Morvai Krisztina hétfőn az Országgyűléshez és európai fórumokhoz fordul a vasárnap este történtek miatt, mivel az európai parlamenti választásokon induló egyik párt, a Jobbik listavezetőjeként érte őt sérelem; ezt a politikus mondta el az MTI tudósítójának a Nádor utca és a József Attila utca kereszteződésénél vasárnap este.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tsabeeka
@sara: "A városban megjelenő balhézók jó fizetést kaphatnak valahonnan" :DD
Csubaka
@huhu: Te tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni a lényeget?
Ki kell ábrándítsalak, mint ahogy magam is kiábrándultam a JELENLEGI MSZP-ből. Egyáltalán nem vagyok jobbos, viszont baloldaliságom nem zavar abban, hogy különbséget tudjak tenni demokrácia, anarchia és diktatúra között. Nem én vonultam fel talpig golyóállóban, sisakban, viperával és könnygázzal a kezemben, sőt azt is elárulom, hogy egyáltalán nem vonulok. Szavazok! Ebből vajon mi az izom? Végtelenül leköteleznél, ha érveimmel szembeni tehetlenségedben nem személyeskednél. Az IQ-t pedig barátom akkor emlegesd majd ha tudod, hogy mit jelent és mire használják a hozzáértők.
huhu
Bocsánatot kérek, de összetévesaztettelek Landvei Dilikóval.
Evikati
@Csubaka: provokál, ne dőlj be neki!:-)
adsl70
emberek a NHH-s hir sokkal fontosabb, mint egy midia ribanc on es ego tomjenezo. Mar nyert, mert rolla beszelnek es elerte a celjat. Nincs hir erteke annak van amivel a minden napokban dolgunk van es nem hiszem a muveszno mindenki eleteben naponta szereplne. Nem lesz negyedik szolgaltato megint a multi fog nyerni es megint a buta magyar nem a fontos dolgokkal foglalkozik. Karteleznek nyiltan a szolgaltatok es ugy fogjak az arakat a nyakunkba akasztanui ahogyan nekik tetszik.
Termeszetesen aki nem hasznalja a mobilt annak biztosan nem fontos..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.