A hírek szerint a nyilvános megemlékezést követően zártkörű temetést tervez a családja. 

Ahogy azt a Propeller megírta, hosszan tartó betegség után, 41 évesen, május 31-e péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes.

A szomorú hír megrendítette az egész országot, hiszen rengetegen szerették a tehetséges művésznőt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy példás összefogás indult a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül, amikor kiderült a nyilvánosság számára is, hogy nagy a baj. 

Részletek derültek ki Tompos Kátya temetéséről

Forrás: Facebook/Tompos Kátya

Több színház is csatlakozott a kezdeményezéshez, köztük a Karinthy Színház, amely teátrum "A Bűvös szék" című előadásuk teljes bevételét ajánlotta fel. A teátrum ezekkel a szavakkal hirdette a támogatói jegyeket: 

"A bűvös szék – Tompos Kátya gyógyulásáért. A Karinthy Színház és dolgozói nagyon szeretnék segíteni Tompos Kátya gyógyulását. Bárcsak lenne egy bűvös székünk, ami gyógyító erővel bír… de sajnos ilyet nem tudunk adni. Ellenben van sok székünk, melyekbe ha június 13-án este helyet foglalnak a Karinthy Színház nézői, kicsi csodát már tehetnek, ugyanis az aznapi teljes bevételt Kátya gyógyulására ajánljuk fel" – írja a Borsonline.

A darab azonban már sajnos későn került előadásra. 

A színésznő barátai június 7-e este gyertyagyújtást rendeztek a nyilvánosság részvételével, a hírek szerint ez volt a búcsú nyilvános része, a család pedig zártkörű temetést tervez. 

Forrás: Bors

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.