Gulyás Gergely, Rogán Antal és Schadl György neve is elhangzik a kedden nyilvánosságra kerülő hangfelvételen – állítja a férfi.

Elővágást hajtott végre Magyar Péter abban az interjúban, amit ma késő délután adott a Gulyáságyú szerkesztőjének, Gulyás Balázsnak. A holnap reggel az ügyészségre készülő, illetve a Schadl-Völner ügyben a kormányzat felelősségét igazoló hangfelvételt teljes egészében nyilvánosságra hozó férfi pár dolgot elárult, mire készülhet az ország kedden kilenckor.

Magyar Péter: "Varga Judit kijelentette, itt nincs kiszállás, ez egy maffiaállam"

Igencsak kínos lesz majd Varga Juditnak a férje által nyilvánosságra hozandó hangfelvétel     Fotó: MTI

"Egy ez speciális helyzet, 2023 januárjában készült ez a felvétel. Azelőtt soha nem rögzítettem ilyesmit, nem olyan típusú ember vagyok, hogy ilyet teszek. Ez egy olyan nap volt, este, amikor a volt feleségemmel beszélgettünk, és amikor javasoltam neki a lemondást.

Ekkor kezdte el magyarázni, hogy ez maffiakormány, amiből nem lehet kiszállni. Mesélt egy-két dolgot ...

Úgy éreztem, hogy a családom biztonsága miatt rögzítenem kell a beszélgetést. Akkor már túl voltunk egy hamis tartalmú rendőri jelentésen, nem voltak illúzióim. Úgy éreztem, hogy soha nem használom fel, de védelemnek jó lesz. Már tudom, hogy a teljes családomat védeni nem tudom, de legalább az országomat megmenteni egy maffiaszerű kormánytól igen. A felvétel a lakásunkon készült" – fejtette ki.

Magyar azt mondta, eredetileg nem akarta felhasználni, de leszámolt az illúziókkal, mert látta, miket csinálnak emberekkel, a társadalommal. Hozzátette, a volt felesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter pontosan tudta, hogy felveszi a beszélgetést.

"Eredetileg nem akartam nyilvánosságra hozni, már csak a volt feleségem miatt sem. Tudta, hogy felvettem a beszélgetést. De nincs minden rajta, csak részletek. Jeleztem neki, hogy ezt végig kell csinálnom a lelkiismeretem miatt is. A volt feleségem elzárkózott attól, amit kértem tőle, hogy jöjjön be velem az ügyészségre, így egyedül csinálom végig” – fogalmazott Magyar.

Mint elmondta, maga a felvétel olyan, mint egy családi beszélgetés, egymás szavába vágnak, feliratozni is kellett néhol. Az ügyészség tehet több dolgot, évekig elhúzhatja, talán ezt most nem teszi, és meghallgathat tanúkat.

„Rogán Antalról is lesz szó a hanganyagban. Azok fogják érteni, akiknek kell. Ez skandallum, és a volt feleségem nem magától találta ki”

– tette hozzá Magyar.

Arra a kérdésre, miszerint árthat-e Varga Juditnak a felvétel, a férfi kijelentette, a büntetőjogászok szerint nem árthat, bár a személyiségi jogokat valamennyire sérthet, de ezt majd ő eldönti, mit lép, de a társadalomra való veszélyesség sem áll fenn. Az biztos, hogy ő semmilyen bűncselekményt nem követett el.

„Nem várom, hogy holnap veszi a kabátját a kormány, nem így fog történni, de mindenki érzi, hogy ilyen bizonyítékok még nem voltak, és egyértelművé válik sokak számára, mi is történik itt” – zárta a nyilatkozatát Magyar.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@FitosZoltan: Figyelj hülyegyerek, olvasd már el legalább azt a kurva öszödi beszédet teállathajtó. Minek égeted magad szerencsétlen geci papagálya.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FitesZoltan
Érdekes.
Máskor ilyenkor mindig nyomul az "megvert" női jogok baloldali NGO álcivilszervezetek.
Most meg nagyon kussban vannak. Ellenben most is egyet fújnak: Orbán mondjon le, meg maffia állam.

Mint ha el akarnák feledtetni amit soha nem lehet: "Hazudtunk reggel, délben és este". Gyurcsány hazaáruló Ferencs.
KisTehen
"Nem várom, hogy holnap veszi a kabátját a kormány"

b+ gyorsan alább adtad

HAHAHAHA
KisTehen
@FitesZoltan: várják a csodát, a megváltást ... a sült galambot :)
teuton
Na akkor hol is vannak a bertroll csicskak böffenesei a baratok allitolagos lehallgatasarol, meg szemelyisegi jog sertesröl??? Szoval a sajat lakasan vette fel, a felesege tudtaval... Aki mast allit, az bizonyitsa, inditson pert!!!
csak úgy....
ha az igazságügyminiszter lemaffiaállamozza 0rbánt és bandáját,akkor annak súlya van!
- remélem következménye is lesz! -ha csak az elbutult hívek nem ragaszkodnak túlságosan a szeretett bünözöikhez...
Géza
Na ebből se lesz semmi, már látszik előre!
Géza
@KisTehen: Persze! Nem teljes, hanem vágott felvétel. A kormányt nem rázza meg. Szóval, akkor valami családi pletykát vett fel a sunyi.
Peller Anikó
@FitosZoltan: Figyelj hülyegyerek, olvasd már el legalább azt a kurva öszödi beszédet teállathajtó. Minek égeted magad szerencsétlen geci papagálya.
csak úgy....
@Géza: @KisTehen: = a fideszmaffia gyogyósai! :)
KisTehen
@csak úgy...: gyurcsány után magyar is átbaszott?

HAHAHA
KisTehen
@csak úgy...: túl hiszékeny vagy :)
KisTehen
@Peller Anikó: azt a beszédet, amit nem neked szánt gyurcsány ... hanem kiszivárogtatták

gyurcsánynak büszkének kellene lennie rá?
rücsü41
Nagyon elkeseredett vagy már az elmebajt súroló elszántsággal küzd ez az ember a kormány ellen!Még a volt feleségének az élete , sora sem nagyon érdekli, csak az hogy mindenki hallja, hogy még a kormányon belül is vannak olyanok akik tudják és tudták hogy ez egy maffia kormány.Egyébként a maffia szerű működést igazolja a Spar vezér bejelentése is, hogy tesznek egy visszautasíthatatlan ajánlatot, hogy bekerüljenek a jó bulikba, és ha ez nem sikerül akkor különböző intézkedésekkel elüldözik hazai pályáról az illetőt, és ha még mindig itt marad a" pofátlanul magas nyereséggel" dolgozó, akkor megveszik szőröstül, ahogy Lézer Jani is említette.A Keresztapa című filmet aki látta, az felismerhette a Spar vezér esetében a maffia műklödésének magyar változatát.
KisTehen
@csak úgy...: nem lesz kormánybukta baszod ... már maga péter beszél erről :))
KisTehen
@csak úgy...: meg kell elégednetek annyival, hogy rajta kívül nem volt másvalaki ilyen a történelemben

HAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: ha nem lesz kormánybuktatás,akkor az azt jelenti,hogy a magyarok "2/3" a idióta!
HAHAHA
colibri
Magyar Bálint már hány éve megmondta/írta, hogy az orbán kormány maffia kormány, úgy hogy az újdonság csak annyi, hogy akkor egy ellenzéki szájából hangzott el az állítás, most meg az orbán közvetlen közeléből, a nemrég még miniszterétől. A lényeg ugyanaz, csak a kormány még mélyebbre ásta magát a maffia mivoltában.
FitesZoltan
@Peller Anikó: Figyelj Zsibbadt arcú baloldali buta-gyerek!
Amerikai illegális dollárokon kampányoltok, miközben tagadtátok az egészet. Azt hazudoztatok sokáig, hogy kisládikákból gyűjtöttétek össze a milliárdokat, amíg le nem buktattátok saját magatokat. Folyton beavatkoztok szuverén országok belpolitikájába, ti Soros hazaáruló ügynökei. Úgy viselkedtek pontosan mint egy maffia bűnszervezet és közben ti maffiáztok szuverén és demokratikus államokat.

Először legalább próbáljalak meg elszámolni azzal az 1.4 Milliárddal amit elloptatok a Lánchíd felújításánál.
Vagy azt mutassátok meg, hogy hogyan sikerült ellopni 214 millát az ország fővárosától.
Azt is tisztázzátok, hogy hogyan vertétek össze a belvárosi közlekedést, és hova tűntek el ezek a fejlesztésekre kijelölt pénzek!

Baloldali nemzetárulók. Nem elég amit Soros György fizet nektek?
Aki Én
@FitesZoltan: erről a fidesz tudott évek óta, mégsem tett semmit. Sőt, hallgatásra bírták.
lusta
@rücsü41: A különbség csak annyi, hogy Lézer jankó lófejet azért nem küld, mert csak a mi (saját) lovai közül tudna választani.
Peller Anikó
@FitosZoltan: Ez volt az öszödi beszéd? Szerinted.

Kia rosseb kérdezte ezt a sok zagyvaságot amit írtál? Ezt kár erőltetned tovább, mert nem érdekel. Az öszödi beszéd hülyegyerek, azt ide teheted a saját szavaiddal, hadd lássuk mennyi eszed van miután elolvastad és megértetted, mert az előbbi 20:25 -ös hozzászólásod alapján semennyi.
Maccska
A gyerek ma egészen addig nem akarta elmondani, hogy mi volt az iskolában, amíg meg nem győződött róla, hogy kikapcsoltam a telefont és kivettem az aksit.
A diktafonról nem tud.
Pálinkás Pál
látom idefújta a szél ismét a szemetet...@Maccska: @Bástya Béla Elvtárs: @FitesZoltan: @KisTehen: @Géza: ...ez a névsor méltó képviselője az ostobaságnak, szervilis seggnyalásnak...
Őrnagy
"a Schadl-Völner ügyben a kormányzat felelősségét igazoló hangfelvételt teljes egészében nyilvánosságra hozó férfi pár dolgot elárult, mire készülhet az ország kedden kilenckor."

Mire is készülhetne az ország reggel kilenckor?

Készülhet egy tiszavirág életű politikai pályafutás biztos csődjére, és arra, hogy Magyar Péteren röhögjön az egész ország.

Régi tanulság: azárulásokat szeretik a politikai ellenfelek, mert hasznot csoholhat belőle aki ügyesen használja fel, de az árulókat soha, a széles nagyvilágban és egyetlen korban se vették semmibe, az árulók mindenki szemében csak árulók, akiket legtöbbször az árulások haszonélvezői csinálták ki, semmisítették meg. Magyar Péter se járhat másképpen.

Én szóltam időben (már korábban is mondtam).

A lelkesedő seggfejek meg hamarosan kereshetnek új "messiást" maguknak!
Őrnagy
Mire is számíthatna az, aki beleszarik abba a tányérba, amelybe az ebédjét kapta, aki hátbatámadja a saját feleségét és családját, amelyet folyamatosan pszichikai terrorban tart és verbálisan vegzál, aki eladja magát olyanoknak akik közismerten a CIA pénzéből élnek?
Na mire?
Közmegvetésre és kiközösítésre.
Na és akik bedőlnek neki és a mögötte álló pénzügyi oligarcháknak, akiknek a törekvései szolgálatába állt? Csalódásra és hoppon maradásra.
Ez a világ természetes rendje.
simmering73
Egy maffiaállamban balgaság bármelyik testülethez fordulni.
simmering73
@KisTehen: A teheneket vezetik az orruknál fogva. És még kolomp is van a nyakukban, hogy még nagyobb marhának tűnjenek. HAHAHA
Maccska
A hangfelvételt feliratozni kellett,mert érthetetlen.
Maccska
„Nem várom, hogy holnap veszi a kabátját a kormány, nem így fog történni, "

Pár napja még mást mondott.
Őrnagy
@Maccska: És manipulálni, hogy azt a célt szolgálja, amit szeretnének vele elérni! Kész röhely!
Őrnagy
@Maccska: 07.21
Valaki szólhatott neki, hogy Arrogáns Tóni egyáltalán nem akar most sehová se elrepülni!
Őrnagy
@Maccska: Egy exrendőrt már kirendeltek Magyar Péter őrzésére, késöbb kirendelhetik az ápolóit is, ha előrehaladottabb állapotba kerül! Hahaha
simmering73
"Politikai bulvár értéke lehet a felvételnek, leginkább arra nézve, hogy a véresszájú fasiszta Varga Judit otthon négyszemközt mit mond el erről a mocsos bűnbandáról, amit Fidesznek, Orbán-kormánynak és keresztény Magyaországnak hívnak. Nyilván lesznek olyan tények is a hangfelvételen, hogy az igazságügyi miniszter mit tudott a Rogán-Völner-Schadl ügyről.

Varga Judit annak kapcsán mondja el a veszekedés során, amit tud az Orbán-maffiáról, hogy Magyar Péter arra próbálta rávenni, mondjon le. Akkor hangzott el az a mondat, hogy ez egy maffia, ahonnan nem lehet kiszállni. Ez bepillantást enged a NER kiszolgálóinak belső világába, mert a felszínes „csillogás” mögött mindnyájan így éreznek.

Csalódottságunknak adunk hangot abban a tekintetben is, hogy Magyar Péter tulajdonképp a feleségét „hallgatta le”, egy családon belüli veszekedést vett fel titokban. Azt hozza most nyilvánosságra, ami rendkívül súlyos emberi és morális aggályokat vet fel. Ez mocsokság és undorító, még akkor is, ha az Orbán-rendszert utáljuk, és megszabadulnánk tőle."
nepszava.us/sulyos-moralis-aggalyok-terhelik-magyar-peter-titkos-csaladi-hangfelvetelet/
kereső
@Peller Anikó:twgnap 20:42 Miért kivánsz lehetetlent? Az hosszú., mimagyarok csak arra a négysoros üzenetre vannak kvalifikálva, amit orbán /rogánbúnözőantalhabonyasztalossegéd megfogalmazott. Azt még talán "értik" is.
FitesZoltan
Soros Balliberális hazaáruló. Leraboldátok az országot. Most már mehettek vissza Amerikába a gazdáitokhoz.
Nanya
@KisTehen: anyád meg téged vár! már le is dobta magáról a bekecset,ott fetreng a lópokrócon.
Szegény Dzsoni és Árnika
Állampárt felszopó horogkeresztény pedofidkányok, @Maccska: @KisTehen: @FitesZoltan: @Őrnagy: @Géza: @Bástya Béla Elvtárs: - és a többiek (hogy ki az ÁVH-s, a pufajkás vagy csak simán A nyomorult, azt osszátok el egymás közt), az azért meg van nektek darabra, hogy undorító aljadék szaremberek vagytok minden értelmezés szerint?!

Nektek küldök el egy sorozat alá írt kommentet, de igazából pont az olyan sötét Orosz és Kína-barát faszparasztoknak szól, amilyenek ti vagytok:

"Erőszak, gyilok, halál, kábszer, korrupt zsaruk, korrupt tisztviselők,kilátástalanság, nyomor. Kristálytiszta lenyomata eme sorozat a rothadó, dekadens, leszakadó USA-ról.
Ezért menekül mindenki onnan a vidám, jóléti, demokratikus, törvénytisztelő keletre. Afrika nagyon felkapott mostanában. Csád, Nigéria, Szváziföld, különösen felkapott. Niger a legmenőbb hely manapság a világban. Meg a közel és középkelet demokratikus jólléti mintaállamai. Észak-Korea annyira kívánatos mostanság a nyugati menekültek körében, hogy kerítést húztak az egész ország köré."
Bástya Béla Elvtárs
@Peller Anikó: Nem hülye! Látja a lényeget! Csak te / ti vagytok elvakultak ! Nem lesz itt baloldali győzelem! Főleg nem MAGYAR PÉTER segítségével!
Ahogy most a dolgok állnak, jó esélye van itt egy szélsőjobboldali pártnak, mint Németországban is, aki nemzeti, szocialista, liberális, s nem utolsósorban a népe (nemzetállam) érdekeit képviseli!
Úgyhogy nyugodtam nyomhatjátok egymásnak felfelé a LIKE-ot, @FitesZoltan: nem abból él, hányszor lesz a TOP komment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.