A jelenleg az egyik legnépszerűbb hazai zenész a február 16-i tüntetés egyik főszervezőjeként mondott véleményt Gyurcsány Ferenc pártjának kampányáról.

„Pedofilok! Bibibí! Pedofidesz! Eddig terjed az intelligenciája a DK-nak, hogy nem szívódnának fel a f*szba ők is valahova” – így gúnyolódik a Demokratikus Koalíció Fideszt pedofilozó plakátjain Azahriah egy Insta-sztoriban, ami azóta eltűnt, de a zenész egyik rajongói oldala feltöltötte, így ott most is meg lehet nézni.

Azahriah: „A plakátjain pedofílozó DK intelligenciája eddig terjed”

Azariah beszólt a DK-nak       Fotó: Facebook/Azariah

Több mint 800 helyre kerültek ki országosan március elején a DK új óriásplakátjai, amik gyakorlatilag a Fidesz és Orbán Viktor kormányfő lepedofilozásáról szólnak. A plakát ellenzéki oldalon se nyerte el mindenki tetszését, Donáth Anna Momentum-elnök például azt írta, hányingere van tőle.

Azahriah, azaz Baukó Attila volt az egyike azoknak a tartalomgyártóknak, akik a február 16-i tüntetést szervezték, ráadásul videóüzenetben be is jelentkezett a tüntetésre. Az aktuálisan legnépszerűbb magyar előadó beszélt az oktatás helyzetéről, a gyerekvédelminek nevezett nemzeti konzultációról, Kaleta Gáborról és arról, hogy a pedofília no-go zóna.

A kegyelmi ügy kapcsán azt mondta, szerinte azért tudott ekkora botrányt kirobbantani, mert a kormány részéről is érkezett rá reakció, és látható következménye volt az ügynek, és több fontos embert is lemondattak. „Annyi hasonló ilyen dolog volt már az évek során, és mindenki szart bele” – mondta.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
A zenéjében pedofilozik azahriah. Intelligenciája eddig terjed.Felszívódhatna a faszba.Igaz?
„Ha a disznófejű pedofil politikusok törvény felett állnak, hol a hiba?”
hvg.hu/elet/20230825_Ha_a_disznofeju_pedofil_politikusok_torveny_felett_allnak_hol_a_hiba__Azahriah_husbavago_kerdeseket_tesz_fel_az_uj_dalaban
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csak Norisz és senki más
@Ezodabasz: Kirovó-felosztó! Ez maradt... Nem több... (A magán az elúszott! Az pluszba lett volna csak!)
Ezodabasz
@Csak Norisz és senki más: ma, 20:13 Akkor ez nagyon el lett baszva. Az aktív dolgozó fizeti a nyugdíjját annak aki már nyugdíjas? A nyugdijas aki végigdolgozta az életét az kinek fizetett be? Annak aki akkor már nyugdijas volt?...Ez elég paradox:) Ebben a mai világban ahol kormányközeli vállalkozók degeszre keresik magukat semmi munkával...Hmmm. Ja ők fizetik majd a mai a nyugdíjasokat ilyen nagylelkűen! Vagy a filippinók, meg a többi vendégmunkás?
Ezodabasz
@Csak Norisz és senki más: Világszerte szar a rendszer...sebaj jólvanezígy:)
Yoda69
@Csak Norisz és senki más: @Maccska: Nem kellett volna hogy igy legyen. Az ellenzek a sved indexalasu nyugdijak bevezeteset szorgalmazta, amellyel a nyugdijak megoriztek volna az ertekuket, szemben a fideSSes modszerrel, melynel mar a felet erik 10 ev utan. Ja arrol nem is beszelve, hogy a 3000 milliard manyup penzt amit a pedofideSS ellopott, az mara 10 ezer MRD-ot erne, es ott pihenne a dolgozok szamlain lathatoan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.