A Tisza Párt vezetője „bűnben fogant pártnak nevezte a Momentumot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyar tényleg nem komplett. Kíváncsi vagyok, meddig húzzák a szekerét a követői, ugyanis egyre-másra derülnek ki a "szépséghibái".
A Momentumot megtámadni még Klára durva kritizálásánál is nagyobb hiba volt.
rücsü41
Amelyik pártot a nyilvántartásba bejegyezték , az egy törvényes párt, és az hogy miben fogant csak az tudja aki a párt megcsinálásában, létrehozásában részt vett.Magyar Péter nem hiszem hogy ott volt a Momentum megcsinálásában , létrehozásában így az a kifejezés hogy bűnben fogant nem lehet helyt álló.Helyébe nem mondnék ilyeneket, mert ha őt és alakulatát támadják ő is zokon veszi azt, és azonnal visszavág,gondolhatja, hogy másik párt is ugyan így van a normálatlan ,érthetetlen támadásokkal szemben.Mi értelme van egy ilyen megjegyzésnek Péter?Azt gondolom, hogy ha egy párt a másik hasonló párt lejáratásával foglalkozik, és nem azzal ,hogy az ő pártja mennyivel különb a másiknál, hogy ő jobban megoldaná a problémát ami a közéletben jelen van , akkor az a párt csak olyan lesz mint a már meglevő pártocskák, semmivel különb, s ilyen pártra az embereknek már nincs szükségük!
Horizont
Ezt tényleg túltolta Magyar. De Annácska is tud jeleskedni túltolásban.
Jó lenne ha elfelejtené egymást az összes ellenzéki és a sortűz a kormányzó pártokra menne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.