Eltérő becsléseket hallani arról, hányan voltak kint a pénteki, tartalomgyártók által szervezett tüntetésen a Hősök terén – írja a HVG.

Ennyire elegük van a magyaroknak: Közel 166 ezren tüntethettek pénteken Budapesten
Kép: Propeller.hu

Pottyondy Edina youtuber, a tüntetés egyik felszólalója szerint nagyjából 150 ezren lehettek kint, a kormányközeli Pesti Srácok 10-30 ezer emberről írt.

Az RTL tudományosabb módszert választott ennek megállapításához, és végül arra jutottak, nagyjából 130-166 ezer ember lehetett kint.

A tömeg körülbelül 53 ezer négyzetmétert foglalt el, ebből 5 ezret levontak, amit a tereptárgyak, illetve a lekordonozott részek miatt nem tudtak betölteni. 

A nemzetközi gyakorlatban a sűrű tömeget 4 fő/négyzetméterrel szokták számolni, de ebben az esetben voltak olyan részek, ahol ennél azért szellősebben álltak, így a portál kettéválasztotta a terepet. Ha a nem sűrű, de álló tömegre használt, négyzetméterenként 3,5 emberrel számolunk, akkor nagyjából 77 ezren lehettek a demonstráció „sűrűjében. Emellett a maradék 26 ezer négyzetméteren – 3-as szorzónál – még 78 ezer ember állhatott, vagyis összesen 150-166 ezres tömeg jön ki.

Ha jelentősen szellősebb tömeggel, négyzetméterenként 2 emberrel számolunk, akkor nagyjából 130-140 ezer demonstráló lehetett a megmozduláson

– magyarázza az RTL.

Forrás: HVG

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
A magyar letargiát ismerve ez döbbenetes létszám. Csak így tovább.
Nagyon nem mindegy ki hívja utcára a magyarokat, miután nincs valódi ellenzékünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
túszulejtettország
Én csak a rákai ratyi kálmi adatait vagyok hajlandó elfogadni. Azóta hiteles nálam, amikor 2 milliós békemenetet vizionált.:)))
jáger laszló
Szerintem voltak vagy 2en a téren, mert elfértek!!
Ez vitathatatlan!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Bástya Béla Elvtárs
@Horizont: Hát hogyne!
3. Gumibottal se verték szét őket!
4. Vízzel sem oszlattak!
TASzSz
@Bástya Béla Elvtárs: Pedig az a 166 megérdemelte volna!
fideszes gyökér
@Őrnagy: menj ki a békemenetre, kérlek!
Ott lesz az összes pedofil!
Nessy
Nyugalom! Közpénz milliókból Pestre buszoztatják a jónépet, és lesz milliós békemenet! Elvtársakkal az élen! A kultúráz Győzike, Curtis, Nagy Feró képviselik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.