Az erős kohéziós politikában látják a jövőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Egyeztetni, ezekkel? Mondjátok, hogy közöltétek a feltételeiteket, annak van realitása.
Béla333
Csak ég az ember képe ezek a mocskok miatt az egész világ előtt!!!
kereső
"A következő hosszú távú uniós költségvetés időszakára (2021–2027) a Bizottság a kohéziós politika korszerűsítését javasolja. A kohéziós politika az EU fő beruházási politikája, egyben az uniós szolidaritás egyik legkonkrétabb megnyilvánulása.

A beruházások öt fő célkitűzést szolgálnak:

egy versenyképesebb és intelligensebb Európa megteremtése az innovatív és intelligens gazdasági átalakulás, valamint a regionális IKT-összekapcsoltság előmozdításával;
egy zöldebb, alacsony szén-dioxid-kibocsátású átalakulás a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátású gazdaság és a reziliens Európa felé a tiszta és tisztességes energetikai átmenet, a zöld és kék beruházás, a körforgásos gazdaság, az éghajlatváltozás enyhítése és az ahhoz való alkalmazkodás, a kockázatmegelőzés és -kezelés, valamint a fenntartható városi mobilitás előmozdításával;
egy jobban összekapcsolt Európa megteremtése a mobilitás fokozásával;
egy szociálisabb és befogadóbb Európa megteremtése a szociális jogok európai pillérének végrehajtásával;
egy polgárokhoz közelebb álló Európa megteremtése minden térségtípus fenntartható és integrált fejlődésének előmozdítása és helyi kezdeményezések révén."
Ennek költségvetése 392 milliárd eur.
Csak azt nem értem, hogy ehhez hogyan kapcsolódik az eu bővitésének témája. Bóka???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.