Vasárnap délután tartják Magyar Péter első nagyobb vidéki megmozdulását. Magyar vonattal érkezett, Kósa Lajos szerint anyák napján tüntetés helyett az anyákat illik köszönteni. A Fidesz áthúzott nadrágszíjas plakátokkal készült. Percről percre közvetítjük az eseményeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sakk Matt
telex.hu/belfold/2024/05/03/magyar-peter-interju-tisza-part-budapest-valasztas-kozgyules-fidesz-dk

Vajon miért várják el Gyurcsány pártjától, hogy az ilyenekre ne reagáljon?!
Magyar Péter nagyon káros :(
Pálinkás Pál
@Maccska: tudod mi a gyomorforgató..? amit ez a varga szajha művel...és most nem az ÁSZ malac kielégítésére gondolok..!
Géza
Mi magyarok nem félünk. Főleg az ilyen Magyar féléktől nem.
Pálinkás Pál
@Géza: te mióta magyar, büdös román..?
Horizont
@Géza: pedig lehet egy icipicit kéne mégiscsak. hahahahahaha
Géza
@Pálinkás Pál: Anyukádat románul köszöntsd fel regáti! Mi magyarok nem foglalkozunk az ilyenekkel, mint te!
Géza
@Horizont: Miért kéne? Így kezdte a Momentum is, most meg nullán vannak.
Horizont
@Géza: Az a Momentum volt. Miből gondolod, hogy minden ugyanaz volt, van lesz.
Na ne viccelj már Gejza ...

Hallgatom a felszólalásokat. Lehet neked is kéne.
balos
Nem is kell,hiszen a fideSS malmára hajtod a "vizet"!A geci annyira nem hülye,hogy ne "támogatna"!A megosztásoddal sikeresen gyengíted a váltást!
Clavigo
@Géza: Csillapodjál ,Shikarescu..,.( nem otthon vagy..,,csak befogadtunk..Nyugi !)
Pusztai
"Kapacitáshiányra hivatkozva nem tudósított Magyar Péter rendezvényéről a Veszprém TV
A csatorna munkatársai ugyanakkor mégis jelen voltak"

szennycsatorna munkatársak?
Pálinkás Pál
@Géza: húzzál haza a napfényes duna - deltába...
KisTehen
és ki vagytok tömve zsével

egy ilyen tüntetés megrendezése ~20 milla

vajon mennyire fussa még?
kereső
Mondjuk én eddig sem féltem, pedig világéletemben fideSS ellenzéke voltam. De, MP mitől fél? Miért kell olyan vasúti kocsiban utazni, amelyet m indkét oldalán testőrök védik, és aki át akar menni a kocsin annak be kell mutatnia a jegyét(törvényellenesen), a koc si nem lett lefoglalva-hivatalosan. Mitől /kitől fél MP, vagy csak paranoiás?Ez oximoron.
Béla333
Ez most a hülyemagyar maffiahívők legújabb sopánkodása: lesz-e pénz a június 8-i Hősök tereén tartandó tüntetésre?
Csakhogy nyugodtan tudjanak aludni: lesz! Ha kevés van, majd össze lesz dobva!
KisTehen
@kereső: ezt orbántól tanulta ... tudod ... 14 évig a mestere volt ... a félelem ... saját magát buktatta le azzal az orbános videóval
KisTehen
@kereső: orbán a libsiktől fél, ner péter meg orbántól fél ... de a lényeg a félelem
KisTehen
@Béla333: én nem aggódóm b+ ... :) ... lesz rá 20 millája ne foss ... most péter felé gurulnak a dollárok
Béla333
@kereső: 16.38
Szerinted nem jogos, hogy tart a maffiától?
Mintha nem emlékeznél a Alcsúti juhász halálára?:
"Kormánybuktatásra készült a halálra gázolt alcsúti juhász?"
nepszava.hu/1094950_kormanybuktatasra-keszult-a-halalra-gazolt-alcsuti-juhasz

Fanatikusok ráadásul mindkét oldalon vannak... A vidám semmittevésüket megzavaró MP a DK-soknak is a bögyében van... A maffiózókról nem is beszélve.
Egyébként meg ha kocsival ment volna, akkor az lenne a bajod, hogy urizál...
KisTehen
@Béla333: péternek még nem fussa repülőre ... de már jó úton van afelé
Béla333
Kizárt dolog, hogy MP-t külföldről pénzelnék, hiszen ennek megakadályozására egy komplett "Szuveneritásvédelmi Hivatal" alakult nemrégen sokmilliárdos költségvetéssel!
Tehát nyugi hülyemagyarok!
kereső
@Béla333: Miért kellene tartania? Olyan kesztyűás kézzel bánnak vele, hogy csak csodálpzpm...gyurcsány ennek többszörösét kapta, meg Hadházy, meg a civilek...mégsem járt egyik sem testőrrel...pedig GYF-et a gárda is megfenyegette. Most meg MP-t körbe rajongják a nácik...a volt veszett jobbikosok. Mitől kéne félni, azt hiszed olyan hülyék rogánék, hogy mártirt csinálnak belőle? Miért is tennék...mit tud MP, a hangfelvételen kivül? Azt az atomot már ledobta, és körbe röhögték.Magyarország egy békés hely ...itt csak a szóbeli, verbűlis bántalmazás megy az ellenfelek ellen- meg 5-10 milliós büntetések, ha nem tetszőt szólsz a parlamentben. Nem kéne már túl értékelni a személyét...
KisTehen
@Béla333: akkor ez még NERes pénz
kereső
Debrecenben nem indit jelöltet? Igazi fideSS fellegvár...ott kéne kezdeni, orbán eltakaritását, nem Bpesten.az ellenzéki fővárosban. Vagy mondjuk Szolnokon, vagy Szita Károly ellen...soroljam még?
Béla333
@kereső: 16.51
Neked "savanyú a szőlő"...
Neked sem fontos a maffia eltakarítása, hanem sokkal fontosabb a DK küzdelme az ellenzéki pártokkal, politikusokkal az ellenzéki térfélen.
durbinsc
@kereső: szita állandóan öreglányok között van. Fényképezkedik velük, beszélget, jó pofákat vág, ígérget. Tehát az öregasszonyok rá szavaznak. Van belőlük elég, mert a fiatalok elhúztak Kaposvárról. Nincs munkahely !!! A Fő utca üzlethelyiségei üresek, a pár szórakozóhely szintén üres... a vállalkozók nem nagyon élnek meg, kivéve akik a brancsban vannak. Azok kapnak munkát, más nem kap.
kereső
@Béla333: Qevára "savanyú" a szőlő, te meg odáig vagy meg vissza...attól, aki most nem győzi eléggé ócsárolni, becsmérelni az "Ó" ellenzéket, akiket az ő kebelbarátai büntettek x@rrá, meg dobtak kia köztévéből, amikor ő még vigan élte a NER aranyifjainak életét. Van ám a pofáján bőr- vastag.
vacsi
Vonattal érkezett? Zavarta a többi utast!
Béla333
@kereső: 17.20
Az Istenadta nép akkor nem tévedett, amikor a DK-t beszavazta 2018-ban a Parlamentbe?
Most már téved, mert ejteni látszik a Ferit és van valaki más, akit éppen felemel?
Az élet kegyetlen...!!!
kereső
@Béla333: Nem is érted miről irok, te agyatlan dk fóbiás "rajongó"... az alábbi berakott irás részlet Neked szól, meg a hozzád hasonlóaknak. ...
kereső
"Egyre egyformábbakká leszünk, egyre inkább vagy kurucok vagy labancok, vagy kritikátlan imádatra vagy engesztelhetetlen gyűlöletre rászolgálók. Eme érzelmekről a nap 24 órájában túláradó módon gondoskodik a félszavas vagy egy-két mondatos üzenetekbe szimplifikálódott önfeledt rajongói vagy trágárul utálkozó, álnevek, valamint „felsőbb érdekek és megrendelők” mögött megbúvó, vagy csak a privát elkötelezettség és küldetéstudat önfelkent bajnokainak megrendíthetetlen igazságtudatáról árulkodó hangzavar.
Napjaink vox humanája.
Egyre egyformábbakká leszünk, mert lassan elfeledkezünk arról, hogy másképp is lehetne. Nem lehet másképp, csak így: kurucnak vagy labancnak lenni, az imádat legfőbb tárgyaként vagy a gyűlölet megszégyenített és megalázott lúzereként létezni. A valódi sokféleség, a fekete vagy fehér monokrómjába illesztve és (ön)illeszkedve.
A valódi sokféleség helyébe különféle helyettesítők lépnek: az egyenöltözet, az egyenlépés, az egy a zászló, egy a tábor kényelmes, komfortos, a legelemibb reflexióra és önreflexióra való képtelensége.
A mű beérett: lassan csak mutatóban akad még, aki képes különbséget tenni fenséges és szemét, belátás és propaganda között.
A legsürgősebb teendők egyike ebben az országban (és ebben a világban) a humaniórák méltó megerősítése, szerepük, értékük és nélkülözhetetlenségük újbóli felismerése.
Máskülönben tényleg nincs tovább."

Gábor György
kereső
@Béla333: Az isten adta, beszavazta a fóliázó , könyvet széttépő náci nőt is parlamentbe hasonszúrű férfitársaival egyetemben. És beszavazta orbánt is, immár négyszer , mert nem az ellenzéki pártok szavazták be, hanem az "istenadta". és nem az "ellenzéki pártok" nem tudtáj leváltani orbánt...hanem az Istenadta nem tudta,/ nem is akarta igazán???, mert ha akarta volna, akkor az ördögre is leszavaz orbán a fideSS ellenében..., mert az ellenzéki pártok csak a szavazóik által elvártak szerint cselekednek, amikor ilyen horderejú döntést meghoznak. És, ha a szavazó nem akar fletóval, vagy éppen MP-vel összefogni, vagy ahogyan a jobbik sem akart 2018-ban senkivel, még koordináltan indulni sem, ahogyan most a Kutya párt is teszi...akkor kit is kéne kárhoztatni?
És, ha nem értetted, amit irtam MP-re, az a te problémád...mert Neked, Nekem , meg még nagyon sokunknak van jogunk kriitizálni, sőt még ócsárolni is az "ó" ellenzéekt, de momentán MP-nek nincs. éppen a 14 éves tevékenysége /előélete alapján nincs.
Béla333
@kereső: 17.32
Hiába akarod most a DK-t valamiféle erkölcsi felsőbbrendűnek beállítani, ugyanolyan aljas csapat a fanatikusaikkal együtt, mint a másik oldalon a Fidesz.
Azokat az aljasságokat, amit az elmúlt években elkövetett, nem lehet elfelejteni, nem lehet semmissé tenni!
Nem ilyen gyenge kis célzásokat tettek, mint most MP (miszerint hogy a DK nem más, mint egy kék mezbe öltözött Fidesz), hanem a DK-sok személyükben gyaláztak más ellenzéki politikusokat/pártokat!
Béla333
@kereső: 17.47
Nem mondhatod, hogy most MP megjelenésével változtattam meg a véleményemet a DK-ról, hiszen már hosszú évek óta mondom/írom azt, amit most MP és a Tisza párt vall: a maffia és a DK összejátszanak abban, hogy a korábban elkövetett bűncselekményeik dossziéit senki ne tudja megnyitni, egymás bűncselekményeit elmaszatolják, soha nem számoltatták el egymást.
Azt is régóta mondom, hogy a maffiával együtt a DK-t is el kellene küldeni oda, ahová való: a történelem szemétdombjára!
Mindenkinek jobb lenne!
Béla333
Az elmúlt napok, hetek DK-s mozgása után szerintem úgy kell elkönyvelni a DK-t, mint aki nem a maffia leváltásáért és elszámoltatásáért dolgozik, hanem azért, hogy ezt más se tudja megtenni!
A végeredményt mindenki levonhatja magában!
Géza
@Pálinkás Pál: Ott a helyed román. Nagyon ismered! Mamának köszöntés már románul? HAHAHAHAHAHAHAHA
Géza
@Clavigo: Mi a problémád shikari?
Géza
@Horizont: Miből gondolom? Abból, hogy eddig minden ellenzéki tömörülés így járt.
kereső
@Béla333: Ha, nem haragszol...nem óhajtok veled "pártvitát" folytatni...mert nem vagy sem tényszerű, sem reális. Örülhetsz, hogy az akit most a édia hype bedobott az ablakon, az még nálad is jobban utálja és gyúlöli gyurcsányt, a dk-t, amihez szive joga van, de akkor ne papoljon demokráciáról, meg 1998-as orbáni liberalizmusról. És te sem.,...
Béla333
@kereső: 19.16
Demokráciáról a DK sem papolhat, hiszen annak vezetője MSZP-s vezetőként asszisztált (vagy aktívan részt is vett?)a Fidesszel közös közpénz lopásokban, bár lehetősége lett volna rá, de soha el nem számoltatta a Fideszt, annak vezetőit, még a 2006-os dúlások után sem. Kérdés, hogy miért nem?
Hány újonnan jövő pártot/politikust söpört le az ellenzéki térfélről általatok - Dk-s fanatikusok közreműködése által?
Az egész ellenzéki térfél letarolása csak a maffiózókkal való együttműködésnek felel meg, az ellenzék árulója Gyurcsány és pártja!
kereső
@Béla333: Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Béla333
@kereső: 19.27
Gyurcsány és a Klárika a mai napig nem Orbán és bandája leváltásával foglalkozik, hanem az ellenzéket sarazza.
Ez a maffiának kedvez, már azóta, amióta megalakult a DK!
Ebből elege van már az ellenzéki érzelmű embereknek!
kereső
@Béla333: A következő az lesz, hogy gyurcsány bontotta le a jogállamot, számolta fel a sajtószabadságot, akadályozta -és negligálta a parlament működést, és teljesen felszámolta a demokráciát, mert a "kék fodesz" ezt jeleneti...és ezt az aljas haugságot terjesztitek. Hol a francban éltél 2004-2009 között? Merthogy MP már akkor is vér fideszes volt...sőt megkockáztatom, hogy echte jobbikos...hiszem a 2006-os puccskisérlet hőseit védte ógyvédbojtárként a " Ne féljetek alapitvány" keretében. ?És a jelszó nem változott 2006 óta" Ne féljetek"...unlak @Béla, mert semmit tényszerúen nem tudsz igazolni, bár most már ujjonghattsz, hiszen igazolást kaptál MP-től.
kereső
Tudjátok mi a bajom MP-vel, erendendően? Nem az hogy most fellépett az "Ó" ellenzék ellenzékeként, hanem előttem, mint ember szerepelt le...a titokban, a házastársával , otthon a családi meghitt négy fal között beszélgetést felvette a saját telefonjára.Ki zudja milyen célból...lehet, hogy zsarolás, lehet, hogy már akkor kormánybuktatási céllal...nem is ez a lényeg, hanem az, hogy mindezt az akkor még felelése tudta nélkül tette...annak hozzájárulása nélkül(ugyebár Magyar Juditnak is vannak személyiségi jogai IS!, függetlenül a politikusi megitélésétől). Nos, ha velem tette volna ezt a házastársaam, a társaam, a barátom...akkor nem csak pofán vágom, amikor tudomást szerzek ról, hanem úgy vágom ki a meghitt családi otthonból, mint a macskát x@rni. Aki ilyenre képes, a társával, a gyermeki anyjával szemben...az képes bármire is, mert egy erkölcsileg romlott ember.
Na, ennyi csak ...
csak úgy....
@kereső: bocs de nem tudom visszatartani! te a párthüségedet és a politikai meggyözödésedet , a kötödést az adott párthoz, a te esetedben a dk. hoz, - te hamarosan a tehen és a macsska szintjén fogod müvelni, ha nem figyelsz az irántuk érzett fölösleges kötödésedre! - hiszen nem te vagy értük, nekik kéne érted és minden magyarért lenni,politizálni!
kereső
@Maccska: Tényleg? És a Tisza párt mit csinál? Honnan is jöttek a szavazói ? Nem a kis pártoktól többségében? Hiszen minden kutatás ezt igazolja...ne csináld már macsek, fehéren -feketén igazolódik.
kereső
@csak úgy...: Mi köze ahhoz, amit irtam MP-ről, mint emberről...az én "párthúségemhez". Sokszor leirtam már...itt az ideje, hogy ne tagadjam meg az elveimet. Csakhogy tudd, 2019-ben a momentumra szavaztam az EP választáson...és nem is csalódtam, és most is inkább értük sajog a szivem, mert MP éppen tőlük veszi el a lehetőséget, hogy folytathassák munkájukat az ország érdekében. És, mert az Ő jelöltjeiről semmit nem tudunk , azon kivül, hogy magasan képzettek, nyelveket beszélnek...slussz. Kit és mit fognak képviselni? Az orbáni politikát...amely megegyezik MP eddig megismert viszonyulását az Eu-hoz? Tényleg ennyire szemellenzésnek látszom? Ti meg csak azt akarjátok meghallani, ami jó...és ne figyeltek a részletekre. Én viszont igen...mert a Partizán interjúban ezt is elmondta...visszahallgatható, és azt is, hogy hogy nem lényegesek a jogállam a demokrácia...nem is szereti ezket a szavakat. Komolyan úgy gondolod, hogy mindaddig amig nem azt tapasztalom!!!, hogy ez csak olyan beidegződés volt a fideSS multból...és házastársi hatás, csak azért tekintsek el ezektől, mert HÁJP! Az amit utáltam vargában, azt most fogadjam el MP-től, mert ő fogja leváltani orbánt? Tényleg? És ez teljesen független attól, hogy én milyen pártot "lájkolok", vagy milyet nem. Mert a két dolog nálam pártfüggetlen...ekég baj az, hogy a rendszerváltás után 16 év demokratikus viszonyok köz9tt élve, ezek nem olyan fontosak sokak számára...hiszen a a NER legfőkk okta, következménye ezek felszámolása. Na, ennyit erről...csesztessetek még egy kicsit...
kereső
@Maccska: Neked nevetséges, nekem nem...az aki az "egy a tábor, és az egy a zászló hive"...mint ti, az nem is értheti.
Béla333
Hülyemagyarok nem csak a maffiahívők oldalán vannak, minden oldalon, minden pártnál van.
Nemhiába mondták korábban nálam okosabbak, hogy ahhoz, hogy a magyarok megtanulják mi is az a "demokrácia" ahhoz egy generáció kell.
Ahogy itt olvasom a kommenteket, lehet, hogy az egy generáció is kevés lesz!
csak úgy....
@kereső: minden! te mzp. röl is így nyilatkoztál és mindenkiröl ,akik veszélyesek lehetnek a fideszre és velük együtt a dk.- ra!
Béla333
@csak úgy...: 20.42
Te itt voltál már 2017-18-ban, amikor a DK-s fanatikusok a Szél Bernadett - Hadházy Ákos vezette LMP ellen aljasoskodtak csak azért, mert nem hódoltak be a Feri akaratának?
Mert @kereső itt volt... és végezte a dolgát...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.