A kormányfő több feladatot is kiosztott.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@kereső: Csak tudnám hogy jön ki a végére 414 ft. Persze nem ez a lényeges.
"A Bethlen Gábor Alap és az alapkezelő feladata, hogy a kormányzat által előírt, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága által meghatározott nemzetpolitikai irányelvek alapján segítse a magyar nemzeti azonosságtudat megerősítését, az összmagyarság kulturális, nyelvi értékeinek megőrzését, és támogassa a Magyarország határain kívül élő magyarság szülőföldjén való boldogulását. Ennek megfelelően mindent megteszünk ezen célok megvalósításáért. "
Kellenek a szavazatok orbánnak onnan is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Horizont: Mivel Románia is Eu tag, igy a román állampolgároknak is csak egy szavazati joga van- azaz ott szavazhat, a fideSS listára nem. Az önkormányzati választáson meg kizárt a külhoni szavazat. Nagyon kell valamire , valakinek a 8 milliárd forint...azért a 414 Ft. A BA alap kiutalásait mikor ellenőrizte az ÁSZ...lehetséges, hogy csak megfordul a pénz, valamelyik külhoni egyesület bankszámláján(eszéki fociakadémia)...azután visszatér Magyarországra, mert jelenleg más oka nem nagyon lehet.
Horizont
@kereső: Lehet rosszul hallottam de akinek van magyar igazolványa az az önkormányzatira nem szavazhat de az EP listára igen ?
A pénzt meg úgy keringetik ahogy csak akarják a rohadékok.
balos
@csak úgy...: A hatvan puszta smafu?
Cherry
Veled együtt a 20 ik emeletről kellene kilépni szemét zsiros patkány
Nessy
A mostani adósságnak a felére ad pénz a kormány. Viszont mire az állami tartozásokat kifizetik a kórházak (ami visszamegy a költségvetésbe) addigra a betegellátásra megint nem marad!
kereső
@Horizont: Na, de kétszer nem szavazhat, ha eu-s tag is. Inkább a diaszpóra magyarjai... az usaban, és más nem eu-s tagállamokban.Magyarországról kivándorolt magyarok , ha eu-s tagállamban élnek akkor vagy az ottani ep listára, vagy ha regisztrál a konzulátuson, amennyiben van magyar lakcime- akkor szavazhat magyar listák bármelyikére, és az önkormányzatin is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.