A parlamenti államtitkár látszólag kimerítő választ adott, csak éppen nem válaszolt a nyomkövető rendszer leállását firtató kérdésre. Tavaly októberben és novemberben hetekre leállt a rendőrségi nyomkövető rendszer. Azok a gyanúsítottak vagy elítéltek, akik házi őrizetben voltak, és akinek lábbilinccsel ellenőrizték a mozgását, feltűnés nélkül el tudták hagyni a számukra kijelölt zónát, írtuk február végén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A kérdést baszod úgy kell feltenni: NE TUDJA KIKERÜLNI A KÉRDÉST!!
Pálinkás Pál
a szörnyű az, hogy nem tetteti...,valóban teljesen hülye, másképp nem felelne meg az állásra-...
balos
@Pálinkás Pál: A gondolkodás nem lehet fideSSes műfaj,mert ahhoz a fő elem,az agy kizáró ok!
RonaGyuri
Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő sem tévedhetetlen,

szorgos munkával tárja fel és mutat rá ártunk és qurmányunk kisebb – nagyobb disznóságaira

Jellemzően a médiába teszi közzé a feltárt ügyekre vonatkozó releváns kérdéseit, azonban alkalomadtán az illetékes NER-társnál is rákérdez. Így történt, mikor „megkérdezte Rétvári Bencét, hogy pontosan mennyi ideig állt a házi őrizetben levő gyanúsítottak és vádlottak mozgását ellenőrző rendszer, és hány terhelt tudott megszökni, amíg nem működött a szerver.”!
A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára válaszában sok-mindenről írt, de valahogy a kérdésben foglaltakra nem tért ki!
Erről Hadházy a levelet ismertető Facebook-posztjában lévő beszámolójában azt találta írni, hogy: „Rétvári Bence államtitkár nem először tetteti magát teljesen hülyének, ha valami komoly ügyről kérdezem, de most már úgy is csinál, mintha nem tudná elolvasni a kérdést.”!
Nos szerintem ez a „tetteti magát” durva túlzás, ártunk és qurmányunkban nem igazán akad olyan, aki tetetné a dolgot. Egész egyszerűen az értelemzési hiátusuk olyan mértékben erősödött, hogy tényleg nem értik, nem fogják fel a dolgokat!
C.C.: az ügyben az a legfontosabb kérdés, hogy honnan tudtak a lehetőségről azok, akik megléptek!!! =))
Pusztai
@RonaGyuri: nE FELEDD!
HAZUDNI CSAK AZ TUD, AKI ISMERI AZ IGAZSÁGOT!!
RonaGyuri
@Pusztai: Jól hazudni csak az tud, aki el is hiszi, amit hazudik. Szerb Antal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.