Magyar Péter a Telexnek adott interjújában újabb részleteket osztott meg a kormány felépített rendszeréről és függőségi viszonyairól. 

Magyar Péter kitálalt: Varga Judit kapott egy telefont, hogy le kellene mondania

Fotó: Telex.hu

Magyar Péter rávilágított a volt felesége, Varga Judit lemondására: 

tudomása szerint a volt felesége a lemondása előtti péntek este vagy szombat reggel kapott egy telefont, hogy le kellene mondania, „egy olyan ügy miatt, amihez nem sok köze volt”.

A kormányzati függőségi rendszerről is beszélt:

A kormányzaton belül is mindenki fogva van, hogy éppen személyes információkkal, pénzügyi machinációk vagy más miatt, az egy kérdés, és az ellenzéken belül is nagyon sok mindenki fogva van

– állította Magyar Péter a Telexnek adott videóinterjújában.

A bő egyórás interjúbban szó esett:

Válásával kapcsolatban Rogán Antal volt az a miniszter, akivel 2020-ban a Karmelitában beszélt a válásáról.

Arról volt szó, hogy mivel a feleségem magas szinten van, nyilván az a kormány érdeke, hogy ne legyen balhé.

Magyar számols olyan vacsorán jelen volt, ahol alapvetően csak és kizárólag a gazdasági vezetők voltak jelen.

Ott ült az asztalnál több ezer milliárd forint, néha ott ült a miniszterelnök, sokszor ott ült a veje, és nyilván ilyenkor nem az ország megmentéséről, az egészségügy rendbetételéről vagy az oktatás megreformálásáról van szó, hanem arról, hogy kinek mit kellene átvenni, milyen focicsapatot kellene támogatni, milyen beruházásba lehetne beszállni, milyen konstrukcióban és ki vásárolja meg a repülőteret. Itt olyanok is vannak, akikről azt hinnéd, hogy a politikai paletta másik oldalán állnak.

Magyar Péter úgy látja, hogy Lévai Anikóró szerepe méltatlanul alulértékelt.

Azt gondolom, hogy ha nincs is formális hatalma, nagyon nagy ráhatása van a párton belüli ügyekre, és néhány dolognak az ellenőrzésére”. A részletekről annyit árult el, hogy „olyanokat láttam, hogy minisztereket, képviselőket bizonyos dolgokért számon kért vagy beszámoltatott, és olyanokat meg hallottam, hogy bizonyos személyi döntésekben neki is nagyon nagy szerepe van.

Orbán Viktor hogyan nyilvánul meg üzleti ügyekben:

...nyilván, ha kell, akkor bele tud ebbe is avatkozni, vagy ha tudomására hozzák, vagy ha két oligarcha összeveszik, és sértik egymás érdekeit, nyilván egy idő után ő fog ebben dönteni, hogy ki megy bizonyos bizniszekbe, meg ki nem megy bizonyos bizniszekbe. Bár tudom, hogy pénzügyekkel egyébként nem foglalkozik, én mégis voltam ilyeneknek a tanúja, amikor közbe kellett avatkozni, mert szembe mentek egymással a fiúk.

Forrás: Telex.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Philip Marlowe: pontosan mi a mese, és hogy történt valójában?
Ott voltál? Ugye nem veszed zokon, ha kinevetlek és neki hiszek?
Meg még pár millióan...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
tudomása szerint a volt felesége a lemondása előtti péntek este vagy szombat reggel kapott egy telefont, hogy le kellene mondania, „egy olyan ügy miatt, amihez nem sok köze volt”

b+ a végén még te is pedofil-simogató leszel péter

HAHAHA
KisTehen
"és az ellenzéken belül is nagyon sok mindenki fogva van"

szegény ferit is fogja a felesége

HAHAHA
Peller Anikó
"'"önt nem azért tartjuk itt, hogy erkölcsi kifogásai legyenek juditka"'"

Ha számítana valamit a kormányzásban az erkölcs akkor talán nem lopnának és nem hazudnának annyit. De erről szó sem lehet.
KisTehen
@Peller Anikó: ezt már kivették a cikkből :))
Őrnagy
@KisTehen: 11.09
Miaz hogy! Nagyon is! Az nApró maffia szigorúan kézben tartja és irányítja is. Az lenne a meglepő, ha nem így lenne.
KisTehen
@Őrnagy: és amióta összeköltözött az anyósával ... az fogja csak igazán :)
Philip Marlowe
Peter Magyar Andersen legújabb meséje...
Egy termékeny mese íróról beszélünk, aki hetente adja ki legújabb meséit...:DDD
Aki Én
@Philip Marlowe: pontosan mi a mese, és hogy történt valójában?
Ott voltál? Ugye nem veszed zokon, ha kinevetlek és neki hiszek?
Meg még pár millióan...
Philip Marlowe
@Aki Én: Ezek szerint te ott voltál...hülye gyerek!...bru...ha...ha...ha...
Maccska
Ez a Magyar egy bohóc.
Nem csoda hogy otthagyta az asszony.
Őrnagy
@Maccska: Okosnak hiszi magát bele szeretne szólni a nagyok dolgába, ahol nem osztottak neki lapot, pedig csak egy buta pöcs, aki nem tudja, hogy hol a helye.
sándorbence
őis csak egyner kidőlt akijól élt az adófizetőkpénzén hosszúideig
ajobboldali és baloldali elvtársak jólmegértik egymást többévtizede
Peller Anikó
@Philip Márlówvé: Nem ezt kérdezte @Én: , hanem ezt,

"'"pontosan mi a mese, és hogy történt valójában?"'"

itt a hülyegyerek te vagy, szerencsétlen propagandista nyomoronc.
izéke
@Peller Anikó: ezek holnap az anyjukat is köpködnék,ha orbán azt kívánná,csak hitvány trollok a megafostól akik azt hiszik,hogy jobb pozíciót kaphatnak a nyalásukért,de csak a megvetés a jutalmuk :)
Horizont
Izgultok itt orbán kicsi nyaloncai??
Nyugi gerinctelenek.
Rogyadozik az orbán vár.
Mi lesz még itt???
Béla333
"A kormányzaton belül is mindenki fogva van, hogy éppen személyes információkkal, pénzügyi machinációk vagy más miatt, az egy kérdés, és az ellenzéken belül is nagyon sok mindenki fogva van.."

Ezt mondom már évek óta! Zsarolják egymást oda-vissza a korábban együtt elkövetett bűncselekményekkel.
Ezért nincs, semelyik kormányváltást követően soha nem is volt tényleges elszámoltatás.
Ezért az elmúlt évtizedekben kormányon levőktől nem várható korrekt elszámoltatás.
Kéz-kezet mos...
Aki Én
@Philip Marlowe: nem, de olyan állítja, aki ott volt.
Nehéz, mi?
Maccska
@Béla333: például Simon Gábor ügye elég súlyos volt.
Mi lett vele?
Maccska
@Maccska: Simon Gábor 2014 novemberében a külföldi bankszámlákon tartott összegek után százmillió forintot meghaladó adóhátralékot fizetett be az államnak.[15]

A Központi Nyomozó Főügyészség 2016. március 4-én különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádat emelt a politikus ellen és letöltendő börtönbüntetés kiszabását indítványozta.[16][17] 2022 tavaszán még mindig csak első fokon folyik a tárgyalás, immár a harmadik bíró vezetésével a bizonyítási eljárás folyik. Az ítélethirdetés idejét nem lehet tudni, de az nagy valószínűség szerint másodfokon fog folytatódni tovább, valamelyik fél fellebbezésével.[182013 augusztusában a pénzmosás elleni nemzetközi hálózat osztrák tagszervezete, majd a NAV Pénzmosás Elleni Információs Irodája ellenőrzést végzett, és így derült ki, hogy Simon közel 240 millió forint értékű valutát tart egy osztrák bankszámlán, ami nem szerepel a vagyonbevallásában,
Őrnagy
@Maccska: Mi lenne vele? Eltették egy olyan fiókba, amit kulccsal lezártak, majd jól eldugták 50 évre a kulcsot. Moért? na azt csak a kulcskezelő tudja, de lehet sejteni, hogy valamilyen háttéralku történhetett, amibe minket nem avatnak be, és akik tudnák forszírozni, azokat valaki letiltotta az ügyről, hogy feledésbe merüljön!
Peller Anikó
@Horizont: "'"az egész rendszer kezd dominóként dőlni"'" Ezt orbán Kéri.

www.youtube.com/watch?v=pRj_hi6bni8
Yoda69
Egy jogállamban ezeknek a töredékért mar borulna a kormány. De nálunk...
Őrnagy
@Peller Anikó: 14.14
Ez elég ilyesztő. Félő, hogy amikor a dominó ledől rátok, az egész libkány csürhét maga alá temetheti, ha nem ugrotok el időben. :))
Legyetek résen, mert aggódok értetek.
CsipkeRózsa
Gondolom, Novák Katalin is kapott egy telefonhívást, hogy le kell mondania.
Őrnagy
@Yoda69: Kéri László egy igazi "hiteles" politológiai jóstehetség. 34 év óta mindig az ellenkezője valósul meg, mint amit jósol.
Őrnagy
@CsipkeRózsa: Őt egy Katari tárgyalásról "rendelték" haza lemondani!
Sötét dolgok lehetnek a háttérben de nekem az egészben K. Endre "bűnössége" a leggyanúsabb, amire az ellenzék is alaposan rászállt, hogy miért kapott kegyelmet! Szerintem azért kapott kegyelmet (de ez csak a magánvéleményem, mert nem látok ellene szóló bizonyítékokat), mert nem volt bizonyítható a bűnössége. Ezért kezdeményezhette a kegyelmi kérvény támogatását Balog püspök, és ezért adhatta meg a kegyelmet Novák Katalin.
Ugyanakkor ha nem is volt bizonyíték, gondolhatta azt a bíróság, hogy egy intézmény igazgatóhelyettesének észre kellett volna vennie, hogy mi történik az intézetben. Ez ugyan nem jogalap, de a bíróknak van mérlegelési lehetőségük.

De ahogy az USA-ban "szavazhatott" Joe Biden elnökké való megválasztásakor több millió halott, amelyek szavazati jogát egyetlen bíróság se volt hajladó a Deep State utasítására megkérdőjelezni, úgy itt is történhettek a háttérben olyan dolgok (ki tudhatja milyenek), amit 50 év múlva se fogunk megtudni, de amik miatt 3 közszereplő becsületét hajlandók voltak valakik beáldozni és lemondatni, mint bűnbakok, az ellenzék meg a gyermekvédelmi törvény elutasítása után úgy felfúlyni, hogy a fél világ az "ügytől" zengjen, pedig az ellenzék még a gyerekek megszületését se támogatják, nemhogy védenék a veszélyeztetett korban lévő gyerekeket!
CsipkeRózsa
@Őrnagy: Azt mondod, K. Endre azért kapott kegyelmet, mert nem találtak bizonyítékot ellene.

Ha így volna, a bíróság már el sem ítélte volna, nem kellene kegyelmet sem kérni.
levarosbukta
@Őrnagy: Hát igen, a birók hülyék, a börtönökben meg csupa ártatlan ember ül!
balos
@Őrnagy: Ha 1 köcsög nyilas mondja akkor az ha-bizti!
Őrnagy
@CsipkeRózsa: A kegyelem megadásának az oka egy feltételezés részemről, mert ezt állítja K. Ede, ezt tartalmazza a bírósági ítélet tényállása, és ezt feltételezi a mai napig Balog püspök! Részemről csak egy spekuláció, mert azt nem tartom hihetőnek, hogy Novák Katalon ha biztos lett volna a bűnsegédi bűn elkövetésében, kegyelmet adott volna.
A bíróság részéről úgy tűnik spekuláció esete pótolta a bizonyítékot, mert nem tartalmat ilyet a tényállás!
Az elmúlt 79 évben annyi koncepciós és téves bírói ítélet született Magyarországon, hogy sajnos a legnagyobb jóindulattal se lehet az összes bírói ítéletből kizárni se a koncepciós eljárást, se a tévedés lehetőségét!

"Ha így volna, a bíróság már el sem ítélte volna, nem kellene kegyelmet sem kérni."

Ez csodálatosan hangzik, de senki nem tévedhetetlen, a bírók se és a hibátlan bírói ítélkezés is csak egy álom, vagy mese habbal!
Téves, vagy szándékosan konceppciós ítéletek minden demokráciában (pláne nem demokráciákban) volta, vannak és lesznek is!
Ezért fordulhatott elő, hogy a bíróság 2011-ben felmentette V. Jánost a pedofil bűncselekmény vádja alól és emiatt tovább folytathatta a pedofil tevékenységét! Az is lehet, hogy többen sejthették, hogy valami volt már 2011 előtt is, de a bíróság felmentése miatt nem merték annak további forszírozását erőltetni, mert a felmentés miatt a további forszírozókat ítélhette volna el a bíróság jogerősen súlyos rágalmazás címén!
Őrnagy
@balos Gyagyás: Te csak egy húgyagyú gyagyás pedofil Sorosbérköcsög libkány seggfej vagy, ezt még a libkány csürhe is tudja rólad! :)))
Őrnagy
@levarosbukta: V. János 2011-ben a bíróság általi jogerős felmentése a pedofil vád alól ezt látszik alátámasztani! Te persze gondolhatod másként, de akkor magyarázd meg a 2011-es felmentést és a bűnelkövetés folytatásának az oikát!
namihami
Peti, szépen írogatod a halálos baleset itéletedet!
Jön a kórházablak vagy az osztrák nyugdíjas!
Túl sokat tud! És főként fecseg!!!
NKF
Jaj hagyjuk már ezt a köcsög f@szt! Most elkezd énekelni,amikor benne volt a jóban akkor kussolt!
Menjen a büdös pi..ába!
colibri
@Őrnagy: 14:23 Az is elég ijesztő, amilyen helyesírással osztod itt az észt, mint valami fő fő! Nem tán te vagy a plagi bácsi Őrnagy nick alatt? "Ilyesztő, felfúlyni"... hogy lehet ekkora hibákat véteni, nincs a gépen helyesírás figyelő rendszer?
colibri
Lehet itt fél oldalakat irkálni feltételezés címszó alatt, azért az mégis beszédes, hogy K Endrét a bíróság bűnösnek ítélte elsőfokon, másodfokon és még a Kúria sem hozott más döntést, csak őket megelőzte Novák a kegyelmi döntésével és a Kúria határozata már sehol nem szerepel.
Balogot meg hagyjuk már, mennyire hiteles ember, amikor összejátszott a tolvaj csaló Farkas Flóriánnal is. Mennyi pénzzel is nem tudtak elszámolni...?
Maccska
Magyar pártalapíáson gondolkodik .

Ki gondolta volna?
Most aztán lehet agyalnotok libernyákok.
Kaptok még egy mzp t.
1kaszás
@NKF: Oda te is elmehetsz, a geci viktorod a diktátorsága elött volt fiatal DEMOKRATA ! bammeg, érthetö?
1kaszás
@Maccska: Aki a pedofilfidessmaffiának szurkol az inkább kussoljon.
Pusztai
mára kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ...
ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.

és ne feledjük, a KELnököt is a geczi nevezte ki és a felmentő pedofil védő határozatot is mint miniszter Jucus engedte el, és a főnöke kicsoda?
hát megint csak a geczit találjuk meg.
mekkelek
@Maccska: Van nekünk egy állampárt a PedoFidesz, nem kell ide más...
Aki Én
@Philip Marlowe: pontosan mi a mese, és hogy történt valójában?
Aki Én
@Őrnagy: vedd már észre te eszelős balfasz, hogy úgy ismételgeted elmebeteg módon azt a három mondatodat ami van, hogy már tényleg mindenki kinevet.
Neked mindenre ugyan az ugrik be, te beteg suttyó.
Megtanulhatnál néhány új mondatot te kezeletlen elmebeteg, ha már itt élsz a fórumon és nonstop teleszarod.
teuton
@Őrnagy: Persze, Deep Sate... Te sem leszel hülyebb! Esetleg olvass utana, miert rugtak ki azonnali hatallyal aO1G-putyler interjuvolot! Mert hazudott, ami a cegenek majdnem 1 milliard dollardba fajt! Aztan mi lett trampli 3 ügyvedjevel? Nehez dolog analfabetanak lenni...
esperanza
@Horizont: Sajnos nagyon lassan... (Despacito)
koszpeko
@levarosbukta: Persze a börtönökben mindenki ártatlan csak fasz volt az ügyvédjük.
:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.