Hallott már a magántőkealapokról? Ezek azok a tömörülések, amikben névtelenek maradhatnak a tagok, a betett vagyonok és a részesedési arányuk is. Lehetnek köztük „intézményi befektetők és magánszemélyek, illetve a magánszemélyek által irányított cégek” is. Mint mindennek, ennek is van a regnáló által Magyarországra szabott „unortodox” olvasata.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A fél Fidesz kezdhet fosni! Ha sikerül ezt átverni (mert persze nemcsak a hazai milliárdosok biznisze ez), akkor lesz csak ""aranyvilág"" a dugipénzüknek! Akkor a Népköztársaság út fái fel lesznek ""virágozva""!
Béla333
Az a hamis nézet bukik így meg, miszerint ezek a mocskos maffiózók azért lopnak, hogy a hazai maffiózó vállalkozói réteget létrehozza.
Hiszen ha az Unióban nem tudják a lopott pénzt befektetni, akkor "csak" habzsi-dőzsi életre tudják elkölteni a lopott zsét!
Legjobb lenne börtönbe zárni az összes tolvaj politikust!
lampa laz
Akkor megalakul itthon a offshore lovagrend. Szerencsétlen lölőnek mekkora gondot okoznak ezzel, h hova dugja a szajrét, gázcsőbe vagy a zandiba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.