Harmincnégy éve, az első szabad választás – az IKEA korabeli reklámja szerint: az első szabad választék - óta durvul. Nagy utat tettünk meg: ma már legfeljebb pajkos bóknak tűnnek a harmincnégy évvel ezelőtti durvaságok. Rendben, az SZDSZ plakátjaira felfirkálódott egy-két kesze-kusza Dávid-csillag, de mi ez ahhoz képest, amikor maga a kormány kommunikál, uszít, hergel a nácik plakátkampányainak formanyelvén?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Apróbb tévedések vannak benne, de a Schluß-poén

na kérem az valóban telitalálat

Mottó:
„ποιος πληρώνει για το πλοίο”
kérdezték a görögök, de ma ez egy cseppet sem kétséges! =))

A nepszava.hu „Durvul a kampány” című publicisztikája a kampányról beszél, de valamiért a ki tud nagyobbat hazudni versenyt említi fel. Aminek valós relevanciája persze nincs, csak a szokásos „balra” is kell rúgni egyet. Meg kell jegyezzem, hogy bár a „most előbb lesz az embernek ötöse a lottón, mint hogy kifogna egy hazugságmentes napot az utódjától” mondat szellemes, de a Gyurcsány prioritása sántít, gondoljunk csak a – a méltatlanul elfelejtett, pedig nagyon sokat megmagyarázó - megfigyelési botrányra!! =))
A cikk zárszava viszont tényleg telitalálat:
„Élet-halálra játszanak, és aki beszáll a játékba ellenük, annak se nagyon hagynak más választást. Durva lesz hát idén is – gyomor kell majd hozzá –, és durvulni fog mindaddig, amíg az, aki a legtöbbet kockáztatja, el nem veszíti mindenét. Vagy inkább mindenünket – mert azt azért ne feledjük, hogy mindaz, amihez ilyen görcsösen ragaszkodnak; amit ennyire bármi áron meg akarnak védeni (leginkább tőlünk), jog szerint voltaképpen a miénk. ”!
Géza
Formanyelv? Most is nevetek azon az erőlködés még, ahogy igyekeznek negligálni a súlytalanságukat.
RonaGyuri
@RonaGyuri: 06:05

A totál rögvalóság

A Párt központi napilapja magától Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnökétől tájékozódott, valamint pontosan (hiánytalanul) idézte a dagadék és a külgarázda FB bejegyzését

Ami bejegyzést illeti
www.facebook.com/photo/?fbid=957575355740063&set=a.347694613394810
a kép és annak felirata tényleg lenyűgöző, de a hozzáfűzött duma bornírtsága sem semmi: „Találkozó Donald Trump elnökkel. Make America great again, Mr. President!” !!
Azonban ez az ádáz igyekezet a minél pontosabb tájékoztatásra nem is kicsit megbicsaklott. Bár már a címben is ott van és a cikkben többször is leíratott: „A megbeszélés után közös vacsorával és koncerttel folytatódik a program”, de sehol egy nyekk sem arról, hogy milyen koncert?
Esetleg egy oboa koncert,
vagy egy „megjöttek a fehérvári huszárok” részeg vonyítás???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.