Átadták a Kossuth-díjakat a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából. Kossuth-nagydíjat kapott: EÖTVÖS PÉTER Magyar Szent István Renddel kitüntetett, Kossuth-díjas zeneszerző, karmester, zenepedagógus a különféle hangszeres műfajok mellett az operairodalmat is kiemelkedő alkotásokkal gazdagító művészete, a magyar klasszikus zene nemzetközi rangját növelő és a kortárs zene tolmácsolása terén is példaadó karmesteri tevékenysége, korszakos jelentőségű életműve elismeréseként.

Forrás: papageno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
@Horizont: Mándoki az mán doki , a Schmitt Pali meg mán nem doki , a Mocsai meg mán doki !
rücsü41
Azt azért nem értem, hogy az állam miért díjazta az egyházi beosztású emberek munkáját akkor amikor az Alaptörvény szerint az állam és az egyház különváltan működik, vagy mégsem?Akkor a törvény ellenes helyzetet meg kell szüntetni Sulyok állam elnök úr figyelem, talán be kellene avatkoznia, mert hogy ön ellenőrzi hogy az állam a törvényeknek megfelelően működjön!
Horizont
@rücsü41: Nekem is feltűnt. Legalább 80 %-a egyházi személy. Beszarás.
rücsü41
@Horizont: Úgy látszik hogy az állam a hit képviselőinek a munkáját is minősíti, amit csak az egyháza vezetői tehetnének meg egy egyházfival!Legközelebb meg az esztergomi püspök díjazza a minisztereket valamilyen egyházi kitüntetéssel, s már azon sem lepődnék meg!
Horizont
@rücsü41: Mindig azt mondom írom, hogy én már semmin nem lepődök meg, aztán mindennap meglepődök, olyan mélyre szállnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.