Egy sor kérdésre vártunk választ a politikai szezonnyitón; mármint azon túl, hogy miért. Szerettük volna megtudni, maradt-e valami minimális erkölcsi tartalék a morális rendszerváltás ígéretével hatalomra került kormányzatban, azaz képesek-e korrigálni a saját megtévedésüket. És kérdés volt az is, mit értett meg az egészből Orbán Viktor, meg hogy milyen hatása van a kegyelemnek (nem az isteninek, hanem ennek az ördöginek) a táborra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez egy világ, amiben a mesterséges intelligencia ellenjavalt,

miközben a természetes pedig lassan már bűnnek számit

„A rendszer javíthatatlan, mert nem is akar megjavulni. ” - ezzel zárja cikkét a nepszava.hu neves publicistája. Hogy maga a rendszer sem akarja-é arról igazából nem győz meg a „Javíthatatlan” című írás. Igaz igazából arról sem, hogy: „Egy sor kérdésre vártunk választ a politikai szezonnyitón; mármint azon túl, hogy miért. Szerettük volna megtudni, maradt-e valami minimális erkölcsi tartalék a morális rendszerváltás ígéretével hatalomra került kormányzatban, azaz képesek-e korrigálni a saját megtévedésüket. És kérdés volt az is, mit értett meg az egészből Orbán Viktor, meg hogy milyen hatása van a kegyelemnek (nem az isteninek, hanem ennek az ördöginek) a táborra.”. De ezt most hagyjuk, messzire vezetne, még akkor is, ha meglátásom szerint azzal, aki Orbán show-jától érdemi válaszokat remélt, azzal nagy a gond és sürgősen kezeltesse magát!
De vissza a cikk fő irányvonalára.
Meg kell mondjam, hogy a nép az isten adta nép, mely … viszonyáról a rendszerrel nem sokat lehet tudni, ráadásul ismert tény, hogy a katarzisban (sőt manapság néha csak úgy is) megváltozó emlékeze népbetegség nálunk!
Ami ártunkat és qurmányunkat illeti egyre jobban hajlok arra, hogy ez már régen nem egy tudatos pávatánc, sokkal inkább idétlen vonaglás, ez egyértelműen a sárga-ház udvara! =))
Az ellenzék meg ugye ???!!!???
balos
@RonaGyuri: Már bocsánat,de nekem nagyon uszimpatikus a jövő nemzedéke!Azt hittem a gondolkodás nem korhoz kötött!Annyi eszük már lehetne,hogy azokat a "fákat" amiket szüleik ültettek megtudják és akarják védeni!Csalódnom kellet,mert le sem szarják még a jelenüket is,inkább "válasszák" a dagonyát,mert abban nem kell dolgozni a megmaradásunkért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.