szigorú elszámoltatást, vagyonelkobzást, börtönt!
- Ő is fideszes volt o))
2066-os sikertelen állampuccs 3 főszervezője ma a Parlamentben, 4 évük volt Gyurcsányéknak az elszámoltatásra, a btk tarifa 15 év lett volna.
Szóval a mai ellenzék politikailag hatalmon és ellenzékben is egy MÉRETES SZARHALOM!
A jogászaik azt törvényt sem ismerik: - ugyanis a törvény alkotásról is van törvény,- HOGY A TÖRVÉNYTETELENÜL ALKOTOTT TÖRVÉNY ÉRVÉNYTELEN!
VISSZAMENŐLEGESEN MEGSEMMISÍTHETŐ!!!
2010-től élen az alaptűrvénynel egy rakat tűrvény érvényteleníthető lenne, nyilvánosab vitakoztak a ballib jogalsó mit is lehet tenni ha 22 -ben véletlenül bukik a fidesz.
Aztán a legnagyobb bukta lett.
Balfasz bandA!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Csak marketing kérdése a dolog, egy ‘pedo simogatók egyesüljetek’ kampányra megindulnak a Fidesz hívek…
Nessy
nem mindegy ki lesz a Sándor palotában a sál a kirakatban (dekoráció)? Mindegy, hogy Krapancsák Hugó, vagy esetleg Trócsányi ír alá minden papírt, amit elé raknak! Majd az is körbe röpködi a Földet,hirdetve Orbán nagyságát. Lesz új Tanácsadó testülete, titkársága, és egyéb népség, katonaság a szolgálatára. A jó nép fizeti!
division
@Maccska: Ami biztos, hogy te és a hozzád hasonló emberek sem jönnétek ki jól ha Orbán eltakarodna. Nincs több komment, nincs több pénz, a gázt meg a villanyt viszont fizetni kell jóval a piaci ár felett nektek is, na meg enni sem árt...Orbán a legnépszerűbb politikus, hát persze...Mondjuk ügyesen meg tudja vezetni az embereket, ez tény, sokan már egy havi nyugdíjtól vagy egy zsák krumplitól is letérdelnek elé:-)
Csak Norisz és senki más
@Pusztai: Szerinted? Valóban azt akarta a baloldal hogy bukjon a FIDESZ?
balos
@mekkelek: Sajnos nem látták,hogy a NAGY IMRE temetésén 1 új szálasi képű hitler jelentkezett be a népünk kiirtására!
Sámannus
Az összes karitász, meg felekezet tolja oda a birkákat, akiknek jól jön ha néha kaját kapnak. Vidékiek méginkább ráutaltak, csak majd ha rájönnek, hogy csak rászedik őket lehet, hogy elszabadul a bukaresti karácsonyi pokol. Nem kell csak néhány okos ember, aki ki billenti őket ebből a renénytelen helyzetből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.