ORBÁNIÁBAN A MŰVÉSZEK REMEKMŰVEKET, A TUDÓSOK NOBEL-DÍJAKAT TERMELNEK!!! Nem csak az Európai Unióban, világviszonylatban is a sereghajtók közé tartozunk. Magyarország az egyetlen uniós tagállam, ahol az akadémiai szabadságot rendszerszintű veszélyek fenyegetik – állapítja meg két új tanulmány, amely az Európai Parlamentnek (EP) a tudomány és a technológia jövőjével foglalkozó testületének a megbízásából készült.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ORBÁNIÁBAN A MŰVÉSZEK REMEKMŰVEKET, A TUDÓSOK NOBEL-DÍJAKAT TERMELNEK!!!

Miközben Orbán arról zagyvált, hogy „van néhány józan paraszti észen nyugvó tétel, amit soha nem sérthet meg semmilyen tudományos hókuszpókusz”

Mottó:
az agresszív kismalac stílusában:
Kuss, ők így gyártják a Nobel-díjasokat! =))

na és persze Fülöpke megújítja a filmművészetet, a szovjet ukrán pribék a színjátsást és a román Joly Joker Sziszi a többit.
Mindeközben: „Magyarország az egyetlen uniós tagállam, ahol az akadémiai szabadságot rendszerszintű veszélyek fenyegetik” – állapítja meg két új tanulmány, amely az Európai Parlamentnek (EP) a tudomány és a technológia jövőjével foglalkozó testületének a megbízásából készült.
Megállapítva: „Az elmúlt évtizedben a helyzet minden szempontból jelentősen romlott: csökkent a kutatás és az oktatás szabadsága, csorbult az intézményi autonómia és a véleménynyilvánítás szabadsága.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.