Az Origo , a Mandiner és társaik, valamint a kormánypárti influenszer-vélményvezérek értékelésében csal úgy repkedtek a dicsérő jelzők, szerintük a Fidesz listavezetője felmosta a padlót a többiekkel a csütörtök esti közmédiás vitán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Ez még viccnek is silány!!!:
Csak meg kell nézni, kik voltak a "véleményezők"!!!:DDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Pálinkás Pál: Ahozz viszonyitva, hogy az MTVA előírt kérdéseit egy páran azért meg kerülték és elmondták a véleményüket a kormányról.
Szombatra 14 órára ATV -be invitálta DSobrev a jelenlévőket kiváncsi leszek kik mennek el.
balos
@Pálinkás Pál: Abszurdisztánban a keleti szembe szél hajtja az urak "szekerét"!Hátra!A Jókai jól írta:Nyergelj fordulj!Pedig ezek az "urak"ugyanazok akik a Mohácsi frászt hozták a régiekre!Nem tanulunk,de azt legalább következetesen oktatják!
Pálinkás Pál
@szaboria1: Az atv alacsony nézettségű...az ellenzéknek az rtl környékén kéne érdeklődni...vagy ,csinálni legalább egy netes ,valóban ellenzéki adót, fillérekből kijön a földi sugárzásuhoz képest...és az elvekről van szó, vitát akartak, ehelyett tornasorba állították őket...jellemtelen aki odament...
simmering73
A köztévé EP-választási vitaműsorának legnagyobb meglepetése Deutsch Tamás és a Fidesz szereplése volt. Deutsch ugyanis nyilvánvalóan nem azt mondta, amit akart, nem ő tervelte ki a stratégiát, és nem ő írta saját szövegét. Ez a Fidesz, Orbán pártjának a produkciója, a párt üzenete és intellektuális színvonala. Ez pedig egy összeomlott párt képét mutatja.

Deutsch EP-listavezetői jelölése is a személyzeti politika súlyos hibájára utal, abba már bele sem merünk gondolni, hogy a Fidesz káderállománya ilyen szinten van. Deutsch Tamást a Fidesznek el kellene dugnia, hogy senki ne lássa. EP-listavezetőként való kiállítása a totális csőd nyilvános beismerése. Deutsch egy darabjaira hullott, szétesett ember.

Ugyanezt a képet mutatta a Fideszről, amelyet képvisel. Amit előadott, az önparódia volt, a propaganda bukása, a hazugság üres kopogása. Miközben hallgattuk, nem akartuk elhinni, hogy ezek egy ilyen közegbe ki mertek állni ezekkel a demagóg és buta szövegekkel. Ennél is többet sugallt, mégpedig azt, hogy ez a párt tetszhalott állapotban van.
nepszava.us/a-fidesz-mar-meghalt-csak-meg-nem-vettek-eszre/
Billibácsi
Szippantott egyet aztán belekapaszkodott a pulpitusba és eldarálta amit rogán leírt neki.
vitriol
A kormánypárti lapok nem azért dicsérték dajcs szereplését, mert olyan okosakat mondott volna, hanem ahogy azt mindenki láthatta, félni lehetett attól, hogy a bedrogozott fideszes állóképessége felmondja a szolgálatot a műsor vége előtt. A betanult szöveget sem sikerült tisztán, józanul elgagyognia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.