Letartóztatták azt a fiatalkorút, aki Encsen egy kiskorú lánnyal erőszakoskodott az iskolai ünnepség alatt.

A Miskolci Törvényszék szombaton közölte, hogy elrendelte a Miskolci Járásbíróság annak a fiatalkorúnak a letartóztatását, aki erőszakoskodott egy lánnyal az encsi iskolai ünnepség idején; a fiút szexuális erőszakkal és a személyi szabadság megsértésével gyanúsítják.

Szexuális ragadozó! Kiskorúval erőszakoskodott a fiú, lecsukták

Illusztráció: freepik.com

Azt írták, hogy a fiatalkorú gyanúsított az Encsi Általános Iskolában március 13-án, a hatodik óra után egy iskolatársát, egy kiskorú lányt beszélgetés ürügyén becsalta egy tanterembe, míg az aulában a március 15-i ünnepség zajlott.

A fiú megszorította a sértett nyakát, kezeit lefogta, majd a nadrágját lehúzva erőszakkal szexuális cselekményt végzett vele.

Mivel a folyosóról hangok szűrődtek be, a fiú abbahagyta az erőszakoskodást, kiment a teremből, azonban a lányt nem engedte ki, aki erre segítségért kezdett kiabálni. Ezt meghallotta a lány egyik osztálytársa, és figyelmeztette a fiút, hogy engedje ki a lányt.

A bántalmazás következtében a lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A bíróság szerint számítani lehet a fiú szökésére, illetve arra, hogy ha szabadlábon hagyják, megpróbálja befolyásolni a tanút, ezért egy hónapra elrendelték a fiatalkorú letartóztatását, amelyet javítóintézetben kell végrehajtani. A végzés végleges.

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SÍva
Dühítő amikor valakit megtámadnak és beárazzák a testi sérüléseit! A lelki sérüléseivel mi van? Mennyi idő kell neki amíg újra kiegyensúlyozott lesz, ha egyáltalán lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.