Van már gyanúsítottja annak szemtelen ügynek, amelyben Tóth Csaba korábbi képviselő potom pénzért megszerezte az MSZP korábbi székházát, azaz kilenc darab 100 nm-es lakást és a hozzá tartozó mélygarázst. 180 millió forintot fizetett a párt alapítványának, pedig akkori piaci áron legalább 7-800 milliót ért ingatlant a Thököly úton – kezdi posztját Hadházy Ákos.

"Egészen arcátlan pofátlanság" – Végre van gyanúsított az MSZP székház-ügyben, ahol potom pénzért játszották át az ingatlant

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Azért Polt Péterék nem sietik el a dolgot, eddig három embert hallgattak ki tanúként és a válasz szerint „volt vagy jelenlegi politikus” nem érintett. Mivel Tóth és társai kifejezetten jól együttműködtek a Fidesszel Zuglóban, láthatóan még nem dőlt el, hogy a fideszes ügyészség elengedi-e a korábbi képviselő kezét. A választás előtt már biztosan nem, hiszen a Tóth és Horváth Csaba bizalmasaiból, közvetlen munkatársaiból álló álcivil szervezetnek még fontos feladata van, meg kell osztania az ellenzéki szavazókat (a megtévesztő "Összefogás Zuglóért" néven indulnak). A jelöltjeik között van például Varga Csaba, aki Tóth Csaba legközelebbi munkatársaként dolgozott és aki Thököly úti ingatlan átjátszásában is kulcsszerepet játszott. Ő volt az egyike annak a három jómadárnak, akit Tóth az MSZP-s pártalapítvány kurátorába tett azért, hogy aztán potom pénzért eladják neki az alapítvány tulajdonában álló korábbi pártszékházat. Egészen arcátlan pofátlanság ez

- hangsúlyozza az ellenzéki képviselő közösségi oldalán.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A cikkben említett Horváth Csaba - jelenlegi polgármester - fontos a DK-MSZP-Párbeszéd választási szövetségnek, hiszen ha marad polgármester, akkor a következő években Zuglóban az adóforintjainkból a maffia által épített kormányzati negyed körüli ügyleteknél ő képviselheti a kék Fideszt és a szövetségesét, az MSZP-t.
A Párbeszédet azért nem is említem, mert már teljesen jelentéktelenné váltak, ők már csak a túlélését küzdenek - de minek...???
Csizmás Kond
A választópolgár akkor téved leginkább amikor a kampányban lejobban hazudozóra a legnagyobb pofájúra szavaz...
Toller Béla
@Béla333: Ha nem szállsz le erről a kék fideszről, anyádat fogják ribancnak nevezni ! Legalább annyira fedi a valóságot ! Legyen már határa a szemtelenségnek !
Béla333
@Toller Béla: 16.47
Már vagy 10 éve mondom, hogy az MSZP és a belőlük egy időre kivált, de már újra egymásra talált DK a maffiával közösen, bűnszövetségben lopták szárazra az országot! (Csak hogy az autópálya felülszámlázott pénzeket említsem, amit ugye 2/3 - 1/3 arányban osztottak el...!!)
Az elmúlt 34 évben közös döntési helyzetben levő politikusok felelőssége, hiszen kéz-kezet mos alapon egymás bűncselekményeit sohasem vizsgálták ki érdemben.
Szemtelenség lenne ezt kimondani? Szerintem vakság, ha ezt nem látod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.