Varga Judit elcsukló hangú interjújára reagált a volt férje, aki szerint a kormánynak semmi sem szent

Hamar jött a válasz Magyar Pétertől arra az interjúra, amelyet volt felesége tett a Frizbi TV-ben. Mint arról a propeller.hu is beszámolt a volt igazságügyi miniszter az eddigieknél is még részletesebben mesélt Hajdú Péternek tönkrement házasságáról. Varga Judit csak rosszat mondott Magyar Péterről, sőt, egyenesen azt állította:

„Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

Magyar Péter volt felesége hajmeresztő állításaira szinte azonnal reagált Facebook-bejegyzésében. Ebben azt írja:

Magyar Péter: ez a leggusztustalanabb leszámolás, karaktergyilkossági kísérlet

Magyar Péter válaszolt felesége interjújára/Fotó: Facebook/Magyar Péter

„Ami most velünk történik arra nincsenek szavak. Amit a volt feleségemmel művelnek, az túl megy minden határon. Ami most történik az a magyar politikatörténet leggusztustalanabb leszámolása és karaktergyilkossági kísérlete, amiben semmi sem szent. A volt igazságügyi miniszter és a három gyermeke sem.”

A személyes hangvételű levélben kijelentette, hogy tudja, milyen helyzetbe került a hangfelvétel nyilvánosságra hozatalával, s ebből nem látja a kiutat. Ezért azt szerette volna, ha bemegy volt felesége az ügyészségre tanúskodni.

„Egy olyan maffia kormány van mögötted, amely minden eszközzel zsarol téged, hogy olyan dolgokat állíts, amik nem igazak, csak hogy engem megpróbáljanak az emberek előtt lejáratni. Pontosan tudod, hogy a tét óriási, hogy a Karmelitában rettegnek attól, hogy sok év után most először a magyar embereknek felnyílt a szemük és valódi változást akarnak.”

Magyar Péter szerint ha igazak lennének a vádak, arról a hatalom is tudott volna és léptek volna. Ráadásul nem egyezett volna bele abba, hogy közös gyermekfelügyelet mellett neveljék a gyermekeiket, nem lett volna olyan magyar bíróság, amely ezt jóváhagyta volna.

„Ki az, aki elhiszi, hogy pont az igazságügyi minisztert ne tudták volna a hatóságok megvédeni tőlem, a miniszter gyermekeinek apjától?”

Azt ígérte, nem fog nyilvános háborút vívni Varga Judittal, hogy tudja, hogy ő csak egy eszköz a „romlott hatalom kezében”, neki viszont nemcsak a felesége volt, hanem a gyermekeinek az édesanyja és mindig az is marad.

Nagyon sajnálja, hogy Varga Judit ilyen helyzetbe került. Állítása szerint a tét óriási, hiszen most egy egész országot kell megmentenie. Szerinte nem volt nejével kell harcolnia, hanem azzal a hatalommal, amely „semmilyen aljas eszköztől nem riad vissza, hogy leszámoljon” vele és elvegye a honfitársaitól a változás reményét.

Igenis harcolni fog, mert egy olyan hazát szeretne építeni, ahol ilyen aljas dolgok fel sem merülhetnek.

„Tudd, hogy én akkor is itt leszek neked és a gyerekeknek, amikor ez az aljas hatalom már sehol sem lesz. Légy erős, vigyázz magadra!”

- zárta levelét.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Leszarom MP honnan jött az érdekel hová megy és a legfontosabb a fidesz , spermáék elszámoltatása.
Volt damaszkuszi út, legyen Lendvai úti Péterfordulás.
Szaros wc deszkára is leszavazok a fidesz ellen, ha Magyar hozza el a fidesz bukását akkor neki gratulálok!
Aki gátolja a fidesz bukását az cinkosukká ezzel bűnössé válik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Aki Én Gyagyás: Mint mát többször említettem agyúgyköves elmeroggyant Sorosbérköcsög seggfejekkel nem foglalkozok!
Eladott Ország
@Philip Marlowe: „Ha fénysebességgel futsz egy fa körül meztelenül akkor lehetőséged nyílik arra, hogy megb@szd magad! Ugyanez érvényes arra az esetre is, ha még egyszer a fidesz-re szavazol.” ( Albert Einstein)
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/91302740_3443256809024289_4437044801266778112_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=-UfMX8UO2loAX8bSRch&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA_WXS3rel__68we7Ji5bztLIhLUXmEIoRCw3VA3jcC6Q&oe=662CD881
DR PRÉDlKÁTOR
nincs az a pénz, amiért a fidesz-re szavaznék...
még egy ötös lottónyereményért sem
Aki Én
@Philip Marlowe: miért hagyták, miért nem védték meg évekig?
Ez a fidesz sara.
Őrnagy
@DR PRÉDlKÁTOR Gyagyás: Tudjuk Gyagyás.
Te már elkötelezted magad Szaros Gyurka bérköcsögnek és hűen szolgálod!
Nyugi Gyagyás, senki nem várja el tőled, hogy segget cserélj. Maradj nyugodtan a megszokott szaros seggben, ahová való vagy.
viccesvigságok
elveszett a sapkája ? vagy mégsem? bár korrekt ujságirásról értelmetlen vitázni is , ez egy sima sakk játszma.akár gép ellen akár mesterséges inteligenciával teszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.