Karácsony Gergely, ahogy szokta, idén is részt vett a Pride-on. Ezúttal fotót is készített magáról a tömegben – szúrta ki a liner.hu

Ahogy a Propeller megírta, június 22-én került megrendezésre a 29. Pride, amelyen bizonyos politikai pártok is részt vettek. Vitézy Dávid jelezte, hogy két képviselőjük részt fog venni, ugyanúgy, mint a Momentum, illetve a Párbeszéd-Zöldek és a Demokratikus Koalíció. 

A Tisza Párt alelnöke korábban úgy fogalmazott, nem valószínű, hogy ott lesznek, hiszen ez nem politikai rendezvény. Persze ha meghívják őket, akkor a képviselők majd eldöntik. A Fidesz, a Jobbik-Konzervatívok és a Mi Hazánk nem vettek részt az eseményen. 

Karácsony Gergely azonban nemcsak ott volt, hanem szelfit is készített a tömeggel, az alábbi üzenettel: "Budapest mindenkié!"

Forrás: Liner

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@Nyírfa: Itt most a Bartust ócsárolókhoz is szólnék. Bartus nagyigazsága a médiamunkások kapcsán a Pride esetén is igaz. Miről is lenne szó? Még tavaly márciusban egy igen érdekes írás jelent meg a BMJ Global Healt lapjain. Ez pedig a nálunk is homofób apa férfi anya nő kapcsán a nagy hazugság szembeállítása a valóssággal. Miután az egyneműek kapcsolata, házassága a világ nagyon sok országában engedélyezett és nem a mai naptól úgy, hogy gyerekeket is örökbe fogadhatnak, nevelhetnek. Megszakértették a gyerekek helyzetét és arra az igen érdekes megállapitásra jutottak, hogy a szivárvány szülők által nevelt gyerekek a vizsgált területeken nem csak helyt álltak, hanem sok esetben még jobbak is voltak a hagyományos férfi/nő családban nevelekedett kortársaitól. Sőt, az óvodai nevelés során sokkal kevesebb pszichés promblémájuk volt és a szülő/gyermek kapcsolat is jobbnak találtatott. Ezt a tudományos vizsgálatot egyébként alátámasztja a new yorki Cornell University vizsgálata is.
Nyírfa
@lusta: 15.06

Jó volt olvasni! :)
Emlékszel a reklámra, amelyben a fogyatékkal élő lány nagy büszkén kijelenti, hogy ő nem más, hanem speciális.
Nagyon tetszett. Maradjunk is ennél a megnevezésnél: a speciális emberek ,éppen a hagyományostól eltérő létállapotuk miatt sokkal szenzitívebbek, ennél fogva az elfogadókészségük, az empátiaszintjük lényegesen magasabb a társadalmi normánál. Nem elhanyagolható az a szempont sem, hogy mind a rezilienciájuk - ellenálló, stressztűrő képességük -, mind a hatalmi játszmák elutasítása tekintetében előbbre tartanak a mindenkori társaiknál. Ilyen szellemi, érzelmi térben a gyermek önmegvalósító potenciálja kiemelkedővé válhat.
Nagyon leegyszerűstíve: a gyermek igazi szeretetet kap. Kell ennél több?
lusta
@Nyírfa: Igen, kell ennél több.
Apa férfi, anya nő, a gyerek meg nevelésileg péppé van verve, miután anya is jól meg lett fegyelmezve.
Tegnap az ország egyik kiváló pszichológusával volt szerencsém beszélgetni. Tragikusnak ítélte a magyarországi egészségügyi helyzetet. Egyre több ötlettel jön a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk, de a legfontosabbról, a finanszírozásról hallani sem akar. Mellesleg mindent az ellátókra, orvosokra, ápolókra tol és a propaganda gépezete állandó lejáratási üzemmódban működik. Azt nem hajlandók észrevenni, vagy pont tudatosan mennek ez irányba, hogy egyszerűen a szakemberek az állami rendszerből kilépnek. Bárkire ráakasztják a másság jelzőt, de a provokatív hálapénzes megfélemlítéstől sem riadnak vissza. A lengyel választások pont az ilyen jellegű praktikáknak is véget vetettek. A Pride-n neves művészek, politikusok, közéleti emberek mindeféle meghívó nélkül vonulnak és kiállnak a másság mellett. Nyíltan homoszexuális baloldali politikus (Robert Biedroń) egy 90 ezres város (Słupsk) sikeres polgármestere lett, majd uniós képviselő. A párjával közösen fellépnek az egyenrangú, megkülönbeztetések nélküli társadalomért. Sajnos semmit sem mondana a neves lengyel emberek felsorolása, mert egy magyarnak mindez nem sokat mond. A társadalom toleránsabb a határainkon túl. Ebből a szempontból nyíltan más miniszterelnök, (fővárosi) polgármester stb. nem fehér holló és a média sem tűri meg soraik között az intoleránsakat.
Nyírfa
@lusta: 17.07

Szakértőként tevékenykedni az államigazgatásban, vagy kóklerként ötletelni kb. annyira vethető össze, mint a nem túl gusztusos utalás a bilivel való foglalatosságra: idd ki, vagy vidd ki, ugye, nem mindegy.
Van itt minden, nem működő szuperkórház, vérplazmával bizniszelő bayerné, tanárrá avanzsált, kiebrudalt rendőrök, műtő mentősök, diagnosztizáló ápolók, és bezárt rendelők, iskolák, postahivatalok sora, mert nem jó, ha könnyű az élet, amikor teher alatt nő leginkább a pálma.
Én azért annak jobban örülnék, ha Hatvanpuszta, ha már felépítettük , gyermeküdülőként funkcionálna, és az egészségügy, paralel az oktatás, legalább olyan szintre tudna emelkedni, mint volt az átkosban.
Ha emlékezetem nem csal, nem volt olyan kerület, ahol ne lett volna kórházi ellátás, de minimum rendelőintézet, akár több is, és nem kellett kérvényt benyújtani egy vizsgálathoz, elég volt egy beutaló, vagy, szükség szerint a személyes megjelenés.
Óhatatlanul összevetem a szocializmus idejében nyújtott szolgáltatásokat a jelenlegivel, és, az átkos, bizony, magasan veri ezt a kapitalistának sem nevezhető , inkább egy fejletlen ázsiai országgal párhuzamba állítható mai Magyarországot.

És most, hogy a budapestiek nem állnak ki egyemberként Karácsony mellett, és várhatóan elbukjuk a szabadság utolsó erődjét is, mi a túrót várhatunk ebben az érában a csődön kívül?
Géza
@simmering73: Komoly vagy fő buzi libsi!
NKF
Vigyori Geri odavaló! Annak idején az volt a legnagyobb jócselekedete,hogy kitűzte a buti zászlót a városházára a seggfej!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.